کد خبر: ۵۴۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

کابینه کره جنوبی استعفا داد

اعضای کابینه کره جنوبی قصد خود را برای استعفای دسته جمعی ابراز کردند.
کابینه کره جنوبی استعفا داد

مخاطب۲۴- روزنامه محلی "Chosun Ilbo" کره جنوبی روز چهارشنبه گزارش داد وزرای کابینه کره جنوبی قصد خود را برای استعفای دسته جمعی به نخست وزیر ابراز کرده‌اند.

خبرگزاری "شینهوا" نیز نوشت، آخرین تحول زمانی رخ داد که دولت کره جنوبی در تلاش بود تا در واکنش به بحران سیاسی این کشور اقدامات متعددی انجام دهد.

روز گذشته یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی اعلام کرد به علت اقدامات اپوزیسیون دولت این کشور فلج شده و وی با اعلام حکومت نظامی اضطراری، نخستین گام را برای دفاع از کشوری دموکراتیک و آزاد بر می‌دارد.

یون سوک یول همچنین نیرو‌های اپوزیسیون را که کنترل پارلمان کره جنوبی را در دست دارند به همراهی با کره شمالی متهم کرده است.

وی در نطقی تلویزیونی گفت: حکومت نظامی با هدف ریشه کن کردن نیرو‌های طرفدار کره شمالی و حفاظت از نظم آزادی قانون اساسی است.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که حزب دموکرات (اپوزیسیون) لایحه بودجه تعدیل شده‌ای را در کمیته بودجه پارلمان طرح و درخواست‌هایی را برای استیضاح یک حسابرس دولتی و دادستان کل ارائه کرد.

بیشتر بخوانید

لی جائه میونگ، رهبر مخالفان کره جنوبی با انتقاد از اعلام حکومت نظامی در این کشور گفت که رئیس جمهور با اعلام این وضعیت دیگر رئیس جمهور محسوب نمی‌شود.

وی گفت: اعلام حکومت نظامی توسط رئیس جمهور غیرقانونی است و وی دیگر رئیس جمهور کره جنوبی نیست.

پس از رای نمایندگان پارلمان به لغو حکومت نظامی، نیرو‌های مسلح کره جنوبی که ساعاتی قبل وارد ساختمان مجلس شده بودند، از آن خارج شدند.

برچسب ها: کره جنوبی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.