کد خبر: ۵۳۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
با تأکید بر رویکرد شایسته‌گزینی و استفاده از نیرو‌های درون سازمان صورت گرفت؛

آغاز انتصابات جدید در سازمان تأمین اجتماعی

مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور احکامی جداگانه و با انجام هفت انتصاب، تغییرات در دوره جدید مدیریتی را آغاز کرد.
آغاز انتصابات جدید در سازمان تأمین اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛بر اساس احکام صادر شده، عمران نعیمی با حفظ سمت اداره‌کل حقوقی و قوانین، به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی، ابراهیم جواهری سرپرست معاونت حقوقی، مجلس و امور بین‌الملل، شهرام غفاری سرپرست معاونت درمان، قائم موهبتی سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌ها و همچنین داریوش پناهی‌زاده سرپرست اداره‌کل درمان غیرمستقیم، بنفشه محمودیان سرپرست اداره‌کل مستمری‌ها و ابراهیم کشاورز به عنوان سرپرست اداره‌کل وصول حق بیمه منصوب شدند.

بر اساس این گزارش، تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی درون سازمانی، اولویت شایسته‌گزینی با توجه به شاخص‌های کارشناسی و تخصصی، عدم وابستگی بیرونی و استقلال و توجه به منافع سازمان در تصمیم‌گیری از جمله شاخص‌های مورد توجه مدیرعامل سازمان در انتصاب مدیران سازمان بوده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، عمران نعیمی مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین اجتماعی که با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی منصوب شد، دارای مدرک دکترای حقوق از دانشگاه تهران بوده و سابقه مدیرکلی قوانین و مقررات سازمان تأمین اجتماعی را در کارنامه دارد.

محمد ابراهیم جواهری، سرپرست معاونت حقوقی، مجلس و امور بین‌الملل، دانش‌آموخته دکترای مدیریت بوده و دارای سابقه نایب رئیسی هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی است. وی پیش از این نیز معاون حقوقی، مجلس و امور بین‌الملل و مدیرکل مجلس و دولت در سازمان تأمین اجتماعی بوده و در ستاد مبارزه با قاچاق کالا نیز سابقه مدیرکلی امور مجلس و مدیرکلی مشارکت‌های مردمی را داشته است.

دکتر شهرام غفاری، سرپرست معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی دارای دکترای حرفه‌ای پزشکی بوده و پیش از این نیز در جایگاه مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان، مدیر کل آموزش و پژوهش، مدیرکل امور بین‌الملل، ریاست موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی و همچنین مدیرعامل و عضو هیئت مدیره بیمارستان میلاد مشغول به فعالیت بوده است.

قائم موهبتی، سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی و امور استان‌ها نیز پیشتر معاون حقوقی، مجلس و امور بین‌الملل بوده و در سوابق مدیریتی خود معاونت اقتصادی و امور شرکت‌های جمعیت هلال احمر، مشاور عالی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، معاونت امور استان‌ها، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی و همچنین ریاست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر را در کارنامه دارد.

دکتر داریوش پناهی‌زاده، سرپرست اداره‌کل درمان غیرمستقیم نیز دارای دکترای حرفه‌ای پزشکی بوده و پیش از این مدیر درمان استان تهران و مدیر درمان استان خوزستان بوده و ریاست اسناد پزشکی استان خوزستان را نیز در کارنامه دارد.

بنفشه محمودیان، رئیس گروه مطالعات اقتصادی و محاسباتی بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی و از نیرو‌های متخصص حوزه مستمری معاونت بیمه‌ای بوده که هم اکنون به عنوان سرپرست اداره‌کل مستمری‌ها منصوب شده است.

ابراهیم کشاورز نیز که با حکم مدیرعامل سازمان به عنوان سرپرست اداره‌کل وصول حق بیمه منصوب شده، پیش از این سابقه مدیرکلی استان فارس، ریاست اداره وصول و کارشناس ارشد درآمد استان فارس را در کارنامه دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
برگزیده
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
۸ میلیون وام برای موتور کم مصرف کولر ۸ میلیون وام برای موتور کم مصرف کولر
وزیر نیرو گفت: تسهیلات ۸ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۸ درصد به ازای هر کد ملی از طریق سکوی جت وام، فقط برای خرید الکتروموتور‌های راندمان بالا BLDC در دسترس عموم قرار گرفته است.
روز یکشنبه، آزمون مجلس و مدنی زاده روز یکشنبه، آزمون مجلس و مدنی زاده
سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه نامه معرفی «مدنی‌زاده» به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد در جلسه فردا اعلام وصول می‌شود، گفت که از فردا جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس برای بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اقتصاد آغاز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر