کد خبر: ۵۳۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰

رسایی هیچ کار دیگه در مجلس ندارد جز برنامه ریزی برای زندگی ظریف؟

رسایی به قانونی در آمریکا اشاره کرد که طبق آن، اگر فردی تابعیت این کشور را داشته باشد و در کشور دیگری عضو تشکیلات نظامی شود، تابعیت او به‌طور خودکار باطل می‌شود. وی پیشنهاد داد که برای حل این مشکل و جلوگیری از پرداخت ۲۸۰۰ دلار به آمریکا، فرزندان آقای ظریف به عضویت بسیج مستضعفین درآیند تا تابعیت خارجی‌شان باطل شود.
رسایی هیچ کار دیگه در مجلس ندارد جز برنامه ریزی برای زندگی ظریف؟

مخاطب۲۴- در مورد تابعیت قهری، حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی توضیح داد که آقای پزشکیان در این زمینه گفته‌اند: «بروید مجلس اصلاح کنید» و به مخالف بودن خود با تابعیت اشاره کردند. رسایی اظهار داشت که دو نکته مهم وجود دارد. اول اینکه اصلاً تابعیت قهری به معنای آنچه مطرح شده، وجود ندارد، که این نکته را به آقای پزشکیان نیز گوشزد کرده است. دوم اینکه ایشان به سخنان حضرت آقا اشاره کردند که فرموده‌اند «لایحه دولت تفکیک نکرده است»، و وقتی قید همسر و فرزند حذف می‌شود، به‌طور کلی تابعیت برداشته می‌شود، که این با فرمایش‌های رهبری مغایرت دارد. رسایی گفت که آقای پزشکیان این اشکال را پذیرفته‌اند.


وی در ادامه به مسائل اجتماعی و سیاسی اشاره کرده و پرسید چرا وقتی یک کارگر، کشاورز یا کارمند عادی تخلفی قانونی مرتکب می‌شود، هزار دستگاه نظارتی به سراغش می‌آید، اما اگر شخصی پشتوانه حزبی دارد، رسانه‌های وابسته از او حمایت می‌کنند. رسایی این تفاوت در برخورد با فساد سیاسی و فساد‌های دیگر را مورد انتقاد قرار داد و خواستار برخورد یکسان با تمام اشخاص شد.

رسایی نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس در خصوص موضوع تابعیت دوگانه و وضعیت برخی مسئولین دولتی، به انتقاد از رفتار وزیر امور خارجه سابق، محمدجواد ظریف، پرداخت. رسایی بیان کرد که آقای ظریف هیچ‌گونه نامه‌ای را در معاونت راهبردی امضا نمی‌کند و با این شیوه می‌خواهد در صورت برخورد قانونی، اعلام کند که نامه‌ای امضا نکرده است. این در حالی است که برخی از اطرافیان رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌دهند قانون تغییر کند، چراکه برخی دیگر از افراد در دولت نیز فرزندانشان تابعیت کشور‌های خارجی دارند.

رسایی در ادامه به قانونی در آمریکا اشاره کرد که طبق آن، اگر فردی تابعیت این کشور را داشته باشد و در کشور دیگری عضو تشکیلات نظامی شود، تابعیت او به‌طور خودکار باطل می‌شود. وی پیشنهاد داد که برای حل این مشکل و جلوگیری از پرداخت ۲۸۰۰ دلار به آمریکا، فرزندان آقای ظریف به عضویت بسیج مستضعفین درآیند تا تابعیت خارجی‌شان باطل شود.


نماینده تهران در مجلس با انتقاد از دوگانگی در اجرای قانون اظهار کرد که چرا قانون برای مردم عادی با شدت تمام اجرا می‌شود، اما در برابر افراد قدرتمند و صاحب نفوذ، بی‌تفاوتی مشاهده می‌شود. وی تأکید کرد که قانون اساسی نباید استثنایی داشته باشد و از هیئت‌رئیسه مجلس، دیوان محاسبات و قوه قضائیه خواست تا به‌سرعت به این تخلفات ورود کنند و روال قانونی را اصلاح نمایند.

برچسب ها: پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد
ترک مخاصمه به شکل مشهود نیاز به پیوست دارد. یعنی اسرائیل دیگر حق نداشته باشد به حریم هوایی ایران تجاوز کرده و در داخل ایران اقدام به ترور کند. آتش بس واقعی حتماً توافقنامه‌هایی در پیوست دارد که ضمانت اجرایی تداوم آن است که ما این توافقات را نداریم.
چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم
سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان، دیروز در نشست خبری خود خواستار اخراج خبرنگار رادیو اروپای آزاد (رادیو آزادی) از جلسه شد.
آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد
مکالمات شنود شده از مقام‌های ایرانی، میزان خسارت وارده از حملات آمریکا به برنامه هسته‌ای تهران را کمتر از آنچه انتظار می‌رفت نشان می‌دهند. روزنامه واشنگتن‌پست روز یکشنبه با استناد به اظهارات چهار منبع آگاه از اطلاعات محرمانه در حال گردش در دولت آمریکا این موضوع را گزارش داد.
صفحه خبر بالای تصاویر