کد خبر: ۵۳۵۲۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴

هوای تهران آلوده می‌ماند

برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی اداره کل هواشناسی استان، به دلیل افزایش محسوس نم نسبی هوا و عدم تدوام وزش باد قابل ملاحظه، در برخی ساعات به ویژه شب و ابتدای صبح افزایش نسبی غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در نواحی پرتردد استان به ویژه مناطق مرکزی و جنوبی تهران مورد انتظار است.
مخاطب ۲۴- برپایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی اداره کل هواشناسی استان، به دلیل افزایش محسوس نم نسبی هوا و عدم تدوام وزش باد قابل ملاحظه، در برخی ساعات به ویژه شب و ابتدای صبح افزایش نسبی غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در نواحی پرتردد استان به ویژه مناطق مرکزی و جنوبی تهران مورد انتظار است.

پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد از امروز چهارشنبه تا بامداد پنجشنبه پیرو هشدار هواشناسی سطح زرد با اثرگذاری ناپیوسته سامانه بارشی، آسمان این استان نیمه ابری تا ابری، در برخی ساعات بارش باران و گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید در گستره استان قابل پیش‌بینی است.

همچنین براساس پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان، با وجود این سامانه بارشی رخداد مه و گاهی بارش برف و باران در دامنه‌ها و ارتفاعات شمالی استان تهران مورد انتظار است.

با توجه به پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران، همچنین از ظهر پنجشنبه تا یکشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش ملایم باد تا متوسط باد روند تدریجی انباشت آلاینده‌های جوی در نواحی پرتردد پیش‌بینی می‌شود. همچنین در ساعات ظهر و عصر جمعه گاهی وزش نسبتا شدید تا شدید باد در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی و بهبود نسبی کیفیت هوا در بیشتر مناطق استان مورد انتظار است.

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرده که روز چهارشنبه ۳۰ آبان در کلانشهر تهران، آسمان تا قسمتی ابری تا نیمه ابری به تدریج افزایش ابر در برخی ساعات بارش باران و وزش باد، گاهی رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی شده است که این وضعیت در روز یکشنبه به آسمانی صاف تا کمی ابری در برخی ساعات غبار رقیق و گاهی وزش باد ملایم تغییر می‌کند.
 
دمای پایتخت تغییر چندانی ندارد
 
طبق پیش‌بینی‌های این اداره کل، همچنین از روز چهارشنبه ۳۰ آبان تا یکشنبه چهارم آذرماه، دمای هوای شهر تهران تغییرات محسوسی نخواهد داشت به طوری که در اعداد ۱۸ و ۱۷ درجه سانتی‌گراد ثابت می‌ماند. در نهایت تا یکشنبه یک درجه سردتر می‌شود. همچنین کمینه دمای این کلانشهر در این بازه زمانی متغیر نیست و از ۱۱ به ۹ درجه در روز یکشنبه خواهد رسید.
 
طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت هوای ۲۴ ساعت گذشته این استان به این شیوه بوده که گرم‌ترین نقاط با بیشینه ۱۹ درجه سانتی‌گراد به ورامین و قدس اختصاص دارد و توچال نیز با منفی ۲ درجه سانتی‌گراد به عنوان سردترین نقطه این استان بوده است.
 
برچسب ها: هواشناسی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.