کد خبر: ۵۳۷۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۶

پیکه:بدترین روزم روزی بود که به خاطر کاتالونیا هو شدم

جرارد پیکه، مدافع سابق بارسلونا، در مصاحبه‌ای جدید فاش کرد که بدترین روز دوران حرفه‌ای‌اش، زمانی بود که به دلیل حمایت از همه‌پرسی استقلال کاتالونیا، مورد انتقاد شدید قرار گرفت و حتی در اردوی تیم ملی اسپانیا تحت فشار قرار گرفت تا عذرخواهی کند.
مخاطب ۲۴-  جرارد پیکه مدافع سابق تیم فوتبال بارسلونا بدترین اتفاقی را که در تمام دوران حرفه‌اش به‌عنوان یک فوتبالیست تجربه کرده است، فاش کرد.

باشگاه بارسلونا در آستانه برگزاری جشن یکصدوبیست‌و‌پنجمین سالگرد تأسیس‌اش قرار دارد و به همین بهانه این روز‌ها مصاحبه‌هایی با بازیکنان سابق و پیشکسوتان بارسلونا صورت می‌گیرد. یکی از آنها هم گفت‌و‌گوی جرارد پیکه مدافع پیشین کاتالان‌ها با شبکه TV۳ کاتالونیاست.

پیکه در این مصاحبه، اتفاقی را که روز یکم اکتبر سال ۲۰۱۷ برای او رخ داد به‌عنوان بدترین خاطره دوران بازیگری‌اش دانست. اکتبر سال ۲۰۱۷، زمانی بود که اسپانیایی‌ها و به خصوص اهالی کاتالونیا روز‌های پرتلاطمی را به خاطر برگزاری همه‌پرسی استقلال این ایالت سپری می‌کردند. آن همه‌پرسی، درست یک ساعت پس از بازی تیم‌های بارسلونا و لاس‌پالماس در ورزشگاه نوکمپ برگزار شد، دیداری که با همه توصیه‌های صورت گرفته برای لغو آن، پشت در‌های بسته برگزار شد.

مدافع میانی سابق بارسلونا درباره آن ماجرا گفت: روز بسیار سختی بود. مسابقه‌ای برگزار شد که به نظرم نباید برگزار می‌شود، هرچند نظر باشگاه این بود که بازی باید انجام شود و من در جایگاهی نبودم که بخواهم در این مورد تصمیم بگیرم. در پایان بازی، در میکسدزون با خبرنگاران گفتگو و بابت هیجان درباره رفراندوم صحبت کردم. فردا آن روز به مادرید رفتم تا به اردوی تیم ملی ملحق شوم که آن بدترین تجربه تمام دوران بازیگری‌ام بود.

پیکه درباره حضورش در اردوی تیمی که آن زمان خولن لوپتگی سرمربی‌اش بود و سرخیو راموس کاپیتان آن، اظهار داشت: در کمال تعجب وقتی به تیم ملی رفتم، مربی و کاپیتان مرا کنار کشیدند و گفتند که باید عذرخواهی کنم (به خاطر موضع‌گیری‌اش در مورد همه‌پرسی استقلال کاتالونیا) و حتی پیشنهاد دادند که بیانیه‌ای برای عذرخواهی از مردم بنویسم. من، اما گفتم که چنین کاری نمی‌کنم، چون تنها حرفی که زده بودم، حمایت از حق آزادی بیان بود.

خودداری پیکه از عمل به توصیه لوپتگی و راموس منجر به موضع‌گیری هواداران علیه او شد و باعث اینکه آنها مدافع سابق بارسلونا را هو کنند. پیکه درباره آن اتفاق هم گفت: همه سوت می‌زدند، اما باید بگویم که من نه تنها از این کارشان ناراحت نشدم بلکه حتی خوشم آمد.
 
برچسب ها: جرارد پیکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر