کد خبر: ۵۳۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۷

وحید شمسایی ماندنی شد

در نشست مشترک کمیته فوتسال و کمیته فنی با حضور مهدی تاج با اجماع به ابقای وحید شمسایی به عنوان سرمربی رای داده شد.
وحید شمسایی ماندنی شد
 

مخاطب ۲۴- با تصمیم کمیته فنی فدراسیون فوتبال وحید شمسایی همچنان سکاندار نیمکت تیم ملی فوتسال خواهد بود.

احسان اصولی، رئیس کمیته فوتسال ضمن خیرمقدم به حضار در جلسه، گفت: من از نزدیک شاهد تلاش‌های وحید شمسایی بودم و میزان عشق و علاقه ایشان به فوتسال را دیده‌ام، آنچه اینجا می‌گوییم و می‌شنویم برای بهتر شدن حال فوتسال است.

وی افزود: ظرفیت بی‌نظیری که فوتسال در کشور دارد منحصربه‌فرد است و باید به نحوی به پیش برویم که اکوسیستم فوتسال در ذهن افکار عمومی، جوانان و نوجوانان صاحب مطلوبیت بیشتر شود و خروجی آن به همان اهتزاز پرچم سه رنگی بینجامد که دغدغه همه ماست.

امیدواری تاج به آینده تیم ملی فوتسال 

در ادامه این نشست مهدی تاج ،رئیس فدارسیون با اشاره به عدم رضایت از نتایج به دست آمده در جام جهانی گفت: البته تجربه فوتبال و فوتسال می‌گوید نباید هیچ‌کس را به تنهایی عامل ناکامی‌ها دانست. باید مسائل را چند وجهی دید و بررسی کرد.

وی گفت: در مجموع، ارزیابی من از آقای شمسایی به خاطر خوشنامی در دوران بازی، عشق و علاقه به فوتسال، جوانگرایی در تیم ملی و همچنین دغدغه و علاقه‌ای که به کشور دارد مثبت است اما ملاحظاتی هم دارم، اینکه آقای شمسایی و تیم مربیگری‌اش لازم است وقت و حضور بیشتری را در مرکز ملی فوتبال بگذارند، این موضوع همدلی ایجاد می‌کند.

رئیس فدراسیون فوتبال با تشکر از کمیته و سازمان لیگ فوتسال گفت: مردم تیم ملی فوتسال را خیلی دوست دارند و در این مدت پیام‌های زیادی دریافت کردیم که نشان می‌دهد همه پیگیر وضعیت تیم، سرمربی و مسابقات آینده هستند، ما در کشور استعدادهای بسیار زیادی داریم که باید آنها را ببینیم و کشف کنیم. 

شمسایی: قطار تیم ملی در حرکت است

وحید شمسایی سرمربی تیم ملی ضمن تشکر از رئیس فدارسیون فوتبال و کمیته فوتسال گفت: ما به پشتوانه فدارسیون فوتبال توانستیم به بازیکنان جوان بسیاری فرصت حضور در اردوها و بازی در تیم ملی بدهیم، ما در فرایند ۵/۲ ساله اول که هدف ایجاد تیمی جوان اما باتجربه بود موفق بودیم و الان شاهد هستیم بسیاری از آن بازیکنان ستاره‌های تیم‌های باشگاهیشان هستند.

وی ضمن عذرخواهی مجدد از مردم ایران گفت: ما باید از اشتباهاتی که کردیم درس بگیریم، تجربه بگیریم و به سمت آینده که جام ملت‌ها و جام جهانی است برویم. ما بازی کرواسی که کمیته فوتسال برای آن بسیار زحمت کشید را از دست دادیم، این برنامه ما بود که هر چه به جام نزدیک شویم با تیم‌های بزرگ بازی کنیم، این به بازیکنان جوان بسیار کمک می‌کند. هنوز هم معتقدم باید با تیم‌های بزرگ بازی کنیم. 

شمسایی گفت: ما در تیم ملی به یک تمرین‌دهنده خوب خارجی و یک مربی برای تغییر در عملکرد فنی دروازه‌بانی نیاز داریم. قبلاً آقای اصولی برای جذب مربی تلاش کرد اما مشکلاتی پیش آمد، در ادامه راه نیاز به این دو نفر داریم که لیگ را ببینند، بازیکنان را بشناسند. قطار تیم ملی در حرکت است، همه پیاده می‌شوند اما ایران به پیش می‌رود، اگر من باشم با تمام وجود برای این پرچم می‌جنگیم و اگر نباشم هم برای تیم ملی دعا می‌کنم.

 احترام حسین شمس به تصمیم کمیته فنی!

حسین شمس عضو کمیته فوتسال که از کشور تاجیکستان به صورت آنلاین در این نشست حضور داشت گفت: از وحید شمسایی به خاطر توضیحات فنی بسیار خوبی که در این نشست داد ممنونم، امیدوارم ایشان در آینده بتوانند تعامل بیشتری را با باشگاه‌ها ایجاد کنند، بازی‌ها را ببینند و تغییر رویکرد را شاهد باشیم. 

وی افزود: من به جمع‌بندی دوستان حاضر در جلسه برای ابقای آقای شمسایی احترام می‌گذارم، نقدها به جای خود اما همه ما دغدغه فوتسال داریم و امیدوارم با قدم‌هایی که وحید برخواهد داشت همه خانواده فوتسال به ایشان کمک خواهد کرد.

حمایت قلعه‌نویی از شمسایی

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی در سخنانی با اشاره به دشواری مربیگری گفت: آقای شمسایی اول راه است و کشور برای ایشان هزینه کرده است چه در دوران بازی و چه در دوران مربیگری. ایشان با یک سابقه خوب وارد سرمربیگری شده است، اگر فدراسیون فوتبال روی این نیروی جوان سرمایه‌گذاری کرده است نباید به این راحتی آن را بسوزانیم. شما به تیم ملی فوتسال برزیل را نگاه کنید، آنها هم کوپا و هم جام جهانی را از دست دادند اما مسیر را تغییر ندادند و به برنامه پایبند ماندند تا در جام جهانی ازبکستان قهرمان شدند.

وی افزود: نگاه آقای شمسایی تغییر کرده است و همین پذیرش خطاها ارزشمند است و باید از همه ظرفیت فوتسال استفاده شود تا ان‌شاالله بتوانیم بهترین نتایج را برای شادی دل مردم به دست بیاوریم.

در ادامه این نشست محمود شیعی به نمایندگی از کمیته فنی با اشاره به لزوم مشورت در انتخاب همکاران و دستیاران تیم ملی با کمیته فنی به اهمیت ارائه برنامه دقیق اشاره کرد.

 در ادامه سایر حاضرین نظرات خود را در خصوص این تصمیم فنی بیان داشتند و بر اساس تصمیم جمعی وحید شمسایی به عنوان سرمربی تیم ملی به کار خود ادامه خواهد داد. 

گفتنی است، در پایان این نشست بهزاد آزاد رئیس دپارتمان فوتسال گزارشی از ماموریت خود به منظور بررسی زیرساخت‌ها و ظرفیت‌سنجی شهر مشهد مقدس برای میزبانی از مسابقات تیم ملی فوتسال ارائه کرد.

 
برچسب ها: وحید شمسایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر