کد خبر: ۵۳۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

مدیرعامل ایرانسل: از پروژه‌های ملی هوش‌مصنوعی حمایت می‌کنیم

جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل ایرانسل و جمعی از فعالان آموزش هوش مصنوعی برگزار شد.
مدیرعامل ایرانسل: از پروژه‌های ملی هوش‌مصنوعی حمایت می‌کنیم

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی ایرانسل:عصر سه‌شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۳ دکتر بیژن عباسی‌آرند، با جمعی از اساتید هوش مصنوعی از دانشگاه‌های مختلف ایران، با هدف ساخت یک اکوسیستم پویا در حوزه هوش‌مصنوعی و بررسی شرایط و توسعه کسب و کار‌های مرتبط، جلسه هم‌اندیشی برگزار کرد.

این جلسه که با پیگیری مرکز آموزش هوش مصنوعی آکادمی ایرانسل لبز برگزار شد، با حضور اساتیدی از حوزه‌های مختلف هوش مصنوعی نظیر پزشکی، خودرو، مدیریت ریسک و مهندسی داده، همراه بود.

در آغاز این جلسه، اساتید حاضر با ارائه شرح کوتاهی از فعالیت‌ها و سوابق خود، با ابراز رضایت از عملکرد ایرانسل، و تشکر از برگزاری این جلسه هم‌اندیشی، آمادگی خود را برای همکاری در توسعه و فرهنگسازی حوزه هوش‌مصنوعی، با توجه به ظرفیت‌های فراگیر ایرانسل، اعلام کردند.


دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل ایرانسل با توجه به فعالیت‌های این اپراتور در حوزه هوش مصنوعی گفت: «ما در ایرانسل نگاه کوتاه‌مدت و مقطعی به توسعه هوش‌مصنوعی نداریم و برنامه‌های متعدد بلند مدتی در برنامه‌هایمان قرار داده‌ایم.»

وی همچنین ادامه داد: «با همکاری برخی اساتید دانشگاه‌های مطرح کشور، پروژه‌هایی را اجرا کردیم تا بتوانیم برخی پلتفرم‌های خارجی را با نمونه‌های داخلی، جایگزین کنیم و بر همین اساس، سعی در انجام پروژه‌های متنوعی داریم که به بهبود کیفیت زندگی مردم و خدمات مختلف بیانجامد. با همین هدف، از پروژه‌هایی که در سطح ملی تعریف می‌شوند، حمایت می‌کنیم.»

مدیرعامل ایرانسل با اشاره به برخی تجربه‌های گذشته در حمایت از پروژه‌های حوزه هوش مصنوعی تصریح کرد: «ایرانسل از پروژه‌های ملی هوش‌مصنوعی حمایت می‌کند تا علاوه بر ارائه خدمت به جامعه، بازار کار نیز برای فعالیت در حوزه‌های مرتبط، گسترش پیدا کند. ایرانسل تاکنون سرمایه گذاری‌های کلانی در این حوزه کرده است و در سال آینده هم طبق برنامه تدوین شده، حجم این سرمایه گذاری‌ها را بیشتر می‌کنیم.»

عباسی‌آرند در بخش پایانی صحبت‌های خود با تأکید بر این نکته که پرداختن به هوش‌مصنوعی، نگاهی ملی می‌طلبد، تأکید کرد: «ایرانسل در حد توان و بضاعتش برای توسعه هوش‌مصنوعی، جدی است. خوشبختانه دولت هم به این امر ملی پرداخته است؛ من امیدوارم دولت در زیرساخت‌ها سرمایه گذاری کند، تا بتوانیم بیش از پیش به هم‌افزایی برسیم.»

وی همچنین از تمامی کسانی که درحوزه هوش مصنوعی ایده‌ای دارند دعوت کرد تا با «ایرانسل‌لبز» برای طرح و گسترش ایده‌هایشان از طریق ایمیل iacademy@mtnirancell.ir، ارتباط بگیرند.

ایرانسل پیش از این در شهریورماه سال جاری، طی فراخوانی برای جذب مدرسان هوش مصنوعی با هدف همکاری در آکادمی ایرانسل و ایجاد تحول در آموزش هوش‌مصنوعی، دعوت کرده بود.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیاد‌های علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است و آکادمی ایرانسل نیز زیر مجموعه آن است، پیگیری می‌شود.

برچسب ها: ایرانسل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر