کد خبر: ۵۳۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
با حضور وزیر اقتصاد و رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره):

مدیرعامل بانک سینا لوح تقدیر یاور اشتغال و خودکفایی دریافت کرد

در مراسم تجلیل از یاوران اشتغال و خودکفایی که از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد، از بانک سینا به دلیل عملکرد مطلوب در اجرای تکالیف قانونی پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه به مددجویان کمیته امداد و ایجاد اشتغال پایدار برای آنان، تقدیر به عمل آمد.
مدیرعامل بانک سینا لوح تقدیر یاور اشتغال و خودکفایی دریافت کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:در این مراسم که عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و مدیران عامل بانک‌ها حضور داشتند، لوح تقدیر به علی ابدالی مدیرعامل بانک سینا اهدا شد.
گفتنی است بانک سینا در سال جاری، تعداد یک هزار و ۶۵۸ فقره وام قرض‌الحسنه اشتغالزایی به مبلغ دو هزار و ۱۵۷ میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت کرده است.
همچنین این بانک تعداد سه هزار و ۴۵۸ فقره وام به مبلغ یک هزار و ۷۲۱ میلیارد ریال در قالب وام قرض‌الحسنه ضروری_ کارگشایی نیز به معرفی‌شدگان این نهاد حمایتی پرداخت کرده است.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر