کد خبر: ۵۴۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷

احتمال برگزاری جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان در زمستان

عربستانی‌ها قرار است در زمانی متفاوت از بیست‌وپنجمین دوره مسابقات جام جهانی میزبانی کنند.
احتمال برگزاری جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان در زمستان

مخاطب۲۴-  فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) قرار است چهارشنبه ۲۱ آذر در مجمع عمومی به ترتیب میزبانان جام‌های جهانی ۲۰۳۰ و ۲۰۳۴ را به طور رسمی اعلام کند. میزبانی مشترک سه کشور اسپانیا، پرتغال و مراکش از مسابقات جام جهانی ۲۰۳۰ قطعی است و سه بازی اول این تورنمنت معتبر هم به مناسبت صدمین سالگرد مسابقات جام جهانی در کشور‌های اروگوئه، آرژانتین و پاراگوئه برگزار خواهد شد. میزبانی جام جهانی ۲۰۳۴ هم به عربستان می‌رسد که تنها کاندیدای باقیمانده میزبانی از این رقابت‌ها است.

نشریه «سان» انگلیس خبر داد که بیست‌وپنجمین دور مسابقات جام جهانی احتمالاً در ماه‌های ژانویه و فوریه (دی، بهمن و اسفند) برگزار خواهد شد تا تأثیری بر ماه رمضان نگذارد و از برگزاری بازی در گرمای شدید تابستان هم جلوگیری شود. باید دید در صورت تأیید شدن برگزاری این مسابقات در این بازه زمانی که درست میانه فصل بازی‌های باشگاهی است، واکنش‌ها چه خواهد بود.

بیشتر بخوانید

 فیفا چند روز پیش اعلام کرد؛ پیشنهاد عربستان برای میزبانی از جام جهانی ۲۰۳۴ با دریافت ۴۱۹.۸ امتیاز از ۵۰۰ امتیاز ممکن، بیشترین امتیاز فنی را بین پیشنهاد‌هایی که تاکنون در تمامی ادوار جام جهانی برای میزبانی از این رویداد مهم فوتبالی شده، کسب کرده که یک رکورد تازه است.

رکوردشکنی عربستان با کسب بیشترین امتیاز میزبانی جام جهانی

عربستانی‌ها قرار است بازی‌های جام جهانی را در ۱۵ ورزشگاه در شهر‌هایی همچون ریاض، جده، الخبر، ابها، نئوم و ... برگزار کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر