کد خبر: ۵۳۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۲
ورق معاملات سهامی در بورس تهران بر می‌گردد؟!

پیش بینی بازار سهام امروز ۷ آذر ۱۴۰۳

بورس تهران روز سه‌شنبه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن به کار خود پایان داد. ارزش معاملات خرد دیروز افزایش ۱۰۴ درصدی داشت و شاهد کاهش روند ورودی جریان پول حقیقی به بازار سهام بودیم.
پیش بینی بازار سهام امروز ۷ آذر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل بورس تهران بود. معاملات سهام روز سه‌شنبه با قدرت بیشتر تقاضا به نسبت عرضه سهام آغاز شد ولی پس از نیم ساعت شاهد تضعیف تقاضا سهام بودیم و در نیم ساعت پایانی نیز شاهد رشد قدرت فروشندگان بودیم. روند معاملات دیروز با کاهش جریان ورودی پول حقیقی در کنار سهم ۵۷ درصدی رنگ قرمز در نقشه معاملاتی بورس تهران همراه بود در حالی که در روز دوشنبه با مالکیت ۹۶ درصدی رنگ سبز مواجه بودیم. دامنه نوسان قیمتی همچنان به ۳ درصد محدود است.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۷۲.۹ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت فرآورده‌های نفتی با ۶۹.۲ میلیارد تومان و صنعت مواد و محصولات دارویی با ۴۹.۵ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت فعالیت‌های کمکی به نهاد‌های مالی واسط با ۵۰ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت سرمایه‌گذاری‌ها با ۳۸.۱ میلیارد تومان و صنعت رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن با ۳۲ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.
روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز سه‌شنبه را با روند ورودی ۳۷ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد سهام با ۱۰۴ درصد افزایش به سطح ۱۵ همتی صعود کرد و شاهد افزایش قیمت بیشتر نماد‌های شاخص‌ساز بورس تهران به نسبت سهم‌های سبک بودیم.

دیروز خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و ۳۲۱ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت خارج شد. دیروز ۵۲ میلیارد تومان پول حقیقی نیز به صندوق‌های با پشتوانه طلا وارد شد و با خروج اندک پول از صندوق‌های سهامی مواجه شدیم.

سه‌شنبه ارزش صف‌های خرید سهام با کاهش ۶۱ درصدی به سطح هزار و ۴۶ میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صف‌های فروش نیز با ۱۸۰ درصد افزایش در سطح ۴۱۵ میلیارد تومانی قرار گرفت و شکاف ارزش صف‌های خرید و فروش در بازار سهام کاهش یافت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۵۵.۲ میلیون تومان روز دوشنبه تا ۴۲.۱ میلیون تومان کاهش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی رشد کرد و بار دیگر در سطح ۳۶ میلیون تومان ایستاد. با این اوصاف معاملات روز سه‌شنبه شاهد غلبه بیشتر خریداران بود ولی این بار شکاف سرانه فروش و سرانه خرید کاهش داشت.
پیش بینی بورس چهار‌شنبه

با توجه به روند معاملاتی روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ روز چهار‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. بازار سهام در دو هفته اخیر، شاهد تغییرات متعدد روند معاملاتی بوده است ولی با وجود کاهش تنش‌ها در منطقه در کنار متعادل‌تر شدن روند جریان پول حقیقی؛ با در نظر گرفتن فشار بالای تقاضای سهام در روز‌های ابتدای این هفته، احتمال افزایش قدرت فروشندگان در معاملات سهام امروز نیز وجود دارد. اخبار و سیگنال‌های مثبتی مثل مجوز افزایش قیمت محصولات خودرویی تأثیر زیادی بر روند اخیر معاملات بازار داشته ولی به نظر می‌رسد شاخص کل بورس تهران خود را برای استراحت در انتهای هفته آماده کرده و جریان پول حقیقی به سمت خارج بازار سهام حرکت دارد. اخبار سیاسی و نظامی این روز‌ها تأثیر بالایی بر روند معاملات سهامی دارد و معامله‌گران بورس تهران نیازمند بررسی لحظه‌ای این اخبار هستند. در کل روند شاخص هم‌وزن همچنان بازدهی ضعیف‌تری را به نسبت شاخص کل به دنبال خواهد داشت.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۱۰ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی و یا رشد تراز اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالاتر است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در بالای سطح ۳۲ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افت تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس کاهش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر