کد خبر: ۵۳۵۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷

یارانه‌های آبان ماه همچنان واریز نشد

با وجود آنکه سازمان هدفمندی یارانه‌ها آخر هر ماه یارانه دهک‌های ۴ به بعد را واریز می‌کرد، اما این یارانه تا این لحظه به حساب سرپرست خانوار واریز نشده است.
یارانه‌های آبان ماه همچنان واریز نشد

مخاطب۲۴- با وجود آنکه سازمان هدفمندی یارانه‌ها آخر هر ماه یارانه دهک‌های ۴ به بعد را واریز می‌کرد، اما این یارانه تا این لحظه به حساب سرپرست خانوار واریز نشده است.

بیشتر بخوانید

عدم واریز یارانه‌ها نشان می‌دهد دولت برای تأمین بودجه یارانه‌های نقدی دچار مشکل است و این وضعیت مشخص نیست که ماه‌های آینده هم ادامه دار باشد یا اینکه شرایط بهبود پیدا خواهد کرد.

این تأخیر در حالی صورت گرفته که یارانه دهک‌های یک تا سه در این ماه نیز با وجود اطلاع رسانی‌ای مبنی بر واریز یارانه این گروه در تاریخ ۲۵ آبان ماه، با یک روز تأخیر یعنی در تاریخ ۲۶ آبان ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد.

تأخیر در واریز مرحله اول در این ماه که مصادف شده بود با تصویب آئین نامه‌ای در هیئت وزیران که خبر از حذف یارانه پر درآمد‌ها می‌داد، به شائبه آغاز حذف یارانه نقدی این گروه از این ماه دامن می‌زد، اما طیبه حسینی سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها در گفتگو با خبرنگار مهر، صراحتاً اعلام کرد که این تصمیم در مورد یارانه آبان ماه اعمال نخواهد شد چرا که جدول بندی یارانه در این ماه، قبل از تصویب این آئین نامه تهیه و تنظیم شده بود.

پیشتر خبرگزاری مهر گزارش‌هایی مبنی بر عدم تأمین بودجه مورد نیاز یارانه نقدی و عدم همکاری از سوی پتروشیمی‌ها و شرکت ملی گاز منتشر کرده بود. اگرچه این مسئله در دولت قبل هم وجود داشت ولی یارانه نقدی هر ماه در موعد مقرر به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شد.

ناگفته نماند که بودجه مورد نیاز برای پرداخت یارانه از محل استقراض از بانک مرکزی تأمین می‌شد.

انتظار از دولت تازه نفس چهاردهم که مسعود پزشکیان ریاست آن را بر عهده دارد، این است که در زمینه پرداخت یارانه‌ها خصوصاً برای افرادی که به لحاظ معیشتی روی این رقم حساب باز کرده‌اند، حساسیت بیشتری داشته باشد چرا که در شرایط سخت اقتصادی، معمولاً بسیاری از سرپرستان خانوار نسبت به تاریخ دقیق دریافت این یارانه برنامه ریزی می‌کنند.

همچنین بر اساس این گزارش، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگویی در رابطه با حذف یارانه ثروتمندان گفته است: «بر اساس قانون برنامه هفتم دولت هفته قبل آئین‌نامه‌ای را ابلاغ کرد که بر اساس آن یارانه ثروتمندان به تدریج حذف می‌شود.»

وی با بیان اینکه اگر قرار باشد حذف پردرآمد‌ها از یارانه شروع شود، این موضوع را به اطلاع مردم می‌رسانیم افزود: «هم‌اکنون آئین نامه این موضوع ابلاغ شده؛ اما تعداد افرادی که یارانه آنها حذف می‌شود زیاد نخواهد بود.»

میدری در پاسخ به این پرسش که آیا با حذف پردرآمدها، یارانه سایر افراد نیازمند بیشتر خواهد شد؟ تاکید کرد: «برنامه‌ای برای بیشتر شدن یارانه سایر افراد تصویب نشده است. اگر قرار باشد وسع‌سنجی برای حذف افراد از یارانه انجام شود، قبل از اجرا به مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد، هم‌اکنون فقط آئین‌نامه ابلاغ شده است.»

برچسب ها: یارانه نقدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر