کد خبر: ۵۳۶۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹

حذف حق مأموریت دلاری در مجلس

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه مجلس به‌دنبال جلوگیری از ریخت‌وپاش‌های غیرضرور است، گفت: «طرح ۲ فوریتی برای حذف حق مأموریت دلاری تهیه و در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد.»
حذف حق مأموریت دلاری در مجلس

مخاطب ۲۴- حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب نامه روز چهارشنبه هیئت وزیران مبنی بر «لغو مصوبه حق ماموریت ریالی خارج از کشور و پرداخت حق ماموریت بصورت دلاری»، گفت: در دولت شهید رئیسی مصوبه ای، تصویب شد که حق ماموریت برای سفر خارجی ریالی بود، اما این مصوبه توسط هیئت وزیران لغو شد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه در شرایطی که مردم با سختی زندگی عادی خودشان را می‌گذرانند و بازنشستگان و اقشار دیگر دیگر جامعه درآمد کمی دارند و سفره شان هر روز کوچکتر می‌شود، نباید به بهانه سفر خارجی عده‌ای حق ماموریت بالا دریافت کنند، تصریح کرد: در همین راستا طرح ۲ فوریتی اصلاح بند هفت ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری توسط اینجانب تهیه شده است.

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این طرح ۲ ماده دارد، تصریح کرد: بر اساس ماده یک، تبصره‌ای به بند هفت ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری الحاق می‌گردد.

حاجی دلیگانی تصریح کرد: بر اساس این تبصره هرگونه تفاوت در جبران خدمات کارکنان دولت در ماموریت‌های غیرثابت خارج با داخل کشور ممنوع است.

وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال قانونمند کردن حق ماموریت‌ها هستیم، افزود: همچنین بر اساس ماده ۲ این طرح دولت موظف است آیین نامه‌های اجرایی مرتبط با این قانون را یک ماه پس از ابلاغ این قانون اصلاح یا تهیه، تصویب و ابلاغ کند.

نماینده شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح مذکور امروز شنبه جهت امضاء نمایندگان در سامانه قانونگذاری مجلس بارگذاری خواهد شد، با اشاره به دلایل تهیه این طرح در مجلس شورای اسلامی گفت: در افکار عمومی کشور سفر‌های خارجی کارکنان دولت یکی از امتیازات شغلی کارکنان محسوب می‌شود به گونه‌ای که اگر در سازمانی اعلام شود بدون دستمزد به ماموریت بروند اکثریت کارکنان برای آن اعلام امادگی می‌کنند به عبارت علم اقتصاد مزد سفر خارجی در بازار عرضه و تقاضای نیروی کار ایران صفر و کمتر از ان است.

حاجی دلیگانی تصریح کرد: همچنین اگر پرداخت حق ماموریت را در سفر‌های داخلی و خارجی بپذیریم این را هم عقلا باید پبذیریم که زحمت یا سختی خاصی در سفر‌های خارجی بیش از سفر‌های داخلی به کارکنان تحمیل نمی‌شود تا مستوجب پاداش بیشتر باشد.

وی سومین دلیل توجیهی تهیه طرح مذکور را اینگونه توضیح داد؛ سفر خارجی هزینه زیادی به دولت تحمیل می‌کند و فساد‌های زیادی در این زمینه در دولت‌ها وجود داشته است. تجربه دوران کرونا نشان داد که بسیاری از این سفر‌ها غیرضرور است. اگر دولت نمی‌تواند از گسترش سفر‌های خارجی جلوگیری کند حداقل می‌تواند برای آن مشوق قرار ندهد.

این طرح برای نهایی شدن باید به تصویب نمایندگان در صحن مجلس برسد.

دولت شهید رئیسی برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها، تصویب‌کرد تا حق مأموریت سفرهای‌خارجی ریالی پرداخت‌شود، اما دولت پزشکیان این مصوبه را چهارشنبه گذشته لغوکرد تا حق ماموریت‌های خارجی دوباره دلاری پرداخت شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر