کد خبر: ۵۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۰

موافقت وزارت خارجه با لغو روادید ایران و قطر در جام جهانی

مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی گفت: وزارت خارجه با پیشنهاد حذف روادید ۲ ماهه بین ایران و قطر در جام جهانی موافقت کرده است.
موافقت وزارت خارجه با لغو روادید ایران و قطر در جام جهانی

مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی گفت: وزارت خارجه با پیشنهاد حذف روادید ۲ ماهه بین ایران و قطر در جام جهانی موافقت کرده است که این مشوق خوبی برای حضور توریست‌های خارجی از قطر در ایران است.

موافقت وزارت خارجه با لغو روادید ایران و قطر در جام جهانی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از تسنیم، برنامه گفت‌وگوی اقتصادی با موضوع «ظرفیت‌های اقتصادی جام جهانی قطر برای ایران و فرصت‌سوزی‌های احتمالی» امروز  با حضور محسن احمدی‌فرد کارشناس مجری و معصومه اسمعیل‌نژاد تهیه‌کننده از رادیو گفتگو پخش شد

«حرمت‌الله رفیعی» رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، «جمشید حمزه‌زاده» رئیس جامعه هتلداران ایران، «رضا خادم‌الرضا» عضو جامعه تورگردانان ایران، «محمدصالح جوکار» عضو هیات رئیسه فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی و دکتر «لیلا اژدری» مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میهمانان این برنامه هستند.

رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران در ابتدای این برنامه گفت: ما یک فرصت ۶ ماهه تا برگزاری مسابقات جام جهانی داریم، اما استاد فرصت‌سوزی رویداد‌ها هستیم. رویداد اکسپوی دوبی رویدادی بود که توسط ما نادیده گرفته شد و بیش از ۵۰ مقام رسمی در آن رویداد حضور پیدا کرده بودند.

وی گفت: چرا فقط به کیش توجه داریم ما با یک ساعت از مرکز ایران به شهر‌های مختلف قطر مسافرت می‌کنیم. این جام جهانی امتحان سختی برای متولیان کار خواهد بود به این دلیل که قاطبه مردم نگاه ویژه‌ای به جام جهانی دارند. برد قطعی تیم ملی و برداشت مادی از این رویداد بزرگ باید اهداف اصلی ما باشد. ایران همسایه قطر است و باید بهره‌برداری حداکثری از این رویداد را داشته باشیم.

«رضا خادم‌الرضا» عضو جامعه تورگردانان ایران در ادامه گفت: مشکلاتی که در صنعت گردشگری داریم مسائل بسیار زیادی را شامل می‌شود. اکسپو فرصت خوبی بود که در همسایگی ایران از دست رفت. بخش خصوصی زمانی قوی و محکم خواهد بود که حمایت‌ها و برنامه‌ریزی‌های کلانی در آن حوزه وجود داشته باشد. در ۱۰ سال گذشته اتفاق خاصی ندیدیم. در ۶ ماهه گذشته دکتر ضرغامی جلسات زیادی را گذاشتند و نشست‌های زیادی نیز برگزار شد.

وی ادامه داد: ظرفیت‌ها معرفی شده و بستر‌ها تعریف شد ضمن آنکه چند وزارتخانه باید با یکدیگر هم‌گرایی داشته باشند. وزارت خارجه در جلسات مختلف برای ورود و اینکه تعداد قابل توجهی از تور‌های مختلف را بپذیریم باید تسهیلگری کند. به راحتی می‌توانیم برای ۵۰ کشور برنامه‌ریزی کنیم ضمن آنکه ۲۵۰ دفتر داریم که کار ورود تور‌ها را انجام می‌دهند.

«جمشید حمزه‌زاده» رئیس جامعه هتلداران ایران در ادامه این برنامه گفت: خوشبختانه ظرفیت بسیار خوبی هم درمناطق آزاد و کیش و قشم و سایر استان‌ها داریم. از لحاظ قیمتی ارزان‌ترین قیمت برای هتل‌ها ایران است که این را خود سازمان جهانی جهانگردی اذعان کرده است. قیمت یک هتل در ایران ۲۵ دلار و در قطر بیش از ۳۰۰ دلار است و به همین خاطر بسیاری از مسافران را شاهد خواهیم بود.

وی گفت: از لحاظ همکاری‌ها از ناحیه مدیران دولتی هیچ‌گونه اعلام آمادگی و برنامه‌ریزی نبوده است. امروز وزیر راه قطر به کیش آمده و با مدیران ایرانی جلسه داشته است درحالی که از بخش خصوصی هیچ‌گونه دعوتی نشده است. در حال حاضر در جزیره کیش بدون ویزا امکان تردد است و ۴ هزار تخت برای هر شب اعلام آمادگی شده است. در کل تا ۵۰ هزار تخت آمادگی را داریم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی خدمات‌دهی را انجام دهیم.

دکتر «لیلا اژدری» مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ما برنامه‌ریزی برای جام جهانی قطر را از خرداد ماه ۱۳۹۹ آغاز کردیم و جلساتی را برگزار کرده و ایده‌های خود را مطرح کردیم. جام جهانی قطر در نزدیکترین مسیر به ایران برگزار می‌شود و بهترین فرصت است تا جاذبه‌های گردشگری خودمان را به دنیا معرفی کنیم.

وی گفت: رویکرد دیگر، جذب تماشاگران دنیا به سمت ایران است. فاصله بین مسابقات موقعیت مناسبی است تا تماشاگران از کشور کوچک قطر به سمت سایر مقاصد گردشگری از جمله ایران سفر کنند. قطر یک کشور کوچک است و امکانات اقامتی آن‌ها به اندازه کافی نیست و به همین دلیل مذاکراتی را با سایر کشور از جمله ایران انجام داده است.

اژدری تصریح کرد: امروز وزیر راه قطر در کیش حضور دارد و یک هیئت نیز از ایران در حال مذاکره است. ما طی جلساتی که با همه ذی‌نفعان داشتیم و تقاضای بخش خصوصی این بوده که لغو روادید یا تخفیف در صدور روادید می‌تواند مشوق خوبی برای حضور توریست‌های خارجی از قطر در ایران باشد و وزارت خارجه با این پیشنهاد موافقت کرده است و نامه‌ای را نیز به معاون اول رئیس‌جمهور ارسال کردند و منتظر هستیم تا از لحاظ قانونی، دستور بودجه‌ای آن ابلاغ شود و مدت زمان لغو روادید ۲ ماهه است.

وی گفت: بخش خصوصی همچنین معتقد است که تعداد پرواز‌های کمی بین ایران و قطر وجود دارد که این مشکل نیز در سفر رئیس‌جمهور به قطر حل شده و ۷۰ پرواز هفتگی با ایرلاین‌های ایرانی در آن مقطع زمانی خواهیم داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر