کد خبر: ۵۳۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲

شایعه‌ای که قیمت خودرو را گران کرد

در دو روز گذشته بیان اظهارات غیرکارشناسی در احتمال افزایش 70 تا 80 درصدی قیمت خودرو باعث شده تا التهابات قیمتی در بازار ایجاد و قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا افزایش 5 تا 10 میلیون تومانی پیدا کنند.
شایعه‌ای که قیمت خودرو را گران کرد

مخاطب۲۴-  در حال حاضر رکورد افزایش قیمت‌ها در خودرو‌های دنا، پژو ۲۰۷ و کوییک شکسته شد و این خودرو‌ها با افزایش قیمت به فروش می‌رسند.

در طول ۵ ماه گذشته بازار خودرو  با نوسانات چندانی در قیمت‌ها روبرو نبود و حتی با تغییرات قیمت ارز هم در بازار اتفاق خاصی به وجود نیامد.

اما در دو روز گذشته بیان اظهارات غیرکارشناسی در احتمال افزایش ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت خودرو باعث شده تا التهابات قیمتی در بازار ایجاد و قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا افزایش ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی پیدا کنند.

در حال حاضر رکورد افزایش قیمت‌ها در خودرو‌های دنا، پژو ۲۰۷ و کوییک شکسته شد و این خودرو‌ها با افزایش قیمت به فروش می‌رسند.

نکته قابل توجه اینجاست نگرانی مردم از تغییرات قیمتی باعث شده تا فروشندگان از این شرایط سو استفاده کرده و قیمت‌های بالایی را برای خودرو‌هایی که تا دیروز مشتری نداشتند اعلام کنند امروز پژو ۲۰۷ با قیمت ۷۴۲  میلیون تومان دنا یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و کوییک ۴۲۸ میلیون تومان مورد معامله قرار گرفت.

در این شرایط بهم ریختگی بازار وزارت صنعت همچنان سکوت کرده و سیاست مشخصی ندارد این در حالی است که متولی بازار خودرو باید با اعلام سیاست خود التهابات بازار را کاهش داده و مدیریت لازم را انجام دهد.

نام خودرو

قیمت بازار 27 آبان ماه

سورن پلاس (XU7P)

622,000,000

سورن پلاس (بدون رینگ)

723,000,000

دنا پلاس (6 سرعته)

833,000,000

دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال)

1,000,000,000

پژو پارس

735,000,000

پژو 207 موتور TU3

667,000,000

پژو 207 اتوماتیک

926,000,000

تارا اتوماتیک V4

983,000,000

هایما اس 5 ( S5 )

1,360,000,000

هایما 8 اس ( 8S )

1,940,000,000

پژو 207 اتوماتیک پانوراما

1,005,000,000

اطلس

551,000,000

ساینا S

439,000,000

کوییک اتوماتیک

550,000,000

کوییک S

428,000,000

شاهین اتوماتیک پلاس

1,016,000,000

کوییک GXL

428,500,000

ساینا S دوگانه سوز

478,000,000

شاهین اتوماتیک G

820,000,000

 

برچسب ها: قیمت خودرو
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.