کد خبر: ۵۳۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱

نیکزاد: اجازه گران شدن بنزین را به دولت نمی‌دهیم

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در این مقطع زمانی ما هیچ مجوزی دربارۀ قیمت بنزین ندادیم و نخواهیم داد. قطعا دولت بدون نظر مجلس نمی‌تواند این کار را انجام دهد.
نیکزاد: اجازه گران شدن بنزین را به دولت نمی‌دهیم

مخاطب۲۴- علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در برنامه تلویزیونی «صبحانه ایرانی»، گفت: یکی از ابزار‌های استکبار برای ملت بزرگ ایران، موضوع بنزین است. یک کار بسیار انقلابی و ارزشمند را قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارس انجام داد که در آن مقطع زمانی سپاه یک لوح تقدیر شفاهی از حضرت آقا گرفت و مقام معظم رهبری فرمودند که این کار درست است، چرا که تحریم‌ها را بی‌اثر کرد. وی ادامه داد: الان واقعا برای بنده به عنوان یک نماینده مجلس سخت است که ۶ میلیارد دلار برای واردات بنزین در لایحه بودجه بگذاریم چنانچه سال گذشته نیز عددی گذاشته شده بود تا بنزین وارد شود، اما الان قطعا مجلس این اجازه را نداده و نخواهد داد. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: البته اگر بخواهند این موضوع را به سران قوا ببرند تا یک موضوع فرا قانونی مشروط به امضای هر سه رئیس قوه و تأیید رهبر معظم انقلاب اجرایی شود، این موضوع قانونی می‌شود. نیکزاد با بیان اینکه رئیس جمهور و اعضای دولت با اعصاب مردم بازی نکنند، گفت: فعلا و در این مقطع زمانی ما هیچ مجوزی درباره قیمت بنزین ندادیم و نخواهیم داد.‌ای کاش دولت‌ها یکسری تغییرات حداقلی سالانه در موضوع تغییر قیمت سوخت انجام می‌دادند نه اینکه یک باره بخواهند این کار را انجام دهند. وی تاکید کرد: قطعا دولت بدون نظر مجلس نمی‌تواند این کار را انجام دهد و مجلس شورای اسلامی هم بنا ندارد که این کار (افزایش قیمت بنزین) را انجام دهد.

بیشتر بخوانید

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر