کد خبر: ۵۳۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۴

عارف: آگاهانه در مقابل حملات غیرمنصفانه سکوت کرده‌ایم

«در این چند ماه که از آغاز دولت می‌گذرد، حتی اگر حمله غیرمنصفانه‌ای هم به دولت صورت گرفت، پاسخ ندادیم، قصد ما این است که این مسیر را همچنان دنبال کنیم و این سکوت آگاهانه دولت و وزرای عزیز بسیار پسندیده است، اما اگر این بی‌انصافی‌ها ادامه پیدا کند، در گام اول تذکر می‌دهیم.»
عارف: آگاهانه در مقابل حملات غیرمنصفانه سکوت کرده‌ایم

مخاطب ۲۴- معاون اول رئیس جمهور در شروع هشتمین جلسه شورای اقتصاد که صبح امروز (دوشنبه) برگزار شد، با انتقاد ازحملات غیرمنصفانه‌ای که به عملکرد دولت چهاردهم در روز‌های اخیر صورت گرفته است گفت: از شروع به کاردولت، راهبرد کوتاه مدت «دولت وفاق ملی»، تثبیت وضعیت اقتصادی و جلوگیری از افزایش تورم بود که صمیمانه از همه همکارانم به خاطر تلاششان در این زمینه تشکرمی‌کنم.

 در این جلسه، عارف با انتقاد از حملات غیرمنصفانه‌ای که به نام تحلیل به دولت وفاق ملی صورت گرفته است گفت: در این مدت، تورم رشد کمتری نسبت به گذشته داشته است و این در حالی است که ما همزمان با کنترل تورم، به رشد اقتصادی نیز توجه داریم و درتمام تصمیماتی که در دولت چهاردهم گرفته می‌شود، معیشت و زندگی اقشار آسیب پذیرجامعه مدنظر است و مراقبت می‌شود تا به آنها آسیبی وارد نشود.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس جمهور افزود: البته در این مدت، بخشی از آنچه اجرا شد، مصوبات «دولت‌های گذشته» بود چرا که راهبرد «دولت وفاق ملی»، احترام به تصمیمات گذشته بود و ما در این مدت به دقت مراقبت کردیم تا هیچگونه نقد غیرمنصفانه‌ای خصوصا هنگامی که مسئله افراد و شخصیت افراد مطرح بود، صورت نگیرد، چرا که براین اعتقادیم که درغیاب افرادی که حضور ندارند، نباید آنها را نقد کرد.

عارف در ادامه با تشکر از صبوری مسئولان دولتی و وزرا که در این مدت، آگاهانه سکوت کرده‌اند تصریح کرد: «در این چند ماه که از آغاز دولت می‌گذرد، حتی اگر حمله غیرمنصفانه‌ای هم به دولت صورت گرفت، پاسخ ندادیم، قصد ما این است که این مسیر را همچنان دنبال کنیم و این سکوت آگاهانه دولت و وزرای عزیز، بسیار پسندیده است، اما اگر این بی انصافی‌ها ادامه پیدا کند، در گام اول تذکر می‌دهیم، اما اگر باز هم ادامه یافت، آنوقت مجبور می‌شویم که برای مردم بازگو کنیم که شرایط وزارتخانه‌هایی که تحویل گرفتیم چگونه بوده است، ما نمی‌خواهیم کاری کنیم که مردم نگران شوند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: در حالی که مسئولان و وزرای این دولت، گاهی بیشتر از ۲۰ ساعت در روز تلاش می‌کنند، اما متاسفانه بعضی از عزیزانی که تریبون‌های عمومی در اختیارشان است و توقع می‌رود به مردم دلگرمی بدهند، بی انصافی می‌کنند، از آنها باید پرسید تا سه ماه قبل کجا بودید؟ حداقل انصاف داشته باشید.

عارف در ادامه گفت: وزیر نیرو یکی از وزرای تلاشگری است که می‌بینم هر شب چگونه نگران ناترازی برقی است که متوجه مردم است و نگران عدم النفع صنعت است.

معاون اول رئیس جمهورخاطر نشان کرد: در بهترین ساعات روز، برق بخش صنعت قطع می‌شد و عدم النفع آن بسیار زیاد بود، اما اکنون آقای پور محمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، تمام دغدغه شان این است که همه مسائل بی سر و صدا حل شود و تنها یک نمونه که رسانه‌ای شد بحث پرداخت بدهی گندم‌کاران بود.

