کد خبر: ۵۴۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۲

زنگ بیمه در زاهدان با حضور بیمه تعاون نواخته شد

زنگ بیمه با هدف ترویج فرهنگ بیمه و آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان، در مراسمی ویژه با حضور مدیران ارشد و مقامات محلی در زاهدان به صدا درآمد.
زنگ بیمه در زاهدان با حضور بیمه تعاون نواخته شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:مراسم زنگ بیمه به مناسبت روز ملی بیمه در دبیرستان پسرانه حضرت محمد (ص) زاهدان برگزار شد. این رویداد با حضور فرماندار زاهدان، رئیس هیأت مدیره بیمه تعاون و رئیس شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه استان سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

در این مراسم، زنگ بیمه به‌عنوان نمادی از آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ بیمه در میان دانش‌آموزان نواخته شد. همچنین، سخنرانی‌هایی در خصوص اهمیت و ضرورت بیمه در زندگی افراد و نقش آن در تأمین آرامش و امنیت اقتصادی جامعه ارائه شد.

این رویداد، فرصتی ارزشمند برای افزایش شناخت دانش‌آموزان نسبت به مفاهیم بیمه و آگاهی از تأثیر آن در زندگی روزمره فراهم کرد. بیمه تعاون همواره تلاش می‌کند با اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی، نقش مؤثری در ارتقای فرهنگ بیمه در جامعه ایفا کند.

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازیگر سینما: پسرم روی کاغذ نوشت پدرم را خواهم کشت! بازیگر سینما: پسرم روی کاغذ نوشت پدرم را خواهم کشت!
التماس میکنم کودکانتان را تحقیر نکنید من فرزندم را تحقیر می‌کردم و زور می‌گفتم بعد‌ها دیدم در کاغذی نوشته من پدرم را خواهم کشت!
امیرحسین ثابتی: غلط می‌کنید به چهار نفر جلوی مجلس بگویید تجمع نکنن! امیرحسین ثابتی: غلط می‌کنید به چهار نفر جلوی مجلس بگویید تجمع نکنن!
امیرحسین ثابتی، مشاور سعید جلیلی و نماینده مجلس می‌گوید، چون ظریف را غیرقانونی معاون رییس جمهور کردند پس نباید از تجمع غیرقانونی هم گلایه‌ای کنند!
چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید
چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید در راه است.
محمدحسین میثاقی با فرزندش محمدحسین میثاقی با فرزندش
سلفی ویژه محمدحسین میثاقی با فرزندش
فرهاد مجیدی و مادرش در امارات فرهاد مجیدی و مادرش در امارات
سلفی فرهاد مجیدی و مادرش در امارات
اخراج دانش‌آموز به دلیل بی‌پولی اخراج دانش‌آموز به دلیل بی‌پولی
مدیرکل ارزیابی و عملکرد و شکایات آموزش و پرورش اعلام کرد: مدیر مدرسه متخلف در اصفهان به دلیل نوع برخورد با والدین یکی از دانش‌آموزان به هیات رسیدگی تخلفات اداری معرفی شده است.
درباره قانون حجاب منتظر اصلاحیه باشید درباره قانون حجاب منتظر اصلاحیه باشید
مجید انصاری با بیان اینکه «بخش‌هایی از قانون حجاب غیرقابل اجراست»، گفت: «بنا بر مصلحت، مرجع قانونی بالادستی تصمیم گرفته موقتاً از ابلاغ آن جلوگیری شود تا اصلاحیه‌اش از سوی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری تهیه و به مجلس ارسال شود. ما هم مشغول این کار هستیم. چرا هر روز آرامش و اعصاب جامعه را به‌هم می‌ریزید و اقدامات نفرت‌انگیز انجام می‌دهید؟ اکنون زمان این کار‌ها نیست؟!»
برگزیده
چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید
چاپ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی جدید در راه است.
در پرونده دبش وزارت صمت جواز خلاف واقع می‌داد در پرونده دبش وزارت صمت جواز خلاف واقع می‌داد
جزئیات پرونده چای دبش در گفت‌و‌گو با بازپرس پرونده گروه دبش منتشر شد.
واریز حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی از ۲۵ تا ۲۷ اسفندماه واریز حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی از ۲۵ تا ۲۷ اسفندماه
حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی از شنبه ۲۵ تا دوشنبه ۲۷ اسفندماه پرداخت خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر