کد خبر: ۵۴۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸

رئیس پلیس راهور: خودرو‌های داخلی تهدیدی مرگبار در جاده‌ها هستند

رئیس پلیس راهور فراجا از امنیت پایین خودر‌های داخلی انتقاد کرد و گفت: این مشکل به تهدید جدی برای جان رانندگان و سرنشینان تبدیل شده است.

مخاطب۲۴- سردار سید تیمور حسینی روز سه‌شنبه با ابراز نگرانی عمیق از وضعیت ایمنی خودروهای تولید داخل، هشدار داد که بدنه، ستون‌ها، شاسی و اتاق این خودروها از استحکام کافی برای مقابله با تصادفات برخوردار نیستند.

وی همچنین به تحقق نیافتن وعده‌ها برای راه‌اندازی «مرکز آزمون تصادف» اشاره کرد و اظهار داشت: این مرکز که قرار بود تا نیمه اول سال جاری افتتاح شود، همچنان از پیشرفت فیزیکی قابل توجهی برخوردار نبوده و هیچ تحولی در روند اجرای آن مشاهده نمی‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: مرکز آزمون تصادف می‌تواند به صورت تخصصی میزان استحکام بدنه خودروها در زمان برخورد را ارزیابی کند و این ارزیابی‌ها می‌تواند راهگشای اصلاحات ضروری در صنعت خودروسازی کشور باشد.

سردار حسینی همچنین به موضوع افزایش قیمت خودروها در ماه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: با وجود افزایش قیمت‌ها به بهانه رشد هزینه‌های مواد اولیه، بعید به نظر می‌رسد که این تغییرات منجر به بهبود کیفیت خودروها و ارتقای ایمنی آن‌ها شود.

بیشتر بخوانید

این سخنان رئیس پلیس راهور به انتقادات جدی از وضعیت خودروسازی داخلی و ضرورت اصلاحات ساختاری در این صنعت پرداخت و در ادامه تأکید کرد: مسئولیت ارتقای ایمنی خودروها بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و سازمان ملی استاندارد است و از این دستگاه‌ها درخواست می شود که در این زمینه اقدام فوری انجام دهند.

به گفته سردار حسینی، پلیس همچنان پیگیر مطالبه جدی خود در خصوص ارتقای ایمنی خودروهای داخلی است و از مسئولان درخواست دارد که نسبت به این مسئله پاسخگو باشند.

رئیس پلیس راهور همچنین بر لزوم رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده‌ها تاکید و با اشاره به کمبود اعتبارات در این زمینه گفت: سال‌هاست که با دغدغه رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده‌ها روبه‌رو هستیم و با وجود تخصیص بودجه در سال‌های گذشته، هیچ اقدام ملموسی در این خصوص انجام نشده است.

 
 
برچسب ها: پلیس راهور خودرو
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.