کد خبر: ۵۳۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱

دومینوی سقوط در بازار طلای جهانی

کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین حد دو ماهه در برابر دلار رسید.
دومینوی سقوط در بازار طلای جهانی

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس ـ طلا برای پنجمین روز سقوط کرد، زیرا افزایش ارزش دلار بر این فلز تاثیر گذاشت، حتی در شرایطی که داده‌های تورم ایالات‌متحده از کاهش مجدد نرخ بهره فدرال رزرو در ماه آینده حمایت می‌کرد.

هر اونس طلا با ۰.۷ درصد کاهش به ۲۵۵۵ دلار و ۹۶ سنت رسید. شاخص دلار بلومبرگ پس از رسیدن به بالاترین سطح از سال ۲۰۲۲ ثابت بود. نقره، پلاتین و پالادیوم همگی سقوط کردند.

طلا در معاملات لندن ۰.۷ درصد کاهش یافت. با این انتظار که پیروزی دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب، رشد اقتصادی و سود شرکت‌ها را افزایش دهد، شاخص دلار به بالاترین حد در دو سال اخیر رسیده است. دلار قوی‌تر، کالا‌هایی را که بر اساس ارز قیمت گذاری می‌شوند برای اکثر خریداران گران‌تر می‌کند.

داده‌های قیمت مصرف‌کننده در ایالات‌متحده در روز چهارشنبه مطابق با انتظارات بر اساس سرفصل کاهش یافت، اگرچه نرخ اصلی سالانه سه ماهه افزایش یافت. به طور کلی، اعداد و ارقام از کاهش احتمالی فدرال رزرو در اواسط دسامبر حمایت می‌کردند. هزