کد خبر: ۵۳۸۶۷
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵

اکنون سروش صحت توقیف شد!

نهاد نظارتی ساترا با ابلاغ نامه‌ای برنامه «اکنون» سروش صحت که ادامه «کتاب باز» بود پس از پخش یک قسمت توقیف کرد
اکنون سروش صحت توقیف شد!

مخاطب۲۴- به تازگی یک قسمت از برنامه «اکنون» سروش صحت روی آنتن شبکه نمایش‌خانگی رفته است. پیش از این اعلام شده بود که این برنامه ادامه «کتاب‌باز» است، اما نیامده این برنامه توقیف شد.

بیشتر بخوانید

محمدجواد شکوری مدیرعامل صبا ایده با انتشار پیامی در شبکه ایکس نوشت: «اکنون نامه‌ای از ساترا به دستم رسید که مشخص شد تحمل پخش یک قسمت از برنامه «اکنون» سروش صحت را هم نداشتند... وقتی رقیب، نقش داور و رگولاتور رو داشته باشه، همین میشه که به خودش اجازه بده چنین نامه‌ای بزنه و «اشاره» رو هم جز حق مالکیت حساب می‌کنه.»

در متن این نامه که توسط شکوری مقدم در فضای مجازی منتشر شده است، دلایل توقیف برنامه «اکنون» اشاره مجری (سروش صحت) و مهمان (علیرضا قربانی) برنامه و همچنین اشاره در بخش‌های جنبی صحبت‌های محیا ساعدی و همچنین احسان عبدی‌پور (که در نسخه ارسالی به ساترا این بخش‌ها وجود نداشت) به برنامه «کتاب باز»، عنوان و تاکید شده است که مالکیت معنوی این برنامه متعلق به صداوسیماست.
اکنون سروش صحت توقیف شد!

همچنین نامه ساترا به تاریخ ششم آذر ماه، این نکته را یادآوری کرده است که پلتفرم پخش‌کننده برنامه تعهد داده است که اشاره مستقیم و غیرمستقیم به برنامه «کتاب باز» نداشته باشد.

برچسب ها: سروش صحت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟ مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: انجام پرواز‌های جدید می‌تواند جایگزین بلیت‌های ابطال شده مسافران شود.
نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه
یک فوریت نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴
نحوه دریافت کارت و محل رفع نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد. کارت آزمون از روز یکشنبه ۲۲ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری قابل دریافت است.
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟ عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟
منابع خبری گزارش دادند که دو نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توسط سفیر ایران به وزیر خارجه عمان تقدیم شد.
برگزیده
برترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ برترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵
مروری بر برترین فیلم‌های نیمه نخست سال ۲۰۲۵ نشان می‌دهد خلاقیت و جسارت سینمایی تنها به فصل جوایز محدود نمی‌شود.
مسئولان صداو سیما نقد حرفه‌ای را نمی‌پذیرند مسئولان صداو سیما نقد حرفه‌ای را نمی‌پذیرند
در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه‌ی اخیر رسانه‌ی ملی بار دیگر نقش محوری و پُرچالشی در روایت وقایع ایفا کرد. در این میان، پرسش‌هایی در فضای عمومی و رسانه‌ای درباره‌ی نحوه‌ی روایت، ترکیب کارشناسان، و شیوه‌ی پوشش بحران مطرح شد؛ پرسش‌هایی که فارغ از موضع‌گیری، می‌تواند زمینه‌ای برای گفت‌وگویی عمیق درباره‌ی کارکرد رسانه در بزنگاه‌های حساس فراهم کند.
فیلترینگ به استفاده از فیلترشکن‌های جاسوسی ختم شد فیلترینگ به استفاده از فیلترشکن‌های جاسوسی ختم شد
فیروزآبادی درباره فیلترینگ گفت: «قطعاً فیلترینگ منجر به گسترش استفاده از فیلترشکن‌های جاسوسی در شبکه می‌شود. در شرایط عادی، باید کمترین سطح فیلترینگ در ارتباط اینترنتی مردم با شبکه ملی وجود داشته باشد.»
صفحه خبر بالای تصاویر