کد خبر: ۵۳۲۶۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
هشدار فعالیت سامانه بارشی

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۲۷

سازمان هواشناسی با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در ۲۴ استان از امروز تا چهارشنبه نسبت به آب‌گرفتگی معابر، سیلاب، بارش برف و خسارت به کشاورزان هشدار داد.

مخاطب۲۴- بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز یکشنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در استان‌های گیلان، مازندران، غرب گلستان، شمال آذربایجان شرقی و غربی، ارتفاعات مرکزی البرز بارندگی، رعد و برق، و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

فردا دوشنبه سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور شده و در استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، برخی نقاط استان‌های همدان، مرکزی و آذربایجان غربی سبب بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر سبب بارش برف می‌شود.

روز سه‌شنبه علاوه بر مناطق ذکر شده، در برخی نقاط استان‌های کردستان، زنجان، قزوین، قم، تهران و کهگیلویه و بویراحمد بارش خواهیم داشت.

چهارشنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، گیلان، برخی نقاط استان‌های زنجان، قزوین، تهران، ارتفاعات مرکزی زاگرس و خراسان رضوی بارش پیش‌بینی می‌شود.

روز پنجشنبه اول آذرماه ۱۴۰۳ در خراسان‌های شمالی و رضوی، ارتفاعات مرکزی البرز و زاگرس بارش پراکنده پیش‌بینی شده است.

امروز یکشنبه در استان‌های اردبیل و گیلان کاهش نسبی دما و وزش باد روی می‌دهد. همچنین تا روز دوشنبه در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود. دریای خزر در روز یکشنبه و شمال خلیج فارس در دوشنبه و سه‌شنبه مواج خواهد بود.

هشدار فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۷

زمان پایان: چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۳۰

نوع مخاطره: رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گرد و خاک، کاهش نسبی دما، پدیده مه و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش برف

منطقه اثر:

یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۷: اردبیل، گیلان، مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی.

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۸: نوار غربی آذربایجان غربی، نیمه شمالی خوزستان، غرب اصفهان، لرستان، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام و شمال خراسان شمالی.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۹: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، نیمه شمالی خوزستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، همدان، مرکزی، قم، زنجان، قزوین، البرز، تهران و نیمه شمالی اصفهان.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۳۰: گیلان، مازندران، مرکز و جنوب اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، نیمه شمالی خوزستان، مرکزی، همدان، قم، تهران، البرز، قزوین، زنجان، سمنان، نیمه شمالی اصفهان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، ارتفاعات گلستان و شمال خراسان جنوبی.

اثر مخاطره:

اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال صاعقه، لغزندگی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی و داربست‌ها.

توصیه‌ها.

احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای به‌ویژه در نواحی کوهستانی.

پرهیز از قرار گرفتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها.

احتیاط در فعالیت کوهنوردی.

خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و نواحی مرتفع.

لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها.

تسریع در برداشت محصولات کشاورزی.

تنظیم ارتفاع کندو‌های زنبور عسل از سطح زمین.

آمادگی راهداری برای عملیات زمستانه در گردنه‌های برف‌گیر.

هشدار پایداری جو و افزایش غلظت آلاینده‌ها

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۸

نوع مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا بویژه در اوایل صبح.

منطقه اثر:

یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۷: تهران، کرج، اراک، اصفهان و اهواز.

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۸: تهران، کرج، اراک، مشهد، اصفهان و اهواز.

اثر مخاطره:

افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در وضعیت "ناسالم برای گروه‌های حساس" و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد، "ناسالم برای تمام گروه‌ها".

توصیه‌ها:

مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی.

کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده.

کاهش تردد غیرضروری و پرهیز از فعالیت‌های ورزشی در فضای باز، بویژه برای سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.