کد خبر: ۵۳۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود

۶ درخواست تروئیکای اروپا از ایران

دیپلمات‌های غربی به خبرگزاری فرانسه گفته‌اند قطعنامه ضدایرانی کشور‌های غربی امشب در جلسه شورای حکام آژانس اتمی به رأی گذاشته می‌شود.
۶ درخواست تروئیکای اروپا از ایران

مخاطب۲۴- سه کشور اروپایی و آمریکا به صورت رسمی قطعنامه توبیخی خود علیه ایران را تقدیم شورای حکام آژانس اتمی کرده‌اند.

دیپلمات‌های غربی در گفتگو با این رسانه مدعی شده‌اند انتظار می‌رود این قطعنامه امشب به رأی گذاشته شود.

بیشتر بخوانید

تا کنون نماینده‌های اتحادیه اروپا، سه کشور اروپایی و آمریکا بیانیه‌ای خود را علیه ایران قرائت کرده‌اند.

سه
کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تکرار ادعا‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران پرداختند.

در این بیانیه، بدون اشاره به نقض عهد کشور‌های غربی در برجام، ایران به عدم عمل به تعهدات هسته‌ای خود در این توافق متهم شده و از تهران خواسته شده ۶ اقدام انجام دهد.

تروئیکای اروپایی از ایران خواسته‌اند به آنچه سیاست «تنش‌آفرینی هسته‌ای» خوانده شده خاتمه داده و از تهدید به ساخت سلاح اتمی خودداری کند

سه کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تکرار ادعا‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران پرداختند.

در این بیانیه، بدون اشاره به نقض عهد کشور‌های غربی در برجام، ایران به عدم عمل به تعهدات هسته‌ای خود در این توافق متهم شده و از تهران خواسته شده ۶ اقدام انجام دهد.

تروئیکای اروپایی از ایران خواسته‌اند به آنچه سیاست «تنش‌آفرینی هسته‌ای» خوانده شده خاتمه داده و از تهدید به ساخت سلاح اتمی خودداری کند


وی کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تکرار ادعا‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران پرداختند.

در این بیانیه، بدون اشاره به نقض عهد کشور‌های غربی در برجام، ایران به عدم عمل به تعهدات هسته‌ای خود در این توافق متهم شده و از تهران خواسته شده ۶ اقدام انجام دهد.

تروئیکای اروپایی از ایران خواسته‌اند به آنچه سیاست «تنش‌آفرینی هسته‌ای» خوانده شده خاتمه داده و از تهدید به ساخت سلاح اتمی خودداری کند


در آن یادداشت تصریح شده بود: ««در مورد بند ۴ ایران بار دیگر تاکید می‌کند که هیچ گونه ماده هسته‌ای و فعالیتی در مکان موسوم به لویزان-شیان وجود نداشته است. این مکان، همان‌طوری که در زیرنویس شماره ۶ این گزارش تصریح شده است، تحت فعالیت‌های راستی‌آزمایی گسترده آژانس از جمله دسترسی تکمیلی قرار گرفته و بر همین اساس این موضوع در سال ۲۰۰۴ (GOV/۲۰۰۴/۸۳) مختومه شده است.»

در بند سوم پیش‌نویس قطعنامه تروئیکای اروپایی از ایران خواسته شده تمامی اطلاعات، اسناد و پاسخ‌های مورد درخواست آژانس را در اختیار این نهاد بین‌المللی قرار دهد.

این سند همچنین در بند چهارم از ایران می‌خواهد امکان دسترس به تمامی اماکن و مواد هسته‌ای مورد درخواست آژانس را فراهم کند و همچنین اجازه نمونه‌برداری را فراهم آورد.

قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی علاوه بر این از ایران خواسته بر اساس معاهده عدم اشاعه هسته‌ای، اطلاعات، امکان دستیابی به آنها و راستی‌آزمایی آنها در آینده را فراهم کند.


در بند ششم از رافائل گروسی، مدیر کل آژانس اتمی خواسته شده اقدام به تهیه یک گزارش ارزیابی جامع درباره وجود یا استفاده احتمالی ایران از مواد هسته‌ای اعلام نشده کند.

بند هفتم خواستار ارائه گزارشی کامل درباره همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شده است.

پیش‌نویس این قطعنامه از سوی تروئیکای اروپایی و آمریکا به شورای حکام آژانس ارائه شده و قرار است در نشست جاری این نهاد به رأی گذاشته شود.

جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است صدور قطعنامه علیه ایران در شورای حکام با اقدامات متقابل مواجه خواهد شد.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران روز شنبه گفت: «اگر قطعنامه‌ای علیه ما در شورای حکام صادر شود با اقدامات متقابل ایران مواجه خواهد شد و در برنامه هسته‌ای خود اقدامات جدید خواهیم کرد که حتما آنها دوست نخواهند داشت، بخشی از آنها به گروسی گفته شد که چه‌کار خواهیم کرد.»

برچسب ها: شورای حکام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
تراکتور اسکوچیچ به دنبال جبران شکست مقابل شارجه تراکتور اسکوچیچ به دنبال جبران شکست مقابل شارجه
تراکتور ایران در هفته سوم لیگ نخبگان آسیا امروز ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شارجه با قضاوت کیم جونگ هیوک از کره جنوبی به مصاف شارجه امارات می‌رود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر