کد خبر: ۵۴۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱
بورس تهران سنگر رکودی خواهد گرفت؟

پیش بینی بازار سهام امروز ۱۲ آذر ۱۴۰۳

بورس تهران روز یکشنبه با افزایش تراز شاخص هم‌وزن در کنار افت تراز شاخص کل و کاهش شدید ارزش معاملات خرد سهامی مواجه بود. دیروز خالص جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی منفی بود ولی شاهد افزایش صف‌های خرید سهام بودیم.
پیش بینی بازار سهام امروز ۱۲ آذر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و افت تراز شاخص کل بود. دیروز بورس تهران در حالی با کاهش قابل توجه ارزش معاملات خرد مواجه شد که دامنه نوسان قیمتی بر مثبت و منفی سه درصد محدود بود. حرکت سرمایه حقیقی در معاملات روز گذشته نشان از کاهش سرعت افت مالکیت کد‌های حقیقی در بین موقعیت‌های سهامی داشت.

در بین صنایع بورسی نیز، صنعت مواد و محصولات دارویی با ۴۹.۵ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت انبوه‌سازی با ۲۳.۴ میلیارد تومان و صنعت فلزات اساسی با ۲۰.۹ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی با ۴۴.۲ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت محصولات شیمیایی با ۲۹.۵ میلیارد تومان و صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۲۷.۸ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز یکشنبه شاهد کاهش ۳۰ درصدی ارزش معاملات خرد تا سطح ۸ هزار و ۶۶۶ میلیارد تومانی بود. بورس تهران روز یکشنبه را با سهم ۵۴ درصدی رنگ سبز در نقشه معاملات پشت سر گذاشت در حالی که روز شنبه شاهد غلبه ۵۸ درصدی نماد‌های منفی در بازار بودیم. دیروز شاهد خروج ۱۰۹ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های سهامی بودیم و از سوی دیگر نیز خروج سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت متوقف شد و ۳۲۶ میلیارد تومان به مالکیت حقیقی این صندوق‌ها افزوده شد. از سوی دیگر شاهد ورود ۲۹۷ میلیارد تومان پول حقیقی دیگر به صندوق‌های با پشتوانه طلا هستیم.


ارزش صف‌های خرید سهام روز یکشنبه بیشتر شد. ارزش صف‌های خرید که روز شنبه ۹۷۶ میلیارد تومان بود با افزایش ۱۴ درصدی به سطح هزار و ۱۱۰ میلیارد تومانی رسید و ارزش صف‌های فروش با ۸ درصد کاهش از ۴۷۰ میلیارد تومان تا ۴۳۳ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۴۰.۲ میلیون تومان روز شنبه تا ۴۰.۵ میلیون تومان افزایش داشت. یکشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی اندکی کاهش داشت و در سطح ۳۳.۶ میلیون تومانی قرار گرفت. با این اوصاف شکاف سرانه خرید و فروش به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند ولی تا سطح ۶.۹ میلیون تومانی افزایش داشته است.

پیش بینی بورس دوشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات سهام؛ معاملات روز دوشنبه احتمالاً در تداوم روند رکودی معاملات روز یکشنبه و با سطح مقاومتی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. در معاملات دیروز بازار سهام با توجه به محدودیت نوسان قیمتی مثبت و منفی سه درصد، شاهد کاهش نوسانات شدید قیمتی و افت ارزش معاملات خرد سهام بودیم. با این حال، روند معاملات سهامی دیروز حکایت از رشد صف‌های خرید در نماد‌های سبک داشت و فشار تقاضای حقیقی سهام برای این نماد‌ها افزایش یافت. بازار سهام از اخبار منتشره در خصوص مذاکرات بین‌المللی برداشت مثبتی داشته و با وجود کاهش نرخ دلار در بازار آزاد، شاهد ورود سرمایه حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم. ولی با این حال، بورس تهران همچنان شدیداً از اخبار سیاسی خاورمیانه متأثر است و با تشدید تنش‌های نظامی در خاورمیانه جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی خروجی شده است. در حال حاضر تغییری در اخبار منطقه می‌تواند موجب تغییر روند معاملات در بازار سرمایه شود.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۱۰ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش اندکی وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۳۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر