کد خبر: ۵۳۹۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲

ابوترابی‌فرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد

امام جمعه موقت تهران گفت: مسائل منطقه و راهبردی غرب آسیا بدون توجه به منافع و موقعیت ایران هرگز سامان نمی‌یابد.
ابوترابی‌فرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران گفت: نیروی دریایی ارتش یکی از نیرو‌های مقتدر جمهوری اسلامی ایران است که در آب‌های منطقه‌ای و آزاد اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشیده است.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه بیان کرد: آیت الله سید حسن مدرس آن بزرگمرد ایران زمین طی ۱۷ سال نمایندگی ملت ایران در مجلس شورای ملی با دانش و فقاهت و فهم موقعیت ایران و جهان با شجاعت و جسارت به مبارزه با استبداد و استعمار پرداخت. اندیشه بلند، اراده استوار، شجاعت و زهد ایشان او را به نماد قوه مقننه تبدیل کرد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: شهید مدرس می‌فرماید «اجرای قانون بر دوام دولت مقدم است.» در موافقت با کاهش هزینه‌های دولت هم گفت «من موافق کاهش هزینه‌های دولت هستم و از مبنای فلسفه درست و مذهب این سخن را می‌گویم. پول ملت را نباید به کسانی که برای ملت کار نمی‌کنند داد.» به گمان بنده این شاه بیت سخن شهید مدرس امروز باید در سردر همه نهاد‌های دولتی نوشته شود.

ابوترابی فرد تاکید کرد: اتاق‌های فکر باید برای پاسداری از بودجه عمومی شکل بگیرند. کاهش و مدیریت هزینه‌ها و هدایت منابع به بخش‌هایی که منطبق با منافع ملی است باید به جد مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: رابطه ایران و اتحادیه اروپا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی فراز و نشیب‌های زیادی داشته است. پیروی دولت‌های اروپایی از مواضع آمریکا مانع از شخصیت مستقل سیاسی اروپایی‌ها شده است. منافع اتحادیه اروپا قربانی زیادی‌خواهی‌های آمریکا شده است. سیاست‌های آمریکا در منطقه و تصمیمات خودبینانه و غیرمسئولانه این کشور از دلایل کلیدی عدم شکل‌گیری روابط پایدار و باثبات با ایران در طول چهار دهه گذشته بوده است.

وی ادامه داد: اقدام غیرمتعارف و خصمانه اتحادیه اروپا در صدور بیانیه مشترک با کشور‌های عرب و تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس با فشار تروئیکای اروپا و ایالات متحده شرایط جدیدی را به وجود آورده است. اقدامات غیرمنطقی با واکنش منطقی جمهوری اسلامی ایران روبرو شده است. در حوزه هسته‌ای تصمیمات درستی اتخاذ شده است. مسائل منطقه و راهبردی غرب آسیا بدون توجه به منافع و موقعیت ایران هرگز سامان نمی‌یابد.

ابوترابی فرد تاکید کرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد. به نظر می‌رسد غرب می‌تواند با اصلاح رفتار و احترام متقابل و توجه به منافع و حقوق مشروع ملت بزرگ و مقتدر ایران امکان گفتگو و رسیدن به توافق را به وجود آورد. ایران در طول دوران عزت و اقتدار و عظمت خود همواره آماده گفتگو و مباحثه‌های منطقی و صادقانه بوده است.

ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: ایران اسلامی مفتخر است که در تمام فراز و نشیب‌ها در کنار ملت بزرگ لبنان و مقاومت بوده و خواهد بود. وزیر امنیت اسرائیل در تحلیل آتش بس نوشت «به هدفمان نرسیدیم. توافق با حزب الله به معنای شکست تمام عیار است.» این قدرت حزب الله و مقاومت اسلامی است که دشمنان اسلام چنین سخن می‌گویند. صهیونیست‌ها با ۶ لشکر زرهی و ۲۰ هزار حمله هوایی طی ۵۵ روز لبنان را مورد تهاجم قرار دادند، اما به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند. آتش مهیب حزب الله و وحدت و اقتدار ملت و جبهه مقاومت موجب پیروزی جبهه مقاومت شد. ملت بزرگ لبنان از این پیروزی بزرگ دفاع خواهد کرد.

وی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به ویژگی‌های حضرت زهرا (س) ادامه داد: حضرت زهرا نماد عصمت الهی بود. رضا و غضب الهی به رضا و غضب حضرت زهرا پیوند داشت. اولین انسانی که وارد بهشت می‌شود فاطمه دختر محمد (ص) است. این موضوع جایگاه استثنایی بانوی بزرگ اسلام را نشان می‌دهد. حضرت زهرا در تبعیت از حضرت رسول گوی سبقت را از سایرین ربوده بود.

برچسب ها: نماز جمعه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر