کد خبر: ۵۳۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
مراقب باشید

شیوع بیماری ناشناخته گوارشی

دکتر مینو محرز متخصص با اشاره به اینکه در حال حاضر تعدادی از بیماران با علائم گوارشی نظیر اسهال و همچنین تب به ما مراجعه می‌کنند، بیان کرد: از آنجا که عاملی برای این عارضه پیدا نشده، گفته می‌شود ویروس است.
شیوع بیماری ناشناخته گوارشی

مخاطب۲۴- متخصص بیماری‌های عفونی درخصوص شیوع یک بیماری ناشناخته گوارشی هشدار داد.

دکتر مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر تعدادی از بیماران با علائم گوارشی نظیر اسهال و همچنین تب به ما مراجعه می‌کنند، بیان کرد: از آنجا که عاملی برای این عارضه پیدا نشده، گفته می‌شود ویروس است.

وی افزود:، اما دقیقا نمی‌دانیم عاملش چیست. ممکن است از بین این بیماران تعدادی به کووید نیز مبتلا باشند چراکه احتمال دارد این بیماری با علائم گوارشی بروز پیدا کند و حتی ممکن است آنفلوآنزا نیز باشد.

بیشتر بخوانید

محرز با بیان اینکه باید بررسی‌هایی صورت گیرد تا مشخص شود عامل این عارضه چیست، ادامه داد: از این به بعد بیشتر در دنیا ویروس خواهیم داشت چراکه به دلیل بلا‌هایی که انسان سر طبیعت آورده و جنگل‌ها را از بین برده، حیوان‌ها به انسان‌ها نزدیک‌تر شده و ویروس‌های جدیدی به وجود آمده‌اند.
همچنان با کرونا درگیریم

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه همچنان با کرونا مواجهیم که سویه اومیکرون است، بیان کرد: خوشبختانه کرونا در حال حاضر بسیار خفیف شده و مثل سرماخوردگی‌های ساده بروز پیدا می‌کند و مانند گذشته شدید نیست. همچنین، هر سال با بیماری آنفلوآنزا نیز مواجه هستیم که خوشبختانه واکسن دارد و اگر زود تشخیص داده شود، درمان می‌شود.

پشه خطرناکی که سرما را دوست دارد

عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران ضمن تاکید بر اینکه نباید از بیماری تب دنگی غافل شویم، افزود: پشه آئدس آفتاب را دوست ندارد و به هوای خنک علاقه دارد. امسال هوا گرم بود و از آنجا که پشه در کشور ما پخش شده، ممکن است با آغاز سرما با تب دنگی مواجه باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مورد بیماری تب دنگی نگرانی وجود دارد، عنوان کرد: پشه آئدس در کشور پخش شده است. این پشه آفتاب را دوست ندارد و بسیار دوست دارد که داخل خانه‌ها بیاید و کافی است به اندازه یک قاشق چایخوری آب در جایی باشد تا در آنجا تخم‌ریزی کند، از این رو باید مراقب این مسئله باشیم.

محرز با بیان اینکه ۱۴۶ مورد از مبتلایان به تب دنگی از امارات به کشور ما آمده و در ایران شناسایی شده‌اند، توضیح داد: ما ۱۰ سال پیش برای تب دنگی برنامه داشتیم و اگر برنامه به خوبی اجرا شود، در مورد این بیماری مشکلی نداریم.

وی تاکید کرد: اجرای این طرح به منابع مالی نیاز دارد و همه نهاد‌ها باید به اجرایش کمک کنند. همچنین، لازم است شهرداری‌ها در زمینه جمع‌آوری زباله سرمایه‌گذاری کنند و در مورد این بیماری آموزش داده شود.

برچسب ها: علائم گوارشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
صفحه خبر بالای تصاویر