کد خبر: ۵۳۷۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹

ثبت‌نام حج تمتع از امروز

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع از ساعت ۱۰ صبح امروز خبر داد و جزئیات آن را بیان کرد.
ثبت‌نام حج تمتع از امروز

مخاطب۲۴- غلامرضا رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره جزئیات پیش‌ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۴ گفت: پیش ثبت نام حج تمتع از ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه پنجم آذر ماه در سامانه may.haj.ir آغاز می‌شود و متقاضیان نیز براساس اولویت‌های مندرج در اطلاعیه رسمی سازمان حج و زیارت، مراحل پیش ثبت نام را انجام می‌دهند.

به گزارش مهر، وی افزود: متقاضیان بعد از تکمیل اطلاعات و مطالعه دقیق مطالب مندرج در سامانه، باید اقدام به واریز علی الحساب هزینه‌های حج تمتع ۱۴۰۴ کنند و پیش بینی می‌شود این مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه‌های حج تمتع زائران را پوشش دهد.

رضایی گفت: مبلغی به منظور پیش پرداخت بخشی از تعهدات قراردادهای حج تمتع آتی دریافت خواهد شد.

وی گفت: هزینه قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ منوط به تعیین نرخ ارز حج و تعیین قیمت بلیت است. امیدواریم پس از اعلام رسمی نرخ ارز از سوی بانک مرکزی و همچنین نرخ بلیت رفت و برگشت هواپیما از سوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و برخی دیگر از هزینه‌ها، قیمت قطعی حج اعلام شود.

بیشتر بخوانید

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: حدود یک ماه آینده هزینه قطعی حج اعلام می‌شود که این موضوع همزمان با ثبت نام قطعی در کاروان‌ها خواهد بود.

وی اظهار کرد: اخبار منتشر شده در رسانه‌ها مبنی بر نرخ قطعی حج تمتع تحلیل، حدس، گمان و پیش بینی‌های اولیه هزینه‌هاست چون باید منتظر اعلام نظر مسئولان ذیربط در تعیین قیمت‌ها باشیم.

بر این اساس متقاضیان اعزام برای سفر حج تمتع سال ۱۴۰۴ باید دارای گذرنامه حداقل با تاریخ اعتبار ۱۴۰۴/۰۹/۱۰ باشند.

 
برچسب ها: حج تمتع
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر