کد خبر: ۵۳۹۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲

ابوترابی‌فرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد

امام جمعه موقت تهران گفت: مسائل منطقه و راهبردی غرب آسیا بدون توجه به منافع و موقعیت ایران هرگز سامان نمی‌یابد.
ابوترابی‌فرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران گفت: نیروی دریایی ارتش یکی از نیرو‌های مقتدر جمهوری اسلامی ایران است که در آب‌های منطقه‌ای و آزاد اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشیده است.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه بیان کرد: آیت الله سید حسن مدرس آن بزرگمرد ایران زمین طی ۱۷ سال نمایندگی ملت ایران در مجلس شورای ملی با دانش و فقاهت و فهم موقعیت ایران و جهان با شجاعت و جسارت به مبارزه با استبداد و استعمار پرداخت. اندیشه بلند، اراده استوار، شجاعت و زهد ایشان او را به نماد قوه مقننه تبدیل کرد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: شهید مدرس می‌فرماید «اجرای قانون بر دوام دولت مقدم است.» در موافقت با کاهش هزینه‌های دولت هم گفت «من موافق کاهش هزینه‌های دولت هستم و از مبنای فلسفه درست و مذهب این سخن را می‌گویم. پول ملت را نباید به کسانی که برای ملت کار نمی‌کنند داد.» به گمان بنده این شاه بیت سخن شهید مدرس امروز باید در سردر همه نهاد‌های دولتی نوشته شود.

ابوترابی فرد تاکید کرد: اتاق‌های فکر باید برای پاسداری از بودجه عمومی شکل بگیرند. کاهش و مدیریت هزینه‌ها و هدایت منابع به بخش‌هایی که منطبق با منافع ملی است باید به جد مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: رابطه ایران و اتحادیه اروپا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی فراز و نشیب‌های زیادی داشته است. پیروی دولت‌های اروپایی از مواضع آمریکا مانع از شخصیت مستقل سیاسی اروپایی‌ها شده است. منافع اتحادیه اروپا قربانی زیادی‌خواهی‌های آمریکا شده است. سیاست‌های آمریکا در منطقه و تصمیمات خودبینانه و غیرمسئولانه این کشور از دلایل کلیدی عدم شکل‌گیری روابط پایدار و باثبات با ایران در طول چهار دهه گذشته بوده است.

وی ادامه داد: اقدام غیرمتعارف و خصمانه اتحادیه اروپا در صدور بیانیه مشترک با کشور‌های عرب و تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس با فشار تروئیکای اروپا و ایالات متحده شرایط جدیدی را به وجود آورده است. اقدامات غیرمنطقی با واکنش منطقی جمهوری اسلامی ایران روبرو شده است. در حوزه هسته‌ای تصمیمات درستی اتخاذ شده است. مسائل منطقه و راهبردی غرب آسیا بدون توجه به منافع و موقعیت ایران هرگز سامان نمی‌یابد.

ابوترابی فرد تاکید کرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد. به نظر می‌رسد غرب می‌تواند با اصلاح رفتار و احترام متقابل و توجه به منافع و حقوق مشروع ملت بزرگ و مقتدر ایران امکان گفتگو و رسیدن به توافق را به وجود آورد. ایران در طول دوران عزت و اقتدار و عظمت خود همواره آماده گفتگو و مباحثه‌های منطقی و صادقانه بوده است.

ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: ایران اسلامی مفتخر است که در تمام فراز و نشیب‌ها در کنار ملت بزرگ لبنان و مقاومت بوده و خواهد بود. وزیر امنیت اسرائیل در تحلیل آتش بس نوشت «به هدفمان نرسیدیم. توافق با حزب الله به معنای شکست تمام عیار است.» این قدرت حزب الله و مقاومت اسلامی است که دشمنان اسلام چنین سخن می‌گویند. صهیونیست‌ها با ۶ لشکر زرهی و ۲۰ هزار حمله هوایی طی ۵۵ روز لبنان را مورد تهاجم قرار دادند، اما به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند. آتش مهیب حزب الله و وحدت و اقتدار ملت و جبهه مقاومت موجب پیروزی جبهه مقاومت شد. ملت بزرگ لبنان از این پیروزی بزرگ دفاع خواهد کرد.

وی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به ویژگی‌های حضرت زهرا (س) ادامه داد: حضرت زهرا نماد عصمت الهی بود. رضا و غضب الهی به رضا و غضب حضرت زهرا پیوند داشت. اولین انسانی که وارد بهشت می‌شود فاطمه دختر محمد (ص) است. این موضوع جایگاه استثنایی بانوی بزرگ اسلام را نشان می‌دهد. حضرت زهرا در تبعیت از حضرت رسول گوی سبقت را از سایرین ربوده بود.

برچسب ها: نماز جمعه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر