کد خبر: ۵۳۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶

تعیین تکیلف بیمه تکمیلی بازنشستگان با سرانه جدید

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران درباره تعیین تکیلف بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی با سرانه جدید گفت: پیش‌بینی می‌شود امروز بیمه تکمیلی نهایی شود.

مخاطب۲۴- یکم آذرماه سال جاری، کانون عالی کارگران بازنشسته کشور طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که بازنشستگان فعلاً بیمه تکمیلی ندارند!

در ادامه این اطلاعیه آمده بود که به اطلاع بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی می رساند، متاسفانه علیرغم پیگیری های چند ماهه گذشته عمدتاً به دلیل افزایش چشمگیر نرخ بیمه تکمیلی اعلامی از طرف شرکت‌های مختلف بیمه‌ای قادر به انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی با هیچ یک از شرکت‌های بیمه‌ای تاکنون نشده‌ایم.لذا ضمن اطلاع موارد خدمت بازنشستگان و مستمری بگیران محترم تقاضا دارد در صورت مراجع به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها توجه داشته باشید فعلاً بیمه تکمیلی ندارید."

بیشتر بخوانید

احمد میدری؛ وزیرفاه نیز در روز پنج شنبه یکم آذرماه در حاشیه دیدار با جمعی از دانشجویان ک در  سالن اجتماعات سازمان بهزیستی کشور برگراز شد در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره سرنوشت بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام کرد که مشکلات پیش‌آمده در قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان روز گذشته حل شد. مذاکرات با بیمه مربوطه و سازمان تأمین اجتماعی انجام گرفت و قرارداد جدید نیز به زودی امضا خواهد شد و برای بازنشستگان هیچ تغییری در خدمات بیمه‌ای ایجاد نشده است.

 اما علی‌رغم صحبت‌های آقای وزیر هنوز قرارداد جدیدی برای بازنشستگان تامین اجتماعی در حوزه بیمه تکمیلی امضاء نشده است و همین امر نگرانی‌های را برای بازنشستگان جهت مراجعه به مراکز درمانی و انجام اقداماتی از جمله اعمال جراحی ایجاد کرده است.

علی دهقان کیا؛ رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران در گفتگو با خبرنگار تسنیم درباره سرنوشت بیمه تکمیلی بازنشستگان این سازمان گفت: هنوز هیچ شرکتی جزء شرکت بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ که پیش از این نیز مسئولیت پوشش بیمه تکمیلی آتیه را به عهده داشته است وارد مذاکره نشده است.

وی توضیح داد: هم اکنون تعرفه اعلام شده از سوی شرکت بیمه تکمیلی نسبت به تعرفه و نرخ‌های وزارت بهداشت ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر است و همین امر منجر به تاخیر در عقد قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان شده است.

یارانه کسی حذف نشده است

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران همچنین یکی از دیگر از چالش‌های موجود در عقد قراراداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تعهدات سازمان تامین اجتماعی در این بخش عنوان کرد و افزود: در قراردادی که پشت سر گذاشتیم از رقم ۳۰۵ هزار تومان حق بیمه تکمیلی بازنشستگان، ۵۰ درصد توسط سازمان تامین اجتماعی و ۵۰ درصد توسط بیمه شده پرداخت می‌شد، اما در حال حاضر با توجه به محدویت‌های مالی سازمان تامین اجتماعی در اجرای متناسب سازی، موانعی برای تعهد ۵۰ درصدی تامین اجتماعی وجود دارد که کانون بازنشستگان تامین اجتماعی اصرار دارد که سازمان میزان ۵۰ درصد را تقبل کند.

دهقان کیا درباره احتمالافزایش سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تصریح کرد: در این زمینه ارقام مختلفی مطرح شده است از ۴۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان است که پیش‌بینی می‌شود قرارداد را با کمترین سرانه و البته با پوشش مناسب منعقد کنیم.

وی درباره زمان عقد قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: امروز جلسه‌ای با حضور کانون عالی بازنشستگان و مسئولان سازمان تامین اجتماعی برگزار خواهد شد و در نهایت تکلیف بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص خواهد شد.

 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر