کد خبر: ۵۳۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱

وزیر اقتصاد: نظراتمان با رئیس کل بانک مرکزی به هم نزدیک شده است

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه ایده‌های من و رئیس کل بانک مرکزی به یکدیگر نزدیک شده و بر روی موضوعات توافق داریم، گفت: دولت و تیم اقتصادی سیاست شان این است تا نگذارند بین نرخ ارز فاصله بیافتد و صادرکننده دچار ضرر شود
وزیر اقتصاد: نظراتمان با رئیس کل بانک مرکزی به هم نزدیک شده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:عبدالناصر همتی روز پنجشنبه در نشست شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت و فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی در خصوص پروژه‌هایی که در دولت گذشته تفاهم شده و یا شروع به کار کرده است، افزود: از این توافق‌ها حمایت خواهیم کرد، جزئیات آنها اعلام شود تا پیگیری کنیم.
وی ادامه داد: ۱۷۰۰ همت در سال به نقدینگی اضافه می‌شود که بر اساس تصمیم ستاد اقتصادی دولت قرار است علاوه بر آن، مبلغ ۳۰۰ همت نیز نقدینگی برای حمایت از تولید تزریق شود.

وی ادامه داد: همچنین اختیارات بیشتری به بانک‌ها جهت اعطای تسهیلات داده خواهد شد.

همتی در رابطه با عملکرد بانک‌های خصوصی ادامه داد: وزارت اقتصاد نفوذی در بانک‌های خصوصی ندارد و بانک مرکزی در این زمینه سیاست گذار است.

وی گفت: براساس نظر رئیس جمهور و سیاستی که تیم اقتصادی دولت دارد به دنبال برقراری توازن در بین استان‌ها از نظر توزیع منابع و تسهیلات بانکی هستیم.

همتی ادامه داد: وظیفه بانک مرکزی ثبات ارزش پول ملی است و نمی‌توان گفت که در بازار ارز دخالت نکند، گاهی سفته بازان اقداماتی می‌کنند و اگر بانک مرکزی در این زمینه ورود نکند بازار دچار التهاب می‌شود.

وی با بیان اینکه ارز نباید سرکوب شود بلکه طبق قانون به صورت شناور، مدیریت شود، گفت: دخالت بانک مرکزی برای این است تا از پیشی گرفتن تقاضا بر عرضه جلوگیری کند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر