کد خبر: ۵۳۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱

گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران

حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران

مخاطب۲۴- گروگانگیری- آبان امسال، مرد جوانی به پلیس پایتخت مراجعه کرد و از ناپدید شدن پدرش خبر داد.

وی گفت: پدرم تاجر و مالک زمین‌های کشاورزی زیادی است، او سه روز قبل برای سرکشی و بررسی وضعیت آبیاری زمین‌های کشاورزی‌اش از خانه خارج شد، اما دیگر برنگشت. نگران او شدیم و تصمیم داشتیم موضوع را به پلیس خبر دهیم که یک تماس اینترنتی با تلفن همراهم گرفته شد.

او ادامه داد: مردی پشت خط بود و گفت پدرم را ربوده‌اند و برای آزادی او باید ۱۰ میلیارد تومان پرداخت کنیم. او تهدید کرد که اگر از این موضوع با پلیس حرفی بزنیم، پدرم را دیگر نمی‌بینم. آنها فیلم‌هایی از شکنجه پدرم برای‌مان ارسال کردند. ما که جان پدرم را در خطر می‌دیدیم می‌دیدیم، ۱۰ میلیارد تومان را به حسابی در افغانستان واریز کردیم. اما آدم‌ربایان، پدرم را رها نکردند و مبلغ بیشتری خواستند. این احتمال را دادیم که با پرداخت مبلغ بیشتر هم پدرم را آزاد نکنند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم موضوع را به پلیس خبر دهیم.

دستگیری سرکرده باند در افغانستان

با شکایت مرد جوان، تحقیقات به دستور بازپرس عظیم سهرابی آغاز شد و اکیپی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شدند. باتوجه به اینکه حساب گروگانگیران در افغانستان بود هماهنگی‌های لازم با پلیس افغانستان انجام و هویت صاحب‌حساب که پول به آن واریز شده بود، شناسایی شد.

پس از بازداشت متهم، وی گفت: مرد تاجر را از قبل می‌شناختم و می‌دانستم در ایران وضع مالی خوبی دارد. به همین دلیل با کمک هم‌ولایتی‌ها و یکی از اقوامم نقشه ربودن او را کشیدیم. روز حادثه چند نفر از هم‌ولایتی‌هایم به‌عنوان مأمور پلیس، راهش را سد کرده و وی را ربودند.

در حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.

او گفت: ۱۰ روز قبل، برای سر زدن به زمین‌های کشاورزی‌ام در جنوب تهران رفته بودم که چند مرد جوان سوار بر خودروی پژو راهم را سد کردند. آنها خود را مأمور پلیس معرفی کرده و مدعی شدند باتوجه به اینکه افغانستانی هستم، برای بررسی هویتم باید با آنها به کلانتری بروم. از آنجایی که من مقیم ایران هستم و قانونی سکونت دارم و خلافی هم مرتکب نشده‌ام، با آنها که سه مرد جوان بودند، رفتم. اما در مسیر ناگهان با تهدید سرم را زیر صندلی کردند. پس از طی مسافتی، خودرو وارد یک گاراژ بزرگ شد و بعد در مقابل ساختمانی قدیمی، راننده خودرو را متوقف کرد. آنها مرا از ماشین بیرون آوردند. مردان جوان مرا در خانه‌باغی حبس کردند، اما پس از چند روز مرا از آنجا بیرون آورده و داخل یک چاه انداختند. چند روزی هم داخل چاه گروگان بودم تا اینکه مرا از چاه بیرون آورده و دوباره سوار خودرو کردند و در محلی پرت و دورافتاده مرا رها کردند که خودم را به پلیس رساندم.

بیشتر بخوانید

در ادامه طبق بررسی‌های پلیسی مشخص شد، گروگانگیران که متوجه شده بودند رئیس‌شان دستگیر شده و پلیس در چندقدمی آنهاست، گروگان را رها کرده بودند.

بدین‌ترتیب با تحقیقات بیشتر کارآگاهان پلیس موفق شدند یکی دیگر از گروگانگیران را در اطراف تهران بازداشت کنند و بررسی‌ها برای شناسایی و دستگیری سایر اعضای باند به دستور بازپرس شعبه نهم دادسرای امور جنایی پایتخت ادامه دارد.

برچسب ها: گروگانگیری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.