وی افزود: ما با ۱۸ هزار مگاوات ناترازی برق روبرو هستیم و تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت نخبگان کشور، ناترازی برق را سامان دهیم، اما از آن مهمتر، ناترازی آب است که مهمترین مسئله روز ما است. اما ما نمی‌خواهیم دل مردم را خالی کنیم.

معاون اول رئیس جمهور افزود: افرادی بی انصافی می‌کنند و می‌گویند «معیشت مردم به حاشیه رفته است»، در حالی که حداقل ۵۰ درصد از زمان و وقت دولت بر معیشت مردم متمرکز شده است، افرادی که مسئولیت فرهنگی دارند، تریبون دارند و نقد می‌کنند راهکار هم ارائه دهند، وگرنه اگربی‌انصافی‌ها ادامه پیدا کند، شرایط کشور را به مردم اطلاع می‌دهیم، خواهش ما این است که دلسوزان، دولت چهاردهم را دولت خود بدانند، تمامی وزرا، دولتمردان و مسئولان دغدغه شان همان است که آنها می‌گویند، اما ما می‌دانیم که با «آرامش» است که دولت تثبیت می‌شود.

وی گفت: در این دولت حتی یک مورد رفتار اتوبوسی رخ نداد و ما افراد را اتوبوسی حذف نکردیم، مدیران شایسته‌ای که سیاست‌های دولت چهاردهم را قبول دارند انتخاب شده اند و تنها ممکن است فردی که سیاست دولت را قبول نداشته، انتخاب نشده باشد.

عارف گفت: من از عزیزانی که در دولت چهاردهم مانده اند و با جدیت کار می‌کنند تشکر می‌کنم. آنها انسان‌های برجسته‌ای هستند که کشور بر روی آنها سرمایه گذاری کرده و باید از آنها استفاده شود.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: ما سه ماه برای انتخاب استانداران وقت گذاشتیم در حالی که استانداران نقش کلیدی دارند و وزرا مدیران کل را با نظر استانداران انتخاب می‌کنند.

عارف ادامه داد: خواهشم از بزرگان و نخبگانی که تریبون در اختیار دارند این است که بدانند مهمترین مسئله امروز «آرامش بخشی» به جامعه است، ما نمی‌خواهیم بگوییم که در چه شرایطی دولت را تحویل گرفته ایم، می‌دانیم که آرامش، شرط پیروزی کشور است و از بی تدبیری است که «آرامش» را برهم بزنیم، امیدوارم در آخر سال به جایی برسیم که بگوییم در شش ماهه اول در مسیر درستی حرکت کردیم.

در ادامه این جلسه، درخواست وزارت نفت در خصوص سرمایه گذاری در طرح «توسعه میدان مشترک نفتی فروزان» و اصلاح مصوبه شورای اقتصاد در موضوع «گازرسانی به واحد‌های صنعتی و تولیدی مصرف کننده سوخت مایع» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اعضای شورای اقتصاد، همچنین درخواست وزارت نفت در خصوص اصلاح مصوبات شورای اقتصاد موضوع سرمایه گذاری از محل منابع داخلی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در طرح‌های «نگهداشت و پشتیبانی انبار‌ها و مخازن و ساختمان‌های اداری و تأسیسات پخش»، «تعویض پوشش و تعویض خطوط لوله نفت خام و فرآورده»، «نگهداشت و پشتیبانی خطوط لوله، مخابرات و تأسیسات جنبی صنعتی و غیر صنعتی» و «توسعه خطوط لوله، مخابرات و تأسیسات جنبی صنعتی و غیر صنعتی» را بررسی کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی! ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی!
منطقه امن مهدی طارمی در اردوگاه اینتر از زبان تیز رسانه‌های ایتالیا ۳ بازی بیشتر طول نکشید تا شاهد ضدحمله ۳ رسانه ایتالیایی به مهاجم ایرانی باشیم.
برگزیده
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
ترامپ به پوتین گفت: پس از پایان حمام خون فاجعه‌بار، تجارت گسترده‌ای با ایالات متحده داشته باشد ترامپ به پوتین گفت: پس از پایان حمام خون فاجعه‌بار، تجارت گسترده‌ای با ایالات متحده داشته باشد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که مذاکرات آتش‌بس میان روسیه و اوکراین «بلافاصله» پس از تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، آغاز خواهد شد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر