کد خبر: ۵۳۹۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲

ابوترابی‌فرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد

امام جمعه موقت تهران گفت: مسائل منطقه و راهبردی غرب آسیا بدون توجه به منافع و موقعیت ایران هرگز سامان نمی‌یابد.
ابوترابی‌فرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران گفت: نیروی دریایی ارتش یکی از نیرو‌های مقتدر جمهوری اسلامی ایران است که در آب‌های منطقه‌ای و آزاد اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشیده است.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه بیان کرد: آیت الله سید حسن مدرس آن بزرگمرد ایران زمین طی ۱۷ سال نمایندگی ملت ایران در مجلس شورای ملی با دانش و فقاهت و فهم موقعیت ایران و جهان با شجاعت و جسارت به مبارزه با استبداد و استعمار پرداخت. اندیشه بلند، اراده استوار، شجاعت و زهد ایشان او را به نماد قوه مقننه تبدیل کرد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: شهید مدرس می‌فرماید «اجرای قانون بر دوام دولت مقدم است.» در موافقت با کاهش هزینه‌های دولت هم گفت «من موافق کاهش هزینه‌های دولت هستم و از مبنای فلسفه درست و مذهب این سخن را می‌گویم. پول ملت را نباید به کسانی که برای ملت کار نمی‌کنند داد.» به گمان بنده این شاه بیت سخن شهید مدرس امروز باید در سردر همه نهاد‌های دولتی نوشته شود.

ابوترابی فرد تاکید کرد: اتاق‌های فکر باید برای پاسداری از بودجه عمومی شکل بگیرند. کاهش و مدیریت هزینه‌ها و هدایت منابع به بخش‌هایی که منطبق با منافع ملی است باید به جد مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: رابطه ایران و اتحادیه اروپا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی فراز و نشیب‌های زیادی داشته است. پیروی دولت‌های اروپایی از مواضع آمریکا مانع از شخصیت مستقل سیاسی اروپایی‌ها شده است. منافع اتحادیه اروپا قربانی زیادی‌خواهی‌های آمریکا شده است. سیاست‌های آمریکا در منطقه و تصمیمات خودبینانه و غیرمسئولانه این کشور از دلایل کلیدی عدم شکل‌گیری روابط پایدار و باثبات با ایران در طول چهار دهه گذشته بوده است.

وی ادامه داد: اقدام غیرمتعارف و خصمانه اتحادیه اروپا در صدور بیانیه مشترک با کشور‌های عرب و تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس با فشار تروئیکای اروپا و ایالات متحده شرایط جدیدی را به وجود آورده است. اقدامات غیرمنطقی با واکنش منطقی جمهوری اسلامی ایران روبرو شده است. در حوزه هسته‌ای تصمیمات درستی اتخاذ شده است. مسائل منطقه و راهبردی غرب آسیا بدون توجه به منافع و موقعیت ایران هرگز سامان نمی‌یابد.

ابوترابی فرد تاکید کرد: با ابزار فشار و تهدید نمی‌توان با ایران مقتدر وارد مذاکره شد. به نظر می‌رسد غرب می‌تواند با اصلاح رفتار و احترام متقابل و توجه به منافع و حقوق مشروع ملت بزرگ و مقتدر ایران امکان گفتگو و رسیدن به توافق را به وجود آورد. ایران در طول دوران عزت و اقتدار و عظمت خود همواره آماده گفتگو و مباحثه‌های منطقی و صادقانه بوده است.

ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: ایران اسلامی مفتخر است که در تمام فراز و نشیب‌ها در کنار ملت بزرگ لبنان و مقاومت بوده و خواهد بود. وزیر امنیت اسرائیل در تحلیل آتش بس نوشت «به هدفمان نرسیدیم. توافق با حزب الله به معنای شکست تمام عیار است.» این قدرت حزب الله و مقاومت اسلامی است که دشمنان اسلام چنین سخن می‌گویند. صهیونیست‌ها با ۶ لشکر زرهی و ۲۰ هزار حمله هوایی طی ۵۵ روز لبنان را مورد تهاجم قرار دادند، اما به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند. آتش مهیب حزب الله و وحدت و اقتدار ملت و جبهه مقاومت موجب پیروزی جبهه مقاومت شد. ملت بزرگ لبنان از این پیروزی بزرگ دفاع خواهد کرد.

وی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به ویژگی‌های حضرت زهرا (س) ادامه داد: حضرت زهرا نماد عصمت الهی بود. رضا و غضب الهی به رضا و غضب حضرت زهرا پیوند داشت. اولین انسانی که وارد بهشت می‌شود فاطمه دختر محمد (ص) است. این موضوع جایگاه استثنایی بانوی بزرگ اسلام را نشان می‌دهد. حضرت زهرا در تبعیت از حضرت رسول گوی سبقت را از سایرین ربوده بود.

برچسب ها: نماز جمعه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برگزیده
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر