کد خبر: ۵۳۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
دکتر نجارزاده در همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» تاکید کرد:

عزم جزم شبکه بانکی کشور برای تقویت بنگاه سازی در کشور

ابوالفضل نجارزاده رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها در همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» گفت: برگزاری این همایش نقطه عطفی در نظام بانکی کشور است و قطعا نظام بانکی با راهبری وزارت امور اقتصادی و دارایی عزم خود را جزم کرده است تا با سرعت بخشیدن به خروج از بنگاه داری، روند تامین مالی بنگاه‌ها را بهبود بخشیده و به تقویت بنگاه سازی در کشور بپردازد.
عزم جزم شبکه بانکی کشور برای تقویت بنگاه سازی در کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها در این همایش که با حضور محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمد رضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، نمایندگان مجلس و مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی با هدف بررسی نقش نهاد‌های مالی در توسعه تولید و تأمین مالی پایدار و به میزبانی بانک ملی ایران برگزار شد، تاکید کرد: نظام بانکی با باور به اهمیت خروج از بنگاه داری و تقویت روند بنگاه سازی، با همه توان و بسیج همه امکانات نقش خود را در تسهیل مسیر بنگاه‌سازی و توسعه اقتصادی ایفا خواهد کرد.

وی همچنین بر لزوم هم‌افزایی بین منابع مردمی و سیاست‌های کلی نظام، برنامه هفتم توسعه و راهبرد‌های دولت تأکید کرد.

نجارزاده با ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» گفت: در این رویداد، که در راستای شعار سال ۱۴۰۳ و منویات مقام معظم رهبری برگزار می‌شود، محور‌های متعددی از جمله نقش نهاد‌های مالی در توسعه ظرفیت‌های اقتصادی ملی، تأثیر تأمین مالی بر توسعه کسب وکار‌های تولیدی و مدیریت نقدینگی را مورد بحث صاحب نظران قرار می‌گیرد.

وی افزود: در این همایش که به میزبانی بانک ملی ایران برگزار شده است، بیش از ۸۰ مقاله پژوهشی دریافت و چکیده آنها به حضار ارائه شده است. این مقالات بر محور موضوعاتی، چون توسعه بیشتر بنگاه‌ها و چالش‌های ناشی از تملک بنگاه‌ها توسط بانک‌ها، مورد بررسی قرار می‌گیرند.

رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها ادامه داد: در پنل‌های تخصصی با حضور اساتید دانشگاه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، راهکار‌های عملی برای خروج از بنگاه‌داری و حمایت از بنگاه‌سازی به عنوان راهکاری اجرایی مورد تبادل نظر قرار می‌گیرد.

گفتنی است این همایش با استقبال گسترده کارشناسان اقتصادی، نمایندگان مجلس و متخصصان حوزه مالی همراه بود و به‌عنوان گامی در جهت تقویت زیرساخت‌های اقتصادی کشور مورد تحسین قرار گرفت.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است
سخنگوی شورای نگهبان از اظهارنظر اعضای این شورای درباره ۸ مصوبه مجلس، ۷ اساسنامه و ۴ استعلام دیوان عدالت اداری خبر داد.
جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز
جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز و تصاویر عزیمت وزیر امورخارجه به محل وزارت خارجه ایتالیا
رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد
رئیس جمهور و رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی مصوبه الحاق یک تبصره به ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست­ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) را ابلاغ کرد.
اجرای ۱۰ مانور ملی مدیریت بحران در بافت‌های تاریخی اجرای ۱۰ مانور ملی مدیریت بحران در بافت‌های تاریخی
مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی گفت: در ده استان کشور مانور‌های سراسری مدیریت بحران با مشارکت هلال‌احمر، آتش‌نشانی و نیروی انتظامی برگزار می‌شود تا همکاری میان دستگاه‌های امدادی و حوزه میراث‌فرهنگی برای حفاظت از آثار تاریخی تقویت شود.
درمان روماتسیم با مصرف این میوه درمان روماتسیم با مصرف این میوه
انگور دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
برگزیده
کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
توضیح مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد نرخ کرایه‌های جدید در سال ۱۴۰۴/ نرخ کرایه جدید چقدر است؟
خانوار‌هایی که دیگر یارانه نخواهند گرفت خانوار‌هایی که دیگر یارانه نخواهند گرفت
با گذشت نیمی از فروردین ماه هنوز خبری در خصوص زمان اجرای بند پ تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و آیین‌نامه اجرایی آن منتشر نشده است.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
صفحه خبر بالای تصاویر