کد خبر: ۵۳۷۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
مدیرعامل بانک سینا در بازدید از شرکت‌های صنعتی کرمانشاه:

بانک سینا حامی رونق تولید و توسعه اقتصاد کشور است

مدیرعامل بانک سینا در سفر به منطقه کرمانشاه و ایلام از شرکت صنایع پتروشمی کرمانشاه و قند بیستون بازدید کرد و در گفتگو با مدیران این شرکت‌ها، بر ارائه خدمات متنوع ارزی_ ریالی بانک در حمایت از تولید داخل تأکید کرد.
بانک سینا حامی رونق تولید و توسعه اقتصاد کشور است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا، در سفر به منطقه کرمانشاه و ایلام و بازدید از شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه به سابقه بانک در تعاملات دوسویه با دیگر شرکت‌های اقتصادی و فعال اشاره و اظهار امیدواری کرد که تعاملات فی مابین بیش از پیش تقویت شود.
مدیران عامل شرکت‌های مذکور نیز با قدردانی از اقدامات بانک سینا، با اشاره به نیاز سرمایه در گردش جهت توسعه فعالیت‌های خود خواستار افزایش همکاری‌ها و تسهیل فرآیند اعطای تسهیلات به این شرکت‌ها شد.
گفتنی است در این سفر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار، معاون حقوقی و وصول مطالبات، سرپرست مدیریت امور مناطق و شعب و مدیر منطقه کرمانشاه و ایلام حضور داشتند.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟ مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: انجام پرواز‌های جدید می‌تواند جایگزین بلیت‌های ابطال شده مسافران شود.
نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه
یک فوریت نام‌گذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ نحوه دریافت کارت نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴
نحوه دریافت کارت و محل رفع نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد. کارت آزمون از روز یکشنبه ۲۲ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری قابل دریافت است.
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟ عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟
منابع خبری گزارش دادند که دو نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توسط سفیر ایران به وزیر خارجه عمان تقدیم شد.
برگزیده
مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟ مبلغ بلیت هواپیما‌ها در زمان توقف پرواز‌ها چه شد؟
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: انجام پرواز‌های جدید می‌تواند جایگزین بلیت‌های ابطال شده مسافران شود.
اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟ اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟
قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه مسیر کاهشی داشت و با کاهش ۱۸۵۰ تومان به ۸۸ هزار و ۴۵۰ تومان رسید. از سوی دیگر با کاهش قیمت دلار و رویکرد نزولی طلای جهانی، بازار طلا و سکه در ایران کاهشی شد. خبر‌های سیاسی درباره احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا در روز‌های آینده از یک‌سو و کاهش تنش سیاسی و نظامی بین ایران و اسراییل، التهاب در بازار را کم کرده است. گفتنی است که هر خبر منفی درباره ایجاد تنش، بازار ارز را دوباره دچار نوسان می‌کند.
حقوق کارگران دو برابر شده است؟ حقوق کارگران دو برابر شده است؟
حداقل حقوق کارگران طی سه سال اخیر با افزایش صد درصدی همراه شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر