کد خبر: ۵۳۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۲

طلب ۱۲۷ میلیاردی پرسپولیس از وزارت ورزش!

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس از طلب سنگین این باشگاه از وزارت ورزش پرده برداشت.
طلب ۱۲۷ میلیاردی پرسپولیس از وزارت ورزش!

مخاطب۲۴- افشین پیروانی پس از برتری ۳ بر صفر پرسپولیس مقابل مس سونگون با درخواست از وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: ۱۲۷ میلیارد از وزارت ورزش طلب داریم و به عنوان کسی که ۳۰ سال در این باشگاه هستم از ایشان می‌خواهم این موضوع را تعیین تکلیف کنند. مورد دوم اینکه وضعیت ساختمان باشگاه پرسپولیس را مشخص کنند که در حال حاضر خط تلفنش نیز قطع است. برای یک باشگاه بزرگ این شرایط قشنگ و منطقی نیست. وزیر ورزش و جوانان لطف کنند و این دو مورد را تعیین تکلیف کنند. ویلموتس مبلغ نجومی گرفت و رفت و حق پرسپولیس این نیست که ساختمان باشگاه پرسپولیس در اختیارش نباشد.

وی در مورد اینکه باشگاه پرسپولیس نیاز به تشکیلات بهتری ندارد، گفت: ابتدا اصل که ساختمان باشگاه پرسپولیس و حق خودمان است را بگیریم و ان‌شاءالله در آینده استادیوم هم بسازند.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص حاشیه‌های ارتباط سروش رفیعی با هوادار متمول و دخالتش در ترکیب پرسپولیس گفت: به عنوان کسی که سال‌ها در کنار تیم هستم، باید بگویم که رفیعی از لحاظ اخلاقی و فنی جز بهترین‌ها است و هر مربی‌ای دوست دارد بازیکنی مثل سروش داشته باشد که واقعاً تیم جمع‌کن است. اگر بازی نمی‌کند تصمیم فنی است.

پیروانی در خصوص لو رفتن ترکیب تیم پرسپولیس عنوان کرد: در همه مسابقات خود من ترکیب تیم‌هایی که با آنها بازی داریم را اطلاع دارم. کادرفنی ما نیز ارنج تیم‌های دیگر را می‌دانند. این همه سال است که می‌گویند ترکیب پرسپولیس لو رفت. آقایان، دوستان و هواداران بدانید که ما هم ترکیب تیم‌های دیگر را می‌دانیم. تیم‌های دیگر ترکیب‌شان در رسانه درج نمی‌شود، اما پرسپولیس نام بزرگ دارد و ارنجش را می‌نویسند. بدانید مربیان و کادرفنی ما نیز از ترکیب رقبا اطلاع دارند و همین الان می‌دانیم الریان چند مصدوم دارد و چه کسی بازی می‌کند. خواهش می‌کنم آنقدر در خصوص بیرون رفتن ترکیب تیم صحبت نکنید.

وی در خصوص هوادار متمول پرسپولیس گفت: در خصوص هوادار متمول نیز باید بگویم که این آقا ۴۰ سال است که کنار تیم است. زمان خود ما نیز وقتی می‌خواستم به سفر برویم و پول نداشتیم این هوادار کمک می‌کرد و دستش درد نکند. حداقل در این ۸ سال ما ۱۴ قهرمانی کسب کردیم و اگر هوادار متمول به هر طریق دخالت می‌کند نیز دستش درد نکند. این اتفاقات این اواخر افتاد که مدیر قبلی ما از این هوادار درخواست پول می‌کند و او نمی‌دهد.

مدیر تیم پرسپولیس در مورد اینکه منظور او عابدینی است، گفت: اسم کسی را نبرید و من درباره شخص صحبت نمی‌کنم. اینکه هوادار متمول را جلوی هوادار می‌گذارند درست نیست. این هوادار برای ما مجموعه فیزیوتراپی و پزشکی درست کرده که فکر نمی‌کنم در ایران مثل آن باشد. مربی می‌گوید دوچرخه ثابت می‌خواهم و فردا این هوادار ۲۰ دوچرخه می‌گیرد و با عشق کار می‌کند. شاید آخرین بار چند سال پیش با او حرف زدم و هیچ ارتباطی با او ندارم.

پیروانی عنوان کرد: دست او حتی اگر دخالت می‌کند هم درد نکند و ۴۰ سال است که حامی تیم است. اینکه بازی نکردن بازیکن را به هوادار متمول ربط بدهیم، چنین چیزی نیست. پرسپولیس تیم بزرگ است و کوچکترین اتفاق نیفتد نیز برای ما حاشیه درست می‌کنند. خواهش می‌کنم به این حرف‌ها گوش ندهید. خدا را شکر راه خود را با وجود سختی می‌رویم و حریفان خوبی هم داریم و امیدوارم به هدف‌مان که قهرمانی است، برسیم.

وی در مورد جو ایجاد شده و انتقاد از تیم ملی عنوان کرد: باید واقع‌بین باشیم. تیم ملی خیلی خوب بازی نمی‌کند. اینکه بگویند سهم می‌خواهند و بگویند با ما مشکل دارند درست نیست. تیم ملی برای همه است و اگر نتیجه بگیرد و به جام‌جهانی برود به نفع من افشین پیروانی هم است. اینکه دل‌مان نخواهد یا بخواهد بحث دیگری است. خواهش می‌کنم اگر کسی نقد می‌کند زود برای او حاشیه درست نکنید.

مدیر تیم پرسپولیس تاکید کرد: قبول کنید تیم ملی روی نفرات نتیجه می‌گیرد. اگر قرار باشد به جام‌جهانی برویم و با حضور ۴۸ تیم نیز خواهیم رفت، باید آبروداری کنیم. بازیکنان تیم ملی وقتی مصاحبه می‌کنند، می‌گویند در دو، سه بازی آخر از نیمه دوم راضی نبودیم. پس حق بگویم و اگر انتقاد می‌کنیم نیز لحن انتقاد مودبانه باشد تا خدایی نکرده کنش و واکنش صورت نگیرد. به عنوان کسی که در فوتبال هستم شرایط تیم ملی باید از لحاظ فنی بهتر شود و باید یک مقدار جوانگرایی صورت گیرد.

وی در مورد جعل مدارک پزشکی نبیل باهویی عنوان کرد: فکر می‌کنم نبیل باهویی مصدوم بود و چه اتفاقی افتاده است را کادر پزشکی توضیح بدهد. هر کسی هم هر کاری کرده برای منافع باشگاه بوده است.

برچسب ها: افشین پیروانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر