کد خبر: ۵۳۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۲

خواص دمنوش و خوشمزه به

یکی از خوشمزه‌ترین و خوش‌عطرترین میوه‌ها، میوه به است که خواص و فواید زیادی دارد.

src="/files/fa/news/ه میوه‌ای با نام علمی Cydonia oblonga بوده، زرد رنگ با اندازه‌ی متوسط و معطر است. این میوه در فصل پاییز و زمستان موجود و از آن در تهیه برخی غذا‌ها مانند انواع خورش، دمنوش به و مربا به استفاده می‌کنند و اغلب به صورت خام مصرف نمی‌شود.

به دارای کربوهیدرات و پروتئین، پکتین و فیبر خوراکی و ویتامین‌های A، B، C و مواد معدنی کلسیم، مس، آهن، منیزیم، فسفر و روی است. این میوه به علت داشتن ویتامین C و ترکیبات دارای فنول از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی به‌شمار می‌آید.

طرز تهیه دمنوش به

چند عدد به متوسط را انتخاب کنید (بیشتر هم باشد مشکلی نیست)، سعی کنید به انتخاب شده دارای پوست کاملاً زرد باشد تا برای تهیه دمنوش به نیازی به گرفتن پوست آنها نداشته باشید.
به‌های انتخابی را تمیز شستشو دهید تا پرز‌های آن تمیز شود و سپس با یک رنده خلالی شروع به رنده کردن آنها کنید، به گونه‌ای که اندازه‌های خلالی نازکی برای شما ایجاد شود.
در این مرحله به سراغ خشک کردن به‌های رنده شده می‌رویم که باید در یک دمای ملایم و مداوم این اتفاق بیافتد که بهترین وسیله برای انجام این کار ریختن خلال‌ها درون یک ظرف و قرار دادن بر روی بخاری با حرارت کم یا شوفاژ‌ها است.


بعد از اینکه خلال‌ها کاملاً خشک شد شما نیاز دارید تا آنها را بو دهید، برای این کار نیز شما نیاز دارید که یک حرارت زیاد را برای چند دقیقه به خلال‌های به وارد کنید، یک ظرف بر روی گاز قرار دهید و اجازه دهید که کاملاً داغ شود و سپس خلال‌ها را درون آن ریخته و به طور مرتب کاملاً هم بزنید تا زمانی که رنگ آنها متمایل به قهوه‌ای پر رنگ شود.
به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری از این خلال‌ها درون قوری ریخته و سپس به ازای هر فرد یک لیوان آب جوش اضافه کرده و بر روی حرارت بسیار کم اجازه دهید که دمنوش شما به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد، بهتر است یک پارچه نیز بر روی قوری در زمان دم کشیدن بیاندازید.
باقی مانده خلال‌های خود را درون یک ظرف پلاستیکی یا شیشه‌ای درب دار ریخته و برای دفعات بعدی نگهداری کنید.
طبع به

به میوه‌ای با طبع گرم رو به معتدل و برای همه افراد با مزاج‌های مختلف قابل مصرف است و فواید چشمگیری دارد، این میوه زرد رنگ با بافتی خشک و کرکی، طعمی ترش و گس در دسته سیب و گلابی قرار می‌گیرد و ترکیه، چین، ازبکستان، ایران، آرژانتین و بعضی کشور‌های جنوبی اروپا و جنوب غربی آسیا، از تولیدکنندگان عمده این میوه هستند.

طریقه مصرف میوه به

از آنجا که میوه به سرشار از پکتین است، اغلب به صورت مربا، مارمالاد یا کمپوت مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین می‌توان به را به صورت خورشت طبخ کرد که بافتش را نرم‌تر و خوش‌طعم‌تر می‌کند. راه دیگر استفاده از به، برشته کردن آن در فر و تهیه دمنوش و چایی از آن است. یا می‌توان مانند سیب و گلابی در پای، تارت و مافین از آن استفاده کرد. میوه به را به صورت خام نیز می‌توان مصرف کرد.

خواص به

خواص ضدالتهابی به

این میوه یک منبع غنی از ویتامین c است که تقریباً ۲۵ درصد از میزان روزانه توصیه‌شده از این ویتامین را تأمین می‌کند. ویتامین c، به افزایش ایمنی بدن می‌کند و بسیاری از بیماری‌های التهابی را نیز درمان می‌کند. همچنین دارای خواص ضد آلرژی نیز هست.

لاغری سریع و کاهش وزن

به یک میوه کم‌کالری است، اما سرشار از فیبر غذایی هست. ۱۰۰ گرم از این میوه تازه خام، حاوی حدود ۵۷ کالری است. همچنین دارای چربی اشباع‌شده، سدیم و کلسترول کم است که این ویژگی‌ها باعث می‌شود یک گزینه‌ای مناسب برای کاهش وزن و سلامت کلی باشد.

درمان بیماری‌های معده

به درمان مؤثر برای بیماری‌ها و ناراحتی‌های صبحگاهی است. به زمانی که با عسل مخلوط شود، می‌تواند به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونت‌های روده کمک کند.

خواص آنتی‌اکسیدانی میوه به

این میوه به دلیل وجود ترکیبات پلی فنولیک، خواص آنتی‌اکسیدانی شگفت‌انگیزی دارد. این آنتی‌اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و روند پیری را کاهش می‌دهند و همچنین از بروز بیماری‌های قلبی- عروقی و سکته مغزی هم جلوگیری می‌کنند.

درمان تهوع و استفراغ

به پخته‌شده یا جوشیده، تهوع و استفراغ را از بین می‌برد و به‌عنوان یک دیورتیک خوب، به حذف سموم و مایعاتی که بدن می‌سازد، کمک می‌کنند.

خواص ضدویروسی میوه به

میوه به غنی از خواص ضدویروسی است. فنول‌های موجود در این میوه با فعالیت‌های ضدویروسی قوی و خواص آنتی‌اکسیدانی که دارند، دمنوش هل برای سرماخوردگی و سایر بیماری‌های ویروسی از بدن محافظت می‌کنند.

کاهش فشارخون

این میوه به دلیل وجود پتاسیم فشارخون بالا را متعادل و باعث کاهش آن می‌شود.

کاهش میزان و سطح کلسترول

مصرف منظم این میوه، کمک می‌کند تا ال دی ال یا کلسترول بد در خون کاهش یابد و قلب را سالم نگه می‌دارد.

خواص ضد سرطانی به

خواص آنتی‌اکسیدانی به به بدن کمک می‌کند تا در مقابل رادیکال‌های آزاد و سلول‌های سرطانی مقاومت کنند. همچنین حاوی تانین هست که این تانین ها، از غشا‌های مخاطی در برابر سرطان محافظت می‌کنند و مواد شیمیایی و سمومی که باعث سرطان در روده بزرگ می‌شوند را از بین می‌برد.

درمان استرس

آنتی‌اکسیدان‌های مختلف در به به کاهش استرس و حفظ ذهنی آرام کمک می‌کنند.

خواص به در بارداری

استفاده از میوه به و دمنوش به برای خانم‌ها در حین دوران بارداری و حاملگی خواص و فواید زیادی به همراه دارد. میوه به حاوی مقادیر بالای ویتامین B ۶ است و بر روی تهوع و استفراغ بارداری مؤثر و کمک کننده است از همین رو در بارداری به خصوص بین هفته ششم تا چهاردهم بارداری، مصرف میوه به، به خانم‌های باردار توصیه می‌شود.

خاصیت به برای جنین

میوه به تأثیر مفیدی بر روی میزان IQ نوزاد متولد شده دارد و می‌تواند موجب افزایش هوش کودکان شود. برخی از مطالعات از جمله خواص به، به تأثیر به در زیبایی کودکان نیز یاد کرده‌اند.

مؤثر در شادابی و سلامتی پوست

یکی دیگر از خواص به تأثیر به در سلامت و شادابی پوست است. به حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که موجب حذف بسیاری از عوامل مضر برای سلامت پوست می‌شود و از این طریق موجب بهبود چین و چروک پوست، حذف لکه‌های پوستی می‌شود. میوه به همچنین در محافظت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش نیز مؤثر و کمک کننده خواهد بود.

مفید برای مو

کمک به سلامت و زیبایی مو از دیگر خواص به است. میوه به برای خون سازی بسیار مفید است و تقویت خون‌سازی و تنظیم گردش خون موجب تقویت فولیکول‌های مو شده و به رشد بهتر مو و زیبایی مو‌ها کمک می‌کند.

برچسب ها: به دمنوش به
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر