کد خبر: ۵۳۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۷

وحید شمسایی ماندنی شد

در نشست مشترک کمیته فوتسال و کمیته فنی با حضور مهدی تاج با اجماع به ابقای وحید شمسایی به عنوان سرمربی رای داده شد.
وحید شمسایی ماندنی شد
 

مخاطب ۲۴- با تصمیم کمیته فنی فدراسیون فوتبال وحید شمسایی همچنان سکاندار نیمکت تیم ملی فوتسال خواهد بود.

احسان اصولی، رئیس کمیته فوتسال ضمن خیرمقدم به حضار در جلسه، گفت: من از نزدیک شاهد تلاش‌های وحید شمسایی بودم و میزان عشق و علاقه ایشان به فوتسال را دیده‌ام، آنچه اینجا می‌گوییم و می‌شنویم برای بهتر شدن حال فوتسال است.

وی افزود: ظرفیت بی‌نظیری که فوتسال در کشور دارد منحصربه‌فرد است و باید به نحوی به پیش برویم که اکوسیستم فوتسال در ذهن افکار عمومی، جوانان و نوجوانان صاحب مطلوبیت بیشتر شود و خروجی آن به همان اهتزاز پرچم سه رنگی بینجامد که دغدغه همه ماست.

امیدواری تاج به آینده تیم ملی فوتسال 

در ادامه این نشست مهدی تاج ،رئیس فدارسیون با اشاره به عدم رضایت از نتایج به دست آمده در جام جهانی گفت: البته تجربه فوتبال و فوتسال می‌گوید نباید هیچ‌کس را به تنهایی عامل ناکامی‌ها دانست. باید مسائل را چند وجهی دید و بررسی کرد.

وی گفت: در مجموع، ارزیابی من از آقای شمسایی به خاطر خوشنامی در دوران بازی، عشق و علاقه به فوتسال، جوانگرایی در تیم ملی و همچنین دغدغه و علاقه‌ای که به کشور دارد مثبت است اما ملاحظاتی هم دارم، اینکه آقای شمسایی و تیم مربیگری‌اش لازم است وقت و حضور بیشتری را در مرکز ملی فوتبال بگذارند، این موضوع همدلی ایجاد می‌کند.

رئیس فدراسیون فوتبال با تشکر از کمیته و سازمان لیگ فوتسال گفت: مردم تیم ملی فوتسال را خیلی دوست دارند و در این مدت پیام‌های زیادی دریافت کردیم که نشان می‌دهد همه پیگیر وضعیت تیم، سرمربی و مسابقات آینده هستند، ما در کشور استعدادهای بسیار زیادی داریم که باید آنها را ببینیم و کشف کنیم. 

شمسایی: قطار تیم ملی در حرکت است

وحید شمسایی سرمربی تیم ملی ضمن تشکر از رئیس فدارسیون فوتبال و کمیته فوتسال گفت: ما به پشتوانه فدارسیون فوتبال توانستیم به بازیکنان جوان بسیاری فرصت حضور در اردوها و بازی در تیم ملی بدهیم، ما در فرایند ۵/۲ ساله اول که هدف ایجاد تیمی جوان اما باتجربه بود موفق بودیم و الان شاهد هستیم بسیاری از آن بازیکنان ستاره‌های تیم‌های باشگاهیشان هستند.

وی ضمن عذرخواهی مجدد از مردم ایران گفت: ما باید از اشتباهاتی که کردیم درس بگیریم، تجربه بگیریم و به سمت آینده که جام ملت‌ها و جام جهانی است برویم. ما بازی کرواسی که کمیته فوتسال برای آن بسیار زحمت کشید را از دست دادیم، این برنامه ما بود که هر چه به جام نزدیک شویم با تیم‌های بزرگ بازی کنیم، این به بازیکنان جوان بسیار کمک می‌کند. هنوز هم معتقدم باید با تیم‌های بزرگ بازی کنیم. 

شمسایی گفت: ما در تیم ملی به یک تمرین‌دهنده خوب خارجی و یک مربی برای تغییر در عملکرد فنی دروازه‌بانی نیاز داریم. قبلاً آقای اصولی برای جذب مربی تلاش کرد اما مشکلاتی پیش آمد، در ادامه راه نیاز به این دو نفر داریم که لیگ را ببینند، بازیکنان را بشناسند. قطار تیم ملی در حرکت است، همه پیاده می‌شوند اما ایران به پیش می‌رود، اگر من باشم با تمام وجود برای این پرچم می‌جنگیم و اگر نباشم هم برای تیم ملی دعا می‌کنم.

 احترام حسین شمس به تصمیم کمیته فنی!

حسین شمس عضو کمیته فوتسال که از کشور تاجیکستان به صورت آنلاین در این نشست حضور داشت گفت: از وحید شمسایی به خاطر توضیحات فنی بسیار خوبی که در این نشست داد ممنونم، امیدوارم ایشان در آینده بتوانند تعامل بیشتری را با باشگاه‌ها ایجاد کنند، بازی‌ها را ببینند و تغییر رویکرد را شاهد باشیم. 

وی افزود: من به جمع‌بندی دوستان حاضر در جلسه برای ابقای آقای شمسایی احترام می‌گذارم، نقدها به جای خود اما همه ما دغدغه فوتسال داریم و امیدوارم با قدم‌هایی که وحید برخواهد داشت همه خانواده فوتسال به ایشان کمک خواهد کرد.

حمایت قلعه‌نویی از شمسایی

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی در سخنانی با اشاره به دشواری مربیگری گفت: آقای شمسایی اول راه است و کشور برای ایشان هزینه کرده است چه در دوران بازی و چه در دوران مربیگری. ایشان با یک سابقه خوب وارد سرمربیگری شده است، اگر فدراسیون فوتبال روی این نیروی جوان سرمایه‌گذاری کرده است نباید به این راحتی آن را بسوزانیم. شما به تیم ملی فوتسال برزیل را نگاه کنید، آنها هم کوپا و هم جام جهانی را از دست دادند اما مسیر را تغییر ندادند و به برنامه پایبند ماندند تا در جام جهانی ازبکستان قهرمان شدند.

وی افزود: نگاه آقای شمسایی تغییر کرده است و همین پذیرش خطاها ارزشمند است و باید از همه ظرفیت فوتسال استفاده شود تا ان‌شاالله بتوانیم بهترین نتایج را برای شادی دل مردم به دست بیاوریم.

در ادامه این نشست محمود شیعی به نمایندگی از کمیته فنی با اشاره به لزوم مشورت در انتخاب همکاران و دستیاران تیم ملی با کمیته فنی به اهمیت ارائه برنامه دقیق اشاره کرد.

 در ادامه سایر حاضرین نظرات خود را در خصوص این تصمیم فنی بیان داشتند و بر اساس تصمیم جمعی وحید شمسایی به عنوان سرمربی تیم ملی به کار خود ادامه خواهد داد. 

گفتنی است، در پایان این نشست بهزاد آزاد رئیس دپارتمان فوتسال گزارشی از ماموریت خود به منظور بررسی زیرساخت‌ها و ظرفیت‌سنجی شهر مشهد مقدس برای میزبانی از مسابقات تیم ملی فوتسال ارائه کرد.

 
برچسب ها: وحید شمسایی
اخبار داغ
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر