کد خبر: ۵۳۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴

مهدی یونسی : از همه ظرفیت های استان برای رشد و اعتلای مازندران بهره خواهم برد

مهدی یونسی رستمی، استاندار جدید مازندران، در مراسم معارفه، گفت: براساس سیاستهای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، فارغ از گرو‌ه گرایی، سلایق سیاسی و بر اساس شایسته سالاری از همه ظرفیت های استان، تلفیقی از مدیران مجرب، بانوان و جوانان متخصص در سطوح مدیریتی برای رشد و اعتلای مازندران استفاده خواهم کرد. ‎

به گزارش مخاطب24 ، دکتر مهدی یونسی رستمی؛ استاندار جدید مازندران، در مراسم معارفه که با حضور وزیر کشور، نماینده ولی فقیه در استان و مدیران و مقامات ملی و استانی برگزار شد، تشکیل اولین همایش کشوری گفتمان وفاق ملی در مازندران، تشکیل جلسات فصلی بین استانداران مازندران، گلستان، گیلان و بهره‌مندی از ظرفیت‌های سی و سه نماینده سه استان برای احصای مشکلات مشترک و ارائه راه حل ها و حمایت دولت چهاردهم برای راه ا ندازی سریع ساختار اداری اجرایی منطقه آزاد را خواستار شد‌.

دکتر یونسی : از همه ظرفیت ها برای رشد و اعتلای مازندران بهره خواهم برد

گفتنی است؛ نخبگان و اندیشمندان استانی، از پیشنهادهای دکتر یونسی، در حضور وزیر کشور، استقبال چشمگیری داشته و اعلام همکاری و همراهی کرده اند.

استاندار جدید مازندران؛ یادآور شد: پارا دایم عقلانی من، توسعه‌ کمی و کیفی استان است، واز هیچ کوششی برای جذب سرمایه گذاری، سرمایه گذاران و کار آفرینان و ایجاد تضمین های قانونی برای حمایت دریغ نخواهم کرد.

مهدی یونسی رستمی، گفت: براساس سیاستهای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، فارغ از گرو‌ه گرایی، سلایق سیاسی و بر اساس شایسته سالاری از همه ظرفیت های استان، تلفیقی از مدیران مجرب، بانوان و جوانان متخصص در سطوح مدیریتی برای رشد و اعتلای مازندران استفاده خواهم کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر