کد خبر: ۵۳۶۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۵

امیر ایرانی: به‌زودی زیردریایی‌های جدید به ارتش ملحق می‌شود

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در حوزه زیرسطحی‌ها در‌حال ساخت زیردریایی‌هایی هستیم که به‌زودی هم الحاق‌هایی در این حوزه خواهیم داشت.
امیر ایرانی: به‌زودی زیردریایی‌های جدید به ارتش ملحق می‌شود

مخاطب۲۴- امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز، شنبه، در نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت: رژیم صهیونیستی در میدان، توانایی نبرد ندارد، اما با بی‌رحمیِ تمام کودکان، زنان و اصحاب رسانه را به فجیع‌ترین شکل ممکن به شهادت می‌رساند و ما این اقدامات را محکوم می‌کنیم.

وی افزود: نیروی دریایی ارتش توانسته است اضلاع مختلف تهدید و تحریم را خنثی کند و در مسیر پیشرفت ایران قوی گام بردارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: معتقدیم ایران قوی با مشارکت تک‌تک ایرانیان محقق خواهد شد. رزمندگان نداجا با اراده پولادین با تعقیب الگو‌های راهبردی در تلاش هستند بیش از پیش اقتدار نظام اسلامی را به جهان ارائه کنند.

امیر ایرانی عنوان کرد: اجرای صحیح سیاست‌های توسعه دریامحور در مسیر تمدن‌سازی ایرانی اسلامی نقش مهمی خواهد داشت و امیدوارم مجلس انقلابی و دولت محترم از ظرفیت نیروی دریایی ارتش در این مسیر استفاده کنند.

بیشتر بخوانید

وی عنوان کرد: یکی از موضوعات، مهم بازدارندگی کشور در عرصه دریایی و اقیانوسی است و این موضوع فقط به توانایی نظامی خلاصه نمی‌شود بلکه بهره‌گیری از قدرت اقتصادی دریایی به‌عنوان ابزار دیپلماسی را نیز شامل می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: حراست از منافع کشور در محدوده آب‌های ساحلی و آزاد و برقراری امنیت خطوط کشتیرانی در زمان صلح و جنگ مستلزم داشتن قدرت دریایی در تراز منطقه‌ای و بین‌المللی است.

امیر ایرانی اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران با گفتمان مقاومت و با شعار صلح و دوستی در نظم چندقطبی در حال ایفای نقش و بهره‌برداری لازم از جایگاه خود است و نیروی دریایی ارتش در این مسیر اقدامات لازم را انجام خواهد داد. دشمنان بدانند ایران هرگز منزوی نمی‌شود و ایران و ایرانی انزواگریز است.

وی تصریح کرد: ما برای تداوم حضور در دریا در همه حوزه‌ها تلاش می‌کنیم، برای این امر بِروزرسانی شناورها، تقویت پایگاه‌های شناوری در عمق اقیانوس‌ها برای پاسخگویی به تمام نیاز‌ها در دستور کار است و در حوزه زیرسطحی هم در‌حال ساخت زیردریایی‌هایی هستیم که به‌زودی هم الحاق‌هایی در این حوزه خواهیم داشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: در حوزه موشکی هم امروز از تنوع خوبی برخورداریم و برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر را در اختیار داریم، در حوزه جنگ الکترونیک هم به توانایی خوبی رسیده‌ایم که به آن افتخار می‌کنیم.

دریادار ایرانی عنوان کرد: وارد ساخت شناور‌های سنگین‌تر از کلاس موج شده‌ایم و دو فروند از این شناور‌ها در حال ساخت است که در زمان لازم اطلاع‌رسانی دراین‌باره صورت خواهد گرفت.

وی گفت: تا پایان سال سه برنامه بین‌المللی داریم که برای اولین مرتبه بزرگداشت هفتم آذر را با کشور‌های دوست پیشِ‌رو خواهیم داشت، در ادامه همایش بین‌المللی طب دریایی را در پیش داریم و یک رزمایش مرکب را در انتها پیش‌بینی کردیم که تعداد بیشتری از کشور‌ها با تعداد بیشتری شناور در این رزمایش حضور پیدا خواهند کرد و اگر به زبان مشترک برگزاری رزمایش برسیم نیرو‌های هوایی هم در این رزمایش شرکت خواهند کرد اگر هم این زیرساخت برای امسال فراهم نشود سال آینده حتماً شاهد حضور نیرو‌های هوایی خواهیم بود.

دریادار ایرانی در پایان عنوان کرد: گشت مشترک با کشور‌های همسایه در دستور کار قرار گرفته و قرار است در تمام محیط هاب اقیانوسی اجرا شود، علاوه بر این با کشور‌های همسایه در حوزه تبادل دانشجو و استاد، اجرای رزمایش‌های مرکب و و دیدار‌های دو و چند جانبه همکاری داریم.

برچسب ها: رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر