کد خبر: ۵۳۶۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲

قالیباف: راه‌اندازی سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته آغاز شد

قالیباف گفت: پاسخ متقابل جمهوری اسلامی ایران به سوء استفاده‌ سیاسی از شورای حکام آژانس بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و راه‌اندازی مجموعه‌‌ای از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته آغاز شد.
src="/files/fa/news/ext-align:justify;">مخاطب۲۴-محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود، گفت: در ابتدا فرا رسیدن سالروز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه را به تمام بسیجیان عزیز سراسر کشور تبریک می‌گویم. امام امت فرمود من به خلوص و صفای بسیجیان غبطه می‌خورم و از خداوند می‌خواهم مرا با بسیجیان محشور کند. این اخلاص همان روحیه‌ای است که بر اساس آن بسیج، پشتیبان انقلاب است.

وی ادامه داد: بدون بسیج و در واقع همان میدان‌داری مردم، انقلاب اسلامی عمری کوتاه می‌داشت و در میان توطئه‌های داخلی و خارجی شکست می‌خورد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب: تا بسیج هست جمهوری اسلامی از سوی دشمنان تهدید نخواهد شد. هدف بسیج، خوشبختی ایران و ایرانی است و در این راه درمقابل هرگونه انحرافی ازمسیر درست می‌ایستد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بسیج، سازماندهی مردم در قالب یک تشکل انقلابی است که یکی از برجسته ترین نوآوری‌های امام رحمت الله علیه بود که امروز دامنه‌ آن از مرزهای کشورمان فراتر رفته است و ملت‌های آزاده دریافته اند که بزرگترین پشتوانه‌ حکومت‌های مستقل، مردم هستند و سازماندهی مردمی در راه دستیابی به اهداف الهی و متعالی، حافظ کشور و ملت خواهد بود. برای همه‌ بسیجیان عزیز در تمامی اقشار این سازمان اعم از بسیج دانشجویی، دانش آموزی، اساتید، زنان، اصناف و بازاریان، کارگران، سازندگی و سایر اقشار، توفیق و عاقبت بخیری از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

قالیباف در ادامه عنوان کرد: رویکرد غیر واقع ‌بینانه سیاسی و مخرب سه کشور اروپایی و آمریکا منجر به صدور قطعنامه‌ای ناموجه و غیر اجماعی درمورد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی شد. سه دولت اروپایی و آمریکا، فعالیت‌ هسته‌ای کشورمان را بهانه‌ای برای اقدامات نامشروع خود قرار داده، اعتبار و استقلال آژانس را با بد عهدی و بی‌صداقتی زیر سوال می برند و فضای سازنده‌ ایجاد شده برای تقویت تعاملات ایران و آژانس را غبارآلود می‌کنند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: پاسخ متقابل جمهوری اسلامی ایران به این سوءاستفاده‌ سیاسی از شورای حکام آژانس بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و راه‌اندازی مجموعه‌‌ای از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته آغاز شد. ادامه‌ این قبیل تصمیمات سیاسی و غیرسازنده باعث می شود که کشورها برای حفظ امنیت ملی خود، به سمت اقدامات خارج از پروتکل‌های آژانس سوق پیدا کنند. امید است این سازمان و سران کشورهایی که با مخالفت خود در صدور قطعنامه‌ اخیر، حافظ و حامی استقلال عمل و اعتبار فنی شورای حکام هستند به سلطه‌ ظالمانه‌ سه کشور اروپایی و آمریکا پایان دهند تا مسیر تعاملات ما و آژانس در فضایی غیرسیاسی و در چارچوب تعهدات صورت پذیرد.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: دیوان کیفری بین‌المللی سرانجام حکم بازداشت دو تن از بزرگترین جنایتکاران جنگی تاریخ معاصر یعنی سران قاتل رژیم نامشروع صهیونیستی را صادر کرد. این حکم انسانی، نخستین حلقه از زنجیره‌ اقداماتی خواهد بود که سران جنایتکار رژیم را در پیشگاه مردم جهان نسبت به نسل‌کشی و جنایت جاری در غزه و لبنان محاکمه خواهد کرد و رسانه‌های وابسته آمریکایی دیگر نمی‌توانند جنایت آنها را لاپوشانی کنند.

قالیباف ادامه داد: مردم جهان برخلاف سران آمریکا برای جنایتکاران دست نمی زنند و هر روز بیشتر از دیروز آن ها را در وجدان عمومی جهانی مفتضح و سرافکنده خواهند ساخت. رژیم صهیونیستی حالا، هم منفور و هم منزوی است و هشتاد سال دروغگویی و سفیدشویی جنایت های فجیع این رژیم بی اثر شده است و این ثمره‌ خون ده‌ها هزار شهید غزه و لبنان و فرماندهانی همچون سیدحسن نصرالله، شهید قاسم سلیمانی، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار است و به یاری خدا، جوانان آزاده و عدالتخواه جهان، تحقق آرمان آزادی قدس شریف را خواهند دید.

وی خاطرنشان کرد: در پایان، حادثه‌ تلخ شهادت جمع کثیری از شهروندان پاکستانی در حمله‌ تروریستی را به دولت و ملت پاکستان به ویژه خانواده‌های داغدار شهدای مظلوم این حادثه تسلیت می‌گویم و برای مجروحان، آرزوی شفای عاجل دارم. جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته در کنار کشور دوست و برادر پاکستان خواهد بود تا با گسترش امنیت در سطح منطقه از تکرار چنین حوادثی در هر شکل جلوگیری شود.

 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر