کد خبر: ۵۳۹۳۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸

لایحه حجاب به قانون تبدیل شد

لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» معروف به لایحه حجاب پس از رفت و برگشت‌های متعدد میان مجلس و شورای نگهبان در ۷۴ ماده و مجموعا در ۵ فصل تنظیم و به قانون تبدیل شد.

src="/files/fa/news/justify;">مخاطب۲۴- متن نهایی قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» معروف به قانون حجاب پس از رفت و برگشت‌های متعدد میان مجلس و شورای نگهبان در ۷۴ ماده و مجموعا در ۵ فصل تنظیم و نهایی شده است.

فصل اول این قانون به کلیات و تعاریف پرداخته، فصل دوم به وظایف عمومی دستگاه‌های اجرایی، فصل سوم به تکالیف اختصاصی دستگاه‌های اجرایی پرداخته، فصل چهارم، به وظایف عمومی و مسوولیت‌های اجتماعی و فصل پنجم نیز به جرائم و تخلفات پرداخته است.

مطابق این قانون دستگاه‌های مختلفی از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صداوسیما، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، معاونت علمی رئیس جمهور، شهرداری‌ها و دهیاری ها، وزارت اقتصاد، وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت ارتباطات، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، معاونت امور زنان رئیس جمهور و ... از جمله دستگاه‌هایی هستند که در این قانون به طور مستقیم تکالیفی را در حوزه فرهنگ سازی و حمایت از خانواده بر عهده خواهند داشت.

به گفته رئیس مجلس شورای اسلامی این قانون ۲۳ آذرماه ابلاغ خواهد شد و مطابق ماده ۷۴ این قانون مدت زمان آزمایشی قانون مذکور سه سال تعیین شده است.

 

 
برچسب ها: لایحه حجاب
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید! الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید!
پاس گل زیبای آسانی و گلزنی و درخشش مهران احمدی در غیاب کوشکی، استقلال را از شکست در اردن نجات داد.
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر