کد خبر: ۵۳۴۵۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۲

روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟

با شروع فصل سرما و افزایش شیوع ویروس‌های سرماخوردگی و آنفولانزا، تقویت سیستم ایمنی با تغذیه مناسب اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. مصرف ویتامین‌های ضروری، سبزیجات و میوه‌های فصل می‌تواند نقشی کلیدی در پیشگیری از بیماری‌ها داشته باشد.
src="/files/fa/news/ حکمت‌دوست، متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت تغذیه در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا در فصل سرما، تاکید کرد که رژیم غذایی مناسب می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهد.

وی توصیه کرد مصرف ویتامین‌های A و C، سلنیوم و روی در این فصل افزایش یابد. مرکبات، سبزیجات زرد و نارنجی مانند کدوحلوایی، و خشکبار از جمله مواد غذایی مفید برای تامین این نیاز‌ها هستند.

مصرف روزانه میوه و سبزی:

میوه: روزانه سه واحد میوه مانند سیب، پرتقال و نارنگی پیشنهاد می‌شود.
سبزی: چهار واحد سبزی (۲۰۰ گرم برای هر واحد) با نیمی خام و نیمی پخته توصیه شده است.

نکات مهم:

میوه‌هایی مانند خرمالو و کیوی باید بدون پوست مصرف شوند، زیرا پوست این میوه‌ها ممکن است در بدن مشکل ایجاد کند.
میوه‌های فصل را انتخاب کنید، زیرا این انتخاب هم برای سلامتی و هم محیط زیست مناسب‌تر است.



حکمت‌دوست تأکید کرد که برای حفظ ویتامین‌ها، میوه‌ها خام مصرف شوند، مگر در موارد خاصی مانند مشکلات گوارشی.

انتخاب میوه و سبزی برای تقویت بدن:

سبزیجات زرد، نارنجی و قرمز: منبع ویتامین A
سبزیجات سبز: سرشار از اسید فولیک
غلات سبوس‌دار و منابع پروتئینی نیز بخش‌های ضروری رژیم غذایی هستند.

رعایت این نکات می‌تواند کمک مؤثری به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر بیماری‌های فصلی کند.

برچسب ها: میوه سبزیجات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر