کد خبر: ۵۴۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۵

دامنه نوسان بورس ۶ درصد شد

براساس تصمیمات اتخاذ شده قرار بر این است تا به دامنه نوسان بازار اول بورس تهران و نیز فرابورس یک درصد به صورت متقارن اضافه شود و از هفته آینده معاملات این بازار با دامنه نوسان ۶ درصد انجام می‌شود.
دامنه نوسان بورس ۶ درصد شد

دامنه نوسان بورس ۶ درصد شدمخاطب۲۴ - تغییر دامنه نوسان بورس و فرابورس قطعی شد، مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: براساس تصمیمات اتخاذ شده قرار بر این است تا به دامنه نوسان بازار اول بورس تهران و نیز فرابورس یک درصد به صورت متقارن اضافه شود و از هفته آینده معاملات این بازار با دامنه نوسان ۶ درصد انجام می‌شود.بعد از ورود شاخص بورس به مدار نزول، تغییر موقت دامنه نوسان به عنوان راهی برای کاهش نوسانات ایجاد شده در بازار سهام در دستور کار مسوولان سازمان بورس قرار گرفت که با اجرای آن بتوانند تا حدودی از ضرر و زیان سهامداران را در این بازار و کاهش هیجانات جلوگیری کنند.


در ادامه تلاش‌های انجام شده و نیز پیشنهادات فعالان حاضر در بازار سرمایه برای تغییر دامنه نوسان، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در آذر ماه و نیز در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه اعلام کرد: حذف دامنه نوسان به یک‌باره و در همه شرکت‌های بورسی امکان پذیر نیست و آسیب‌های زیادی به بازارسرمایه وارد می‌کند.در سال گذشته مجید عشقی اندکی پس از آنکه سکان‌دار هدایت سازمان بورس و اوراق بهادار شد، اعلام کرد که باید موضوع باز کردن دامنه نوسان در دستورکار قرار گیرد؛ اما این موضوع باید به شکل تدریجی و در یک زمان‌بندی خاص انجام شود که قطعاً در برنامه‌های ما جا دارد. وی پس از آن اعلام کرد که اگر شرایط مهیا باشد، روش‌های مختلفی برای باز کردن دامنه نوسان وجود دارد؛ ازجمله آن می‌توان به باز کردن دامنه نوسان برای سهام شرکت‌هایی اشاره کرد که تعادل و بازارگردان دارند.

عشقی تاکید کرد: راه‌های مختلفی برای برداشتن دامنه نوسان وجود دارد و ممکن است این کار را ابتدا برای شرکت‌های بزرگتر در دستور کار قرار دهیم. همچنین معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس اعلام کرده بود بر اساس تصمیمات اولیه اتخاذ شده قرار بر این است که دامنه نوسان تا ۱۰ درصد تغییر کند و اتفاق به صورت فصلی انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان‌کرد: به دنبال آن هستیم تا برنامه‌ای میان‌مدت برای دامنه نوسان ارائه شود و به مرور اقدامات لازم برای اصلاح دامنه نوسان را در دستور کار قرار دهیم.

تغییر دامنه نوسان بورس و فرابورس قطعی شد

براساس تصمیمات اتخاذ شده قرار بر این است تا به دامنه نوسان بازار اول بورس تهران و نیز فرابورس یک درصد به صورت متقارن اضافه شود و از هفته آینده معاملات این بازار با دامنه نوسان ۶ درصد انجام می‌شود.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: براساس تصمیمات اتخاذ شده قرار بر این است تا به دامنه نوسان بازار اول بورس تهران و نیز فرابورس یک درصد به صورت متقارن اضافه شود و از هفته آینده معاملات این بازار با دامنه نوسان ۶ درصد انجام می‌شود.«سیدمهدی پارچینی» روز چهارشنبه به مصوبات هیات مدیره سازمان بورس در زمینه تغییر دامنه نوسان اشاره کرد و افزود: تغییر دامنه نوسان در هیات مدیره سازمان بررسی و تصمیمات نهایی آن به مسوولان بازار سرمایه ابلاغ شده است.

وی اظهار داشت: براساس تصمیمات اتخاذ شده قرار بر این است تا به دامنه نوسان بازار اول بورس و نیز فرابورس یک درصد به صورت متقارن اضافه شود و معاملات این بازار با دامنه نوسان ۶ درصد انجام می شود اما بازار دوم با دامنه نوسان پنج درصد معامله خواهد شد.

به گفته پارچینی، این تصمیم از روز دوشنبه هفته آینده به مرحله اجرا می رسد. مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دامنه نوسان ۶ درصد تا پایان فصل بهار است یا نه خاطرنشان کرد: بعد از بررسی های انجام شده درخصوص شرایط ایجاد شده تصمیم گیری ها برای تغییر دوباره دامنه نوسان اتخاذ می شود.

وی گفت: زمان تغییر دوباره دامنه نوسان مشخص نیست و ممکن است این اقدام دوباره برای سه ماه یا ۶ ماه آینده اجرایی شود، و تغییر دوباره دامنه نوسان در برنامه هیات مدیره سازمان بورس قرار دارد.

دامنه نوسان بورس ۶ درصد شد

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جوانی جمعیت همچنان روی قبوض آب! جوانی جمعیت همچنان روی قبوض آب!
چندی است که مبلغ جوانی جمعیت به قبض آب مشترکان اضافه شده است.
سنگین‌ترین فساد اقتصادی بعد از انقلاب، در دولت رئیسی بود سنگین‌ترین فساد اقتصادی بعد از انقلاب، در دولت رئیسی بود
فساد در دولت‌های ایران چیز جدیدی نیست، اما نقطه اوج آن پرونده فساد بزرگ چای دبش در دولت رئیسی است.
کن ۲۰۲۵؛ از حواشی تا لیست برندگان کن ۲۰۲۵؛ از حواشی تا لیست برندگان
هفتادوهشتمین دوره جشنواره فیلم کن برندگان خود را شناخت و نخل طلای خود را به «یک تصادف ساده» داد.
نهضت ملی مسکن، برای سرمایه‌دار‌ها نهضت ملی مسکن، برای سرمایه‌دار‌ها
یک کارشناس مسکن گفت: «طرح نهضت ملی مسکن ایده‌ای خوب، اما با اجرای نادرست است. در مناطقی که با انبوه‌سازی دولتی، این طرح اجرا شد، دهک‌های فقیر به دلیل نداشتن پیش‌پرداخت حذف شدند، اما دهک‌های پردرآمد واحد‌ها را گرفتند.»
دومین قهرمانی ناپولی در سه فصل اخیر دومین قهرمانی ناپولی در سه فصل اخیر
شاید خوش‌بین‌ترین هوادار ناپولی هم تصور نمی‌کرد پس از چند دهه انتظار برای قهرمانی در سری A کار به جایی برسد که این تیم طی سه فصل، دو مرتبه قهرمانی در ایتالیا را تجربه کند.
منطقه ممنوعه در مشهد! منطقه ممنوعه در مشهد!
فدراسیون فوتبال عربستان در اندیشه تاسیس هفتمین ورزشگاه مدرن و پنج‌ستاره است، اما فوتبال ایران همچنان درگیر موضوعی است که یک مسابقه در قامت ملی و انتخابی جام‌جهانی را در کدام ورزشگاه برگزار کند که مشکلی به‌وجود نیاید.
مصرف امگا۳ برای همه مفید است؟ مصرف امگا۳ برای همه مفید است؟
محققان در مورد این موضوع که مصرف امگا ۳ برای همه افراد مفید باشد تردید دارند.
برگزیده
جوانی جمعیت همچنان روی قبوض آب! جوانی جمعیت همچنان روی قبوض آب!
چندی است که مبلغ جوانی جمعیت به قبض آب مشترکان اضافه شده است.
عربستان هیوندای تولید می‌کند عربستان هیوندای تولید می‌کند
همکاری شرکت هیوندای کره جنوبی با عربستان سعودی در ساخت کارخانه تولید خودرو، نقطه عطفی در صنعت خودروی منطقه و گامی مهم در پیشی گرفتن سعودی‌ها از ایران به شمار می‌رود. این مشارکت که در چارچوب چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان انجام می‌شود، نشان‌دهنده برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند این کشور برای تبدیل شدن به قطب خودروسازی خاورمیانه و شمال آفریقاست.
سنگین‌ترین فساد اقتصادی بعد از انقلاب، در دولت رئیسی بود سنگین‌ترین فساد اقتصادی بعد از انقلاب، در دولت رئیسی بود
فساد در دولت‌های ایران چیز جدیدی نیست، اما نقطه اوج آن پرونده فساد بزرگ چای دبش در دولت رئیسی است.
صفحه خبر بالای تصاویر