کد خبر: ۵۴۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰

حقوق بازنشستگان در آذر ۱۴۰۳ چقدر افزایش می‌یابد؟

نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در این خصوص خبر داد: ما توافق کردیم که از برج ۹ یعنی آذرماه، ۴۰ درصد متناسب‌سازی برای همه بازنشستگان کشور اجرا شود؛ برج ۹.۱۰، ۱۱ و ۱۲ همه بازنشستگان (منظور کشوری‌ها و لشگری هاست) این ۴۰ درصد را دریافت کنند؛ سال بعد هم ۳۰ درصد اعمال شود.
مخاطب۲۴- متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی در ماه آذر ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

در حالی که برخی صحبت‌ها از سوی مسئولین این تصور را ایجاد کرده بود که متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ به پایان رسیده، رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته خبر داده که معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به طور کامل واریز نشده است.

محمد اسدی در این خصوص گفته است: هنوز معوقات محاسبه نشده، اما تا عید باید پرداخت شود. از این رو باید برای زمان پرداخت آن تصمیم‌گیری کنیم.

بازنشستگان تامین اجتماعی در طول سال جاری ۳ میلیون تومان بابت علی‌الحساب متناسب‌سازی دریافت کرده‌اند و همچنین در فیش حقوقی آبان‌ماه آنها نیز مبالغی تحت عنوان متناسب‌سازی درج شده و به طور میانگین حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به حساب هر بازنشسته تامین اجتماعی واریز شده است.

بیشتر بخوانید

در خصوص بازنشستگان کشوری شرایط متفاوت است. بازنشستگان کشوری ۵ میلیون تومان علی‌الحساب دریافت کرد‌ه‌اند و دریافتی آبان‌ماه آنها بابت همسان‌سازی نیز به طور متوسط ۵۰۰ هزار تومان بیشتر بوده است؛ بنابراین بازنشستگان کشوری در طول سال جاری حدود ۶ میلیون تومان بابت ۴۰ درصد متناسب‌سازی دریافت کرده‌اند. مابقی طلب آنها بابت ۴۰ درصد متناسب‌سازی در ماه‌های پیش رو واریز خواهد شد و ۳۰ درصد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ و ۳۰ درصد باقیمانده در سال ۱۴۰۵ اجرا خواهد شد.

میزان افزایش حقوق بازنشستگان در آذر ۱۴۰۳

محمد اسدی در خصوص نحوه معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفته است: پس از محاسبه میزان معوقات هر بازنشسته‌ای هر مبلغی به عنوان علی الحساب گرفته باشد با محاسبه مبلغ دریافتی در آبان ماه و ۳ میلیون علی الحساب از کل معوقاتی که به آنها تعلق می‌گیرد کسر شده و اگر طلبکار باشد تا شب عید پرداخت خواهد شد و اگر بدهکار شود نیز کسر می‌شود.

پیشتر محسن زنگنه، نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در این خصوص خبر داد: ما توافق کردیم که از برج ۹ یعنی آذرماه، ۴۰ درصد متناسب‌سازی برای همه بازنشستگان کشور اجرا شود؛ برج ۹.۱۰، ۱۱ و ۱۲ همه بازنشستگان (منظور کشوری‌ها و لشگری هاست) این ۴۰ درصد را دریافت کنند؛ سال بعد هم ۳۰ درصد اعمال شود.

با توجه به سخنان اسدی و زنگنه به نظر می‌رسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به صورت ماهانه تا پایان سال اجرا می‌شود و در ماه جاری نیز مبلغی تحت عنوان متناسب‌سازی در فیش حقوقی بازنشستگان دیده خواهد شد و رقم دقیق متناسب‌سازی ماه آذر با فرمول متناسب‌سازی مشخص خواهد شد.

این در حالی است که به طور کلی مبالغ واریز شده برای بازنشستگان تحت عنوان متناسب‌سازی با سطح انتظارات آنها از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فاصله بسیاری دارد و بسیاری از بازنشستگان که طی سال‌های اخیر برای اجرایی شدن متناسب‌سازی تلاش فراوانی کرده‌اند را دچار شوک کرده است.

 
 
 
 
برچسب ها: بازنشستگان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچری اش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچری اش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر