کد خبر: ۵۳۳۶۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
با حضور سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد؛

تکریم و معارفه مدیرعامل بیمارستان میلاد

معارفه سرپرست جدید بیمارستان میلاد و تکریم مدیرعامل سابق این بیمارستان با حضور سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی، مدیران کل درمان مستقیم و غیرمستقیم این سازمان و اعضای هیات مدیره و جمعی از مدیران و کارکنان این بیمارستان برگزار شد.
تکریم و معارفه مدیرعامل بیمارستان میلاد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛دکتر شهرام غفاری، سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی در این مراسم ضمن تشکر از خدمات دکتر پرهیزگار مدیرعامل سابق بیمارستان میلاد و تشکر از دکتر روح الله سهرابی بابت پذیرش مسئولیت این بیمارستان گفت: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی میلاد خدمات متعدد و متنوعی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه می‌کند و برای بهبود فعالیت‌ها و عملکرد این مرکز درمانی باید با همکاری ستاد معاونت درمان و هیات مدیره این بیمارستان اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم را پیش ببریم و تاکید ما تمرکز این بیمارستان بر فعالیت‌های تخصصی و فوق تخصصی است.
در ادامه مراسم دکتر روح الله سهرابی، سرپرست بیمارستان میلاد نیز با تشکر از مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی بابت در اختیار گذاشتن فرصت خدمت در این بیمارستان اظهار داشت: حراست از منابع انسانی، مالی، کارگروهی، تجهیز و نوسازی و اصلاح تعرفه‌ها در راستای بالا بردن کیفیت ارائه خدمات درمانی در این مرکز از اولویت‌های مدیریتی در دوره جدید است.
دکتر پرهیزگار، مدیرعامل سابق بیمارستان میلاد نیز با تشکر از همراهی خوب کارکنان در پیشبرد امور بیمارستان برای دکتر سهرابی آرزوی موفقیت کرد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر روح الله سهرابی طی حکمی از سوی دکتر مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین جتماعی، به عنوان سرپرست موسسه خدمات بهداشتی درمانی میلاد سلامت تهران منصوب شد.
دکتر روح الله سهرابی پزشک متخصص ارتوپدی است و از سال ۱۳۹۹ تا پیش از این انتصاب، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی بود و در سوابق اجرایی وی می‌توان به رئیس بیمارستان امام خمینی ره

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر