کد خبر: ۵۳۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸

عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی

بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی

مخاطب۲۴-موبایل-  اما این عادت بد می‌تواند خطرات جدی برای سلامت بدن و ذهن ایجاد کند که باید به آنها توجه کنیم.

بیشتر بخوانید

استفاده از موبایل در مکان‌هایی مانند دستشویی می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد که در این مقاله به بررسی این خطرات می‌پردازیم.

عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی

انتقال باکتری‌های مضر


تحقیقات نشان می‌دهند که گوشی‌های موبایل می‌توانند آلوده‌تر از سنگ توالت باشند. این گوشی‌ها حاوی باکتری‌های ای. کولی هستند که می‌توانند مشکلات گوارشی و مسمومیت را به همراه داشته باشند و همچنین خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند بواسیر را افزایش دهند.

کاهش تمرکز و عملکرد ذهنی

استفاده از گوشی موبایل باعث کاهش تمرکز و توانایی حل مسئله می‌شود. این مسئله می‌تواند منجر به کاهش کیفیت فعالیت‌های ذهنی و حتی به مشکلات روانی مانند اضطراب و استرس شود.

افزایش خطر ابتلا به بواسیر

زمان زیادی که افراد در دستشویی به استفاده از موبایل می‌پردازند، می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مانند بواسیر شود. این امر به دلیل نشستن طولانی‌مدت و فشار به ناحیه مقعد است که به تدریج آسیب‌هایی را به همراه می‌آورد.

آسیب به عضلات لگن و دستگاه تناسلی

نشستن طولانی‌مدت در حالت نادرست هنگام استفاده از موبایل می‌تواند به عضلات لگن آسیب بزند و عملکرد این عضلات را کاهش دهد. این مسئله می‌تواند مشکلاتی برای اعضای بدن مانند مثانه و واژن به وجود آورد.


افزایش وابستگی به موبایل


گوشی موبایل می‌تواند باعث وابستگی روانی شدید به فناوری شود. بردن آن به دستشویی، این وابستگی را بیشتر کرده و از توجه به محیط اطرافمان می‌کاهد.

برچسب ها: موبایل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
تراکتور اسکوچیچ به دنبال جبران شکست مقابل شارجه تراکتور اسکوچیچ به دنبال جبران شکست مقابل شارجه
تراکتور ایران در هفته سوم لیگ نخبگان آسیا امروز ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شارجه با قضاوت کیم جونگ هیوک از کره جنوبی به مصاف شارجه امارات می‌رود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر