کد خبر: ۵۴۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴
برنامه‌های تولید مس و فلزات در عربستان

پای هندی‌ها به پروژه‌های مس عربستان باز شد

«ودانتا» یک شرکت چندملیتی در هند که فعالیت اصلی آن در معادن سنگ آهن، طلا و آلومینیوم این کشور است، برای سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری در تاسیسات تصفیه مس در عربستان سعودی برنامه دارد.
پای هندی‌ها به پروژه‌های مس عربستان باز شد

مخاطب24:عربستان که طی سال‌های اخیر تحرک زیادی برای سرمایه‌گذاری در بخش فلزات و معادن از خود نشان داده است در جریان یک رویداد بزرگ اقتصادی از ۹ قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از ۹.۳ میلیارد دلار (معادل ۳۵ میلیارد ریال) رونمایی کرد و قرارداد شرکت هندی هم بخشی از آن بود.

بر اساس گزارش ماینینگ فیدز، سرمایه گذاری ۲ میلیارد دلاری ودانتا برای ساخت تاسیسات پیشرفته ذوب و تصفیه مس در عربستان سعودی تامین مالی خواهد شد. ظرفیت پردازش مس کارخانه‌های جدید معادل ۴۰۰ هزار تن در سال برآورد شده است. همچنین ودانتا قصد دارد، تاسیساتی برای تولید ۳۰۰ هزار تن مفتول مسی ایجاد کند که برای تولید کابل برق لازم است.

شرکت ودانتا بر نقش محوری مس در تلاش‌های کربن‌زدایی بویژه در دستیابی به اهداف اقلیمی تعیین‌شده در توافق‌نامه پاریس تاکید و پیش‌بینی کرد، تقاضای جهانی مس تا سال ۲۰۴۰ حدود ۴۰ درصد افزایش یابد و دستیابی به اهداف مورد نظر مستلزم سرمایه‌گذاری قابل توجهی در زیرساخت‌های انرژی تجدیدپذیر است. قرارداد ودانتا یکی از چندین سرمایه‌گذاری بزرگ بوده که به تازگی در عربستان سعودی اعلام شده است. سایر قرارداد‌ها شامل مشارکت با شرکت‌های بین المللی مانند گروه «زیجین» چین است.

گفتنی است، عربستان شرکتی به نام «مانارا مینرالز» (سرمایه‌گذاری مشترک بین صندوق سرمایه گذاری عمومی و شرکت معادن عربستان) برای به دست آوردن دارایی‌های معدنی در خارج از این کشور تاسیس کرده که در سال ۲۰۲۳ نخستین حرکت خود را با به دست آوردن ۱۰ درصد از سهام مس و نیکل واله برزیل به ارزش ۲۶ میلیارد دلار انجام داده است. همچنین این شرکت به دنبال سهامی در پروژه ۷ میلیارد دلاری معدن مس و طلای Reko Diq پاکستان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اولین داوری تمام زن VAR در لیگ برتر اولین داوری تمام زن VAR در لیگ برتر
برای اولین بار در تاریخ ۲ داور زن در اتاق VAR حضور خواهند یافت.
سحر قریشی هم خواستار عفو تتلو شد! سحر قریشی هم خواستار عفو تتلو شد!
قریشی با انتشار یک مجموعه ویدیو که ظاهراً همچون دیگر حمایت‌های این روز‌ها از تتلو تحت فشار انجام شده، می‌گوید به امیر تتلو خودش می‌داند چه حالی دادم و تهم را گذاشتم و خواستار عفو تتلو و گذشتن از اعدامش شد.
شروع عزل‌ها از بی کفایتی‌ها شروع عزل‌ها از بی کفایتی‌ها
معاون علمی پزشکیان معاون اقتصادی خود را عزل کرد
مسمومیت در آرایشگاهی در اصفهان مسمومیت در آرایشگاهی در اصفهان
عباس عابدی شامگاه یکشنبه افزود: امروز ساعت ۱۸، حادثه گازگرفتگی و مسمومیت تنفسی در یک سالن آرایشی زنانه واقع در خیابان میرزاطاهر اصفهان رخ داد که بر اساس گزارش‌های اولیه، روشن کردن موتور برق اضطراری در فضای بسته سالن، عامل انتشار گاز‌های سمی و بروز مسمومیت در ۱۳ خانم ۲۵ تا ۳۵ ساله شد.
مادر علی انصاریان:هر وقت دلم می‌گیره، شماره‌شو می‌گیرم ولی... مادر علی انصاریان:هر وقت دلم می‌گیره، شماره‌شو می‌گیرم ولی...
از روزی گفت که علی چشم به جهان گشود تا روزی که تلخ‌ترین خبر زندگی‌اش را شنید؛ روزی که کمرش شکست و دلش برای همیشه داغدار شد.
اگر دوست دارید با حافظ صحبت کنید همین امروز به نمایشگاه کتاب سر بزنید اگر دوست دارید با حافظ صحبت کنید همین امروز به نمایشگاه کتاب سر بزنید
گفت‌وگوی زندۀ حافظ، مولانا، فردوسی و پروین اعتصامی با مردم در نمایشگاه کتاب
اهدای نشان خلیج فارس در نمایشگاه کتاب اهدای نشان خلیج فارس در نمایشگاه کتاب
مراسم آغاز پویش «ایران‌خوانی» و اهدای نشان خلیج‌فارس به فعال‌ترین نویسندگان، تصویرگران و ناشران کتاب‌های برگزیده درباره ایران، در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود.
برگزیده
اندکی صبر تا صاحبخانه شدن! یعنی چیزی حدود ۲۷ سال اندکی صبر تا صاحبخانه شدن! یعنی چیزی حدود ۲۷ سال
حبیب‌الله طاهرخانی، معاون وزیر راه و شهرسازی، با بیان این‌که نهضت ملی مسکن یک با پروژه بزرگ است، اظهار کرد: ۸۴۰ هزار نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۵۰۰ هزار واحد شروع شده بود.
مطالبه گری نهاد‌های مردمی در مبارزه با مفاسد اقتصادی؟ مطالبه گری نهاد‌های مردمی در مبارزه با مفاسد اقتصادی؟
دو چیز در رخداد فساد بسیار موثر هستند که عبارتند از قدرت و اختیار و میل به ثروت اندوزی بی حد و حصر.
سوداگری ایرلاین‌ها با نزدیک‌شدن به روز عرفه سوداگری ایرلاین‌ها با نزدیک‌شدن به روز عرفه
در آستانه روز عرفه و عید قربان، قیمت بلیط هواپیما در مسیر‌های زیارتی، به‌ویژه نجف، دوباره جهش یافته است. به نظر می‌رسد ایرلاین‌ها قبل از اینکه با تقاضای زائران عتبات عالیات مواجه شوند، سوداگری خود را آغاز کرده و در کمتر از دو هفته، قیمت بلیط پرواز‌های نجف را حدود ۱۰ میلیون تومان بالا برده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر