کد خبر: ۵۳۵۳۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹
پزشکیان در دیدار وزیر خارجه سوریه:

ایران دست از حمایت دوستان خود برنخواهد داشت

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری با اشاره به اینکه بنده از ابتدا هم پیام صلح و برادری برای همه کشور‌های اسلامی داشتم، گفت: ما آماده تعمیق همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط با همه کشور‌های اسلامی بر مبنای احترام و تأمین منافع متقابل هستیم و این رویکرد در رابطه با سوریه به شکل ویژه‌ای وجود دارد.
ایران دست از حمایت دوستان خود برنخواهد داشت

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان با بیان اینکه اگر کشور‌های اسلامی با یکدیگر وحدت و انسجام داشته باشند، رژیم صهیونیستی نمی‌تواند این‌گونه علیه این کشور‌ها جنایت کند، گفت: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت.

بیشتر بخوانید

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری عصر امروز چهارشنبه در دیدار «بسام صباغ» وزیر امور خارجه سوریه تعاملات دو کشور را فراتر از روابط دیپلماتیک، مبتنی بر اشتراکات اعتقادی، فرهنگی و تاریخی توصیف و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران علاقمند به توسعه و تعمیق با کشور دوست و برادر سوریه در زمینه‌های مختلف است.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر کشور‌های اسلامی با یکدیگر وحدت و انسجام داشته باشند، رژیم صهیونیستی نمی‌تواند اینگونه علیه کشور‌های اسلامی جنایت کند، افزود: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت. باور داریم که انسجام و همکاری کشور‌های اسلامی با یکدیگر می‌تواند پیشرفت و تعالی را برای همه مسلمانان به ارمغان بیاورد.

پزشکیان با اشاره به اینکه بنده از ابتدا هم پیام صلح و برادری برای همه کشور‌های اسلامی داشتم، گفت: ما آماده تعمیق همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط با همه کشور‌های اسلامی بر مبنای احترام و تأمین منافع متقابل هستیم و این رویکرد در رابطه با سوریه به شکل ویژه‌ای وجود دارد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به افزایش مراودات میان مقامات دو کشور، بر اهمیت تداوم رفت و آمد‌ها میان مسئولان ایران و سوریه در گسترش همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط تأکید و تقویت تعاملات کشور‌های اسلامی و انسجام مسلمانان با یکدیگر را باعث خنثی شدن توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه منافع ملت‌های منطقه دانست.

وزیر امور خارجه سوریه نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم و دعوت رئیس جمهور کشورش برای سفر دکتر پزشکیان به سوریه اظهار داشت: روابط ایران و سوریه به شکل مستمر در حال گسترش است و تلاش ما بر این است که بر مبنای روابط ممتاز سیاسی دو کشور، چشم‌انداز جدیدی از تعاملات در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تعریف کنیم.


بسام صباغ ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت سوریه خاطرنشان کرد: دو کشور به خصوص در برابر پروژه آمریکایی-صهیونیستی تغییر جغرافیای سیاسی منطقه چالش‌های مشترکی دارند و مقاومت موثرترین راه مقابله با این نقشه است و باور داریم که هر گونه ضعف، سستی و عقب‌نشینی در این زمینه موجب تضعیف ما خواهد شد.

وزیر امور خارجه سوریه با بیان اینکه آقای «بشار اسد» همواره از جریان مقاومت حمایت کرده است، اظهار داشت: باور ما در سوریه این است که تغییر شرایط هرگز حقیقت را تغییر نخواهد داد. امروز علاوه بر تحرکات رژیم صهیونیستی از جنوب علیه سوریه، هم‌زمان نیرو‌های مورد حمایت کشور‌های خارجی نیز در شمال سوریه تحرکاتی دارند و جریانی نیز برای جدا کردن سوریه از محور مقاومت فعالیت می‌کند، اما جدایی سوریه از محور مقاومت هرگز اتفاق نخواهد افتاد.

صباغ با تمجید از تحرکات و موفقیت‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک و ایجاد همبستگی علیه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: سوریه علاقمند به هماهنگی و همکاری بیشتر با جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی است. همچنین توسعه همکاری‌های اقتصادی فیمابین را در خنثی‌سازی تحریم‌های آمریکا علیه دو کشور موثر می‌دانیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر