کد خبر: ۵۳۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹

خبر خوش برای قاتل

حکم قصاص قاتل پسر جوان با مهلت دو هفته‌ای خانواده مقتول متوقف شد
خبر خوش برای قاتل

مخاطب۲۴- نزدیک به ۹ سال از آن روز شوم می‌گذرد و ثانیه به ثانیه بعد از آن اتفاق هولناک که توانست زندگی اش را به تنهایی زیر و رو کند در انتظار قصاص یا بخشش از سمت خانواده مقتول می‌گذراند. علی که به خاطر یک درگیری ساده، دستانش را به خون آلوده کرده بود و حالا، هر لحظه از عمرش را با ترس از چوبه دار می‌گذراند و نگران این است که شاید فردا طلوع خورشید را نبیند.

هنوز هم باورش نمی‌شود که دستش به خون آلوده شده باشد و هر بار با فکر کردن به آن روز شوم چشمانش نمناک می‌شود و حس پشیمانی تمام تار و پو

موضوع به تاریخ ۶ بهمن ماه سال ۱۳۹۴ برمی گردد. عصر روز حادثه مردم خیابان ناطقی شاهد صحنه درگیری خونینی میان دو پسر جوان بودند. شاهدان این صحنه وحشت‌زده باکلانتری ۱۰۹ بهارستان تماس گرفته و از زخمی شدن شدید جوانی خبر داده بودند.

با اعلام این خبر تیمی از کاراگاهان پلیس به همراه بازپرس ویژه قتل از دادسرای جنایی تهران راهی محل حادثه شدند و با جسد پسر جوانی به نام علی شاهی رو به رو شدند که با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است. با مشخص شدن این موضوع تحقیقات بیشتر آغاز شد و مشخص شد عامل قتل این پسر جوان فردی به نام حسین. الف است که از قبل با یکدیگر اختلافات داشته و همین موضوع منجر به قتل شده است.

در تحقیقات بیشتر مشخص شد پسر عمو مقتول که هنگام قتل در محل حضور داشته و در خصوص لحظه درگیری گفت: حسین و علی از قبل با یکدیگر درگیری‌هایی را به خاطر خرید قطعه‌ای زمین توسط عمویم (پدر مقتول) از پدر علی (پدر قاتل) داشتند. روز قبل از حادثه حسین با پدر علی تماس گرفته و صحبت‌هایی را با عصبانیت در خصوص زمین بیان کرده و در پایان مکالمه بیان کرده که اگر مشکل زمین برطرف نشود علی را می‌کشد که همین باعث عصبانیت علی شده بود. علی (قاتل) در مغازه مرغ فروشی کار می‌کرد. روز حادثه من به همراه علی به در مغازه محل کار حسین رفتیم و او به درخواست علی برای حل مشکل سوار ماشین شد و همراه ما شد. علی به سمت میدان شهدا در حال حرکت بود و در همین هنگام با حسین بحث می‌کرد که ناگهان در نزدیکی میدان شهدا از ماشین پیاده شدند. من داخل ماشین نشسته بودم و صدای آنها را نمی‌شنیدم، اما متوجه شده بودم که بحث آنها شدت گرفته است. در همین حین ناگهان علی از داخل کاپشنش چاقویی را بیرون کشید و ضرباتی را به بدن حسین وارد کرد. من در لحظات اول شوکه شده بودم، اما به سرعت از ماشین پیاده شدم و به سمت علی رفتم، اما او پا به فرار گذاشت و موفق به دستگیری او نشدم.

با مشخص شدن این اطلاعات مامورین پلیس عملیات و تحقیقات لازم را در خصوص دستگیری قاتل آغاز کردند. دو روز بعد هنگامی که علی خبر قتل حسین را شنید خود را تسلیم مامورین پلیس کرد. علی که با پای خود تسلیم شده بود هنگامی که مقابل بازپرس پرونده قرار گرفت در خصوص حادثه گفت: پدر حسین قطعه‌ای زمین را در سال ۶۴ از پدر من خریده بود، اما من اعتقاد داشتم که زمین را به قیمت بسیار پایینتر خریداری کرده و به همین دلیل از پدر حسین عصبانی بودم و اختلاف به من و حسین رسید و چندین وقت با یکدیگر اختلاف داشتیم. روز حادثه حسین به همراه پسرعمویش به مقابل محل کار من آمد. حسین کشتی گیر بود و بدن ورزیده‌ای داشت به همین علت برای دفاع از خود چاقویی همراه خود برداشتم، اما قصد استفاده از آن را نداشتم. هنگامی که سوار ماشین حسین شدم او به سمت میدان شهدا حرکت کرد، اما در نزدیکی میدان صحبت میان ما به سمت درگیری کشیده شد برای همین از ماشین پیاده شدیم. هنگامی که از ماشین پیاده شدیم حسین ضربه‌هایی را به قفسه سینه من وارد کرد که باعث عصبانیت من شد، اما خودم را کنترل کردم که ناگهان حسین کلاه کاپشنم را بر روی سرم کشید و مشتی را به کتف من وارد کرد. من ترسیده بودم و برای دفاع از خود چاقو را بیرون کشیدم، اما متوجه نشدم که ضرباتی به حسین وارد شده است. بعد از اینکه حسین از من دور شد پا به فرار گذاشتم، اما دو روز بعد از درگیری هنگامی که خبر فوت حسین را شنیدم تصمیم گرفتم خودم را به پلیس معرفی کنم.

اکنون پس از گذشت ۹ سال، علی همچنان در انتظار اجرای حکم قصاص به سر می‌برد. صبح امروز چهارشنبه - ۷ آذر ماه سال جاری - قرار بود حکم قصاص علی اجرا شود، اما ناگهان عصر دیروز نور امید بر دل علی تابید. بعد از گذشت ۹ سال با وساطت خیرین و مسئولان قضایی، خانواده حسین شاهی حاضر شدند تا به علی فرصت دو هفته‌ای برای پرداخت دیه به خانواده علی دادند.

برچسب ها: قصاص
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
برگزیده
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
مهلت ثبت‌نام رشته‌های کاردانی دانشگاه ملی مهارت تمدید شد مهلت ثبت‌نام رشته‌های کاردانی دانشگاه ملی مهارت تمدید شد
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته برنامه پذیرش کاردانی ویژه دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ـ غیرانتفاعی سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند
وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صداسیما: تصویری که از امریکا امروز ملت ایران دارد یک غرب منحط، وحشی خونخوار است که به هیچ عهد و پیمانی وفادار نمی‌ماند، این برای از راننده اسنپ تا بقال تا پزشک تا معلم تا همه اقشار مردم مشخص است.
صفحه خبر بالای تصاویر