کد خبر: ۵۳۳۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸

خبر بد از همسان سازی حقوق بازنشستگان

مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در آخرین پیگیری‌هایی که در این زمینه داشته‌ایم، اعلام شد که در حال حاضر آیین‌نامه اصلاحی به سازمان بازنشستگی کشوری واصل نشده است و طبیعتا اگر به همین صورت پیش برویم، ماه جاری هم مانند ماه گذشته پرداختی‌ها صورت می‌گیرد و باید منتظر بمانیم که ماه آینده دولت سریعا به دنبال منابع بوده و همچنین احکام اصلاحی را سریع‌تر اجرایی کند.
خبر بد از همسان سازی حقوق بازنشستگان

مخاطب۲۴- عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره گلایه‌هایی که نسبت به متناسب سازی حقوق بازنشستگان وجود دارد، توضیحاتی ارائه کرد و گفت: مجلس فشار آورد و قرار شد دولت اصلاحیه‌ای انجام دهد و برخی از نواقصی که در صدور احکام و پرداختی‌ها انجام شده بود را برطرف کند، اما در آخرین پیگیری‌هایی که در این زمینه داشته‌ایم، اعلام شد که در حال حاضر آیین‌نامه اصلاحی به سازمان بازنشستگی کشوری واصل نشده است.

بیشتر بخوانید

مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با ایلنا، درباره گلایه‌های مربوط به اجرای ناقص متناسب‌سازی که از سوی برخی از بازنشستگان مطرح می‌شود، گفت: به هر حال آن چیزی که برای ما حائز اهمیت بود این بود که یک گام برای توانمندسازی قشر فرهیخته‌ای به نام بازنشستگان برداریم چراکه این قشر آسیب‌های جدی از اوضاع اقتصادی کشور و همچنین تورم و گرانی دیده‌اند و فشار مضاعفی بر آنها وارد شده و تاب‌آوری آنها را از بین برده است.

وی ادامه داد: به هر حال مجلس و کمیسیون اجتماعی و سایر دوستان کمک کرده‌اند تا این متناسب‌سازی انجام شود. برابر بخشی از اقداماتی که انجام شد، گام اول متناسب‌سازی با فراز و فرود‌هایی همراه بود. اما نمود آن بیشتر برای افرادی بود که در سنوات دورتر بازنشسته شده بودند، نمود این افزایش حقوق‌ها در بازنشستگانی قبل از ۱۴۰۰ به نوعی بازنشسته شده‌اند، بیشتر بود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: بازنشستگانی که بعد از سال ۱۴۰۰ بازنشسته شده‌اند طبیعتا به نوعی حقوق‌شان ارتقا یافته است و حقوق بالاتری نسبت به بازنشستگان پیش از سال ۱۴۰۰ دریافت می‌کنند؛ لذا دولت آیین نامه‌ای را در این خصوص تنظیم کرد هر چند در قانون مجلس آمده بود که ۹۰ درصد حقوق شاغلان متناظر را به همه بازنشستگان بدهند.

اسماعیلی تصریح کرد: قرار شد با موضوعاتی که مطرح شد این کار در سه سال انجام شود که در واقع به صورت ۴۰_۳۰_۳۰ بود که دولت این را به لایحه تبدیل کرد و لایحه را به نوعی اجرایی کرد. طبیعتا این حجم بزرگ متناسب‌سازی، صدور احکام و اجرای احکام و پرداختی‌ها با مشکلات و موانعی روبرو شد. عمدتا مشکل دولت هم این بود که توان مالی لازم را برای این منظور نداشت. به همین جهت یک مقدار با محدودیت‌های سختگیرانه‌تری قانون را به آیین‌نامه تبدیل کرد.

وی ادامه داد: با توجه به این اقدام دولت، گلایه‌ها و صحبت‌هایی در مجلس از سوی نمایندگان مطرح شد و ما پیگیری کردیم و اعلام کردیم که مر قانون برای ما مهم است و دولت باید منابعی را که مجلس برابر قانون دیده بود را کارسازی می‌کرد و باید تامین منابع مکفی برای این موضوع انجام می‌داد. به همین جهت مجلس فشار آورد و قرار شد دولت اصلاحیه‌ای انجام دهد و برخی از نواقصی که در صدور احکام و پرداختی‌ها انجام شده بود را برطرف کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در آخرین پیگیری‌هایی که در این زمینه داشته‌ایم، اعلام شد که در حال حاضر آیین‌نامه اصلاحی به سازمان بازنشستگی کشوری واصل نشده است و طبیعتا اگر به همین صورت پیش برویم، ماه جاری هم مانند ماه گذشته پرداختی‌ها صورت می‌گیرد و باید منتظر بمانیم که ماه آینده دولت سریعا به دنبال منابع بوده و همچنین احکام اصلاحی را سریع‌تر اجرایی کند.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: به هر حال آن چیزی که ما در مجلس به دنبال آن هستیم این است که قانون مصوب مجلس اجرایی شود و دولت باید سریعا آیین‌نامه خود را مطابق آن تنظیم کند تا یک گام برای متناسب‌سازی دریافتی و حقوق بازنشستگانی که در این روز‌ها با این شرایط سخت اقتصادی در مضیقه هستند، برداریم.

وی درباره اصلاحیه گفت: این اصلاحیه برای آیین نامه است و دولت مکلف است این اصلاحیه را انجام دهد و ابلاغ کند. برخی از افراد شرایط و موقعیت‌هایی داشتند که در آیین نامه قبلی مغفول مانده است و متناسب‌سازی به درستی مطابق با شرایط بازنشسته نیست به همین دلیل نیازمند اصلاحیه بود و باید این اصلاحیه انجام شود تا بازنشسته به درستی از متناسب‌سازی برخوردار شود.

متناسب‌سازی به حقوق پایه اضافه نشده است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره گلایه بازنشستگان مبنی بر اینکه متناسب‌سازی به حقوق پایه اضافه نشده است، تصریح کرد: همانطور که عرض کردم این متناسب‌سازی بیشتر مشمول بازنشستگان سنوات قبل از ۱۴۰۰ است و بازنشستگان ۱۴۰۰ به بعد کمی از آن کمتر می‌شود، اما بحث ما این است که به نوعی متناسب‌سازی کنیم که با حقوق شاغلانی که در مشاغل همتراز قرار می‌گیرند آن را به نوعی تطبیق دهیم. البته انتظاری که از متناسب‌سازی است و عدد آن زیاد به چشم نمی‌خورد به دلیل این است که فعلا ۴۰ درصد است و اگر ۹۰ درصد اجرایی می‌کردند این عدد کمی خودش را نشان می‌داد، اما به هر حال این ۹۰ درصد، چون سه سال طول می‌کشد و امسال سال اول است، باید دو سال دیگر نیز منتظر بمانیم و بعد از اینکه سه سال تمام شود، عدد اضافه شده خودش را نشان می‌دهد و اگر این قانون به درستی اجرا شود و آیین نامه اصلاحی آن هم براساس قانون باشد یک گامی برای ترمیم حقوق و ارتقای منزلت بازنشستگان برداشته می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر