کد خبر: ۵۳۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰

رسایی هیچ کار دیگه در مجلس ندارد جز برنامه ریزی برای زندگی ظریف؟

رسایی به قانونی در آمریکا اشاره کرد که طبق آن، اگر فردی تابعیت این کشور را داشته باشد و در کشور دیگری عضو تشکیلات نظامی شود، تابعیت او به‌طور خودکار باطل می‌شود. وی پیشنهاد داد که برای حل این مشکل و جلوگیری از پرداخت ۲۸۰۰ دلار به آمریکا، فرزندان آقای ظریف به عضویت بسیج مستضعفین درآیند تا تابعیت خارجی‌شان باطل شود.
رسایی هیچ کار دیگه در مجلس ندارد جز برنامه ریزی برای زندگی ظریف؟

مخاطب۲۴- در مورد تابعیت قهری، حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی توضیح داد که آقای پزشکیان در این زمینه گفته‌اند: «بروید مجلس اصلاح کنید» و به مخالف بودن خود با تابعیت اشاره کردند. رسایی اظهار داشت که دو نکته مهم وجود دارد. اول اینکه اصلاً تابعیت قهری به معنای آنچه مطرح شده، وجود ندارد، که این نکته را به آقای پزشکیان نیز گوشزد کرده است. دوم اینکه ایشان به سخنان حضرت آقا اشاره کردند که فرموده‌اند «لایحه دولت تفکیک نکرده است»، و وقتی قید همسر و فرزند حذف می‌شود، به‌طور کلی تابعیت برداشته می‌شود، که این با فرمایش‌های رهبری مغایرت دارد. رسایی گفت که آقای پزشکیان این اشکال را پذیرفته‌اند.


وی در ادامه به مسائل اجتماعی و سیاسی اشاره کرده و پرسید چرا وقتی یک کارگر، کشاورز یا کارمند عادی تخلفی قانونی مرتکب می‌شود، هزار دستگاه نظارتی به سراغش می‌آید، اما اگر شخصی پشتوانه حزبی دارد، رسانه‌های وابسته از او حمایت می‌کنند. رسایی این تفاوت در برخورد با فساد سیاسی و فساد‌های دیگر را مورد انتقاد قرار داد و خواستار برخورد یکسان با تمام اشخاص شد.

رسایی نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس در خصوص موضوع تابعیت دوگانه و وضعیت برخی مسئولین دولتی، به انتقاد از رفتار وزیر امور خارجه سابق، محمدجواد ظریف، پرداخت. رسایی بیان کرد که آقای ظریف هیچ‌گونه نامه‌ای را در معاونت راهبردی امضا نمی‌کند و با این شیوه می‌خواهد در صورت برخورد قانونی، اعلام کند که نامه‌ای امضا نکرده است. این در حالی است که برخی از اطرافیان رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌دهند قانون تغییر کند، چراکه برخی دیگر از افراد در دولت نیز فرزندانشان تابعیت کشور‌های خارجی دارند.

رسایی در ادامه به قانونی در آمریکا اشاره کرد که طبق آن، اگر فردی تابعیت این کشور را داشته باشد و در کشور دیگری عضو تشکیلات نظامی شود، تابعیت او به‌طور خودکار باطل می‌شود. وی پیشنهاد داد که برای حل این مشکل و جلوگیری از پرداخت ۲۸۰۰ دلار به آمریکا، فرزندان آقای ظریف به عضویت بسیج مستضعفین درآیند تا تابعیت خارجی‌شان باطل شود.


نماینده تهران در مجلس با انتقاد از دوگانگی در اجرای قانون اظهار کرد که چرا قانون برای مردم عادی با شدت تمام اجرا می‌شود، اما در برابر افراد قدرتمند و صاحب نفوذ، بی‌تفاوتی مشاهده می‌شود. وی تأکید کرد که قانون اساسی نباید استثنایی داشته باشد و از هیئت‌رئیسه مجلس، دیوان محاسبات و قوه قضائیه خواست تا به‌سرعت به این تخلفات ورود کنند و روال قانونی را اصلاح نمایند.

برچسب ها: پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر