کد خبر: ۵۳۷۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳

افزایش قیمت اخیر خودرو شامل چه کسانی نمی‌شود؟

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره اینکه کدام متقاضیان مشمول افزایش قیمت خودرو نمی‌شوند، ارائه کرد.

مخاطب۲۴- زهرا سعیدی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره جلسه کمیسیون متبوعش برای بررسی افزایش قیمت خودروهای شرکت سایپا و ایران‌خودرو، اظهار کرد: در این جلسه با حضور وزیر صنعت، معدن تجارت، معاون شرکت ایدرو، مدیران‌عامل خودروسازی سایپا و ایران‌خودرو، نماینده دیوان محاسبات، انتقاد نمایندگان به وضعیت افزایش مکرر قیمت خودرو بررسی شد.

وی افزود: از آنجا که وکلای ملت نسبت به افزایش قیمت خودرو منتقد بودند، وزیر صمت توضیح داد؛ این افزایش قیمت مصوبه‌ای است که از دولت قبل به‌جا مانده است و بیش از یک سال خودروهای داخلی مطابق مصوبه «شورای رقابت» افزایش قیمت نداشته‌اند که اکنون طبق ضوابط این مصوبه به وزیر صمت ابلاغ و توسط خودروسازها اجرا می‌شود.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن ادامه داد: اگرچه خودروسازها به فروش خودروها به‌قیمت واقعی اصرار داشتند اما نمایندگان نیز تأکید کردند؛ زمانی قیمت خودروها می‌تواند واقعی شوند که حقوق‌ها نیز واقعی شوند.

بیشتر بخوانید

سعیدی اظهار کرد: به‌دلیل آنکه این افزایش قیمت در کودال اعلام و مصوبه شورای رقابت نیز داشته و عملاً قانونی شده است، نمی‌توان مانع از آن شد.

وی همچنین اظهار کرد: طبق توضیحات وزیر صمت به‌دلیل افزایش 5برابری واردات خودرو، التهاب افزایش قیمت در خودروهای خارجی کم و میان خودروهای داخلی و خارجی رقابت ایجاد شده است، بنابراین نمایندگان پیشنهاد دادند؛ خودروهای دسته‌دوم کارکرده در انحصار تعداد محدودی از شرکت‌ها و افراد قرار نگیرد و افراد و شرکت‌های با اصالت بیشتر پای کار بیایند تا بتوان التهاب بازار خودرو را کاهش داد.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس همچنین عنوان کرد: افزایش قیمت اخیر خودروهای داخلی شامل افرادی که وجه خودروی ثبت‌نامی خود را کامل پرداخت کرده‌اند، نمی‌شود.

سعیدی اضافه کرد: همچنین از افرادی که بخشی از این هزینه را پرداخت کرده‌‌اند و البته از موعد تحویل خودروی آن‌ها گذشته است نیـز وجه اضافه‌ای اخذ نمی‌شود.

نماینده مردم مبارکه همچنین بیان کرد: در نهایت افرادی که 50 درصد هزینه خودروی ثبت‌نامی‌شان را واریز کرده‌اند و از موعد تحویل خودرویشان نگذشته است، به‌اندازه 50 درصد باقی‌مانده مشمول افزایش قیمت می‌شوند.

 

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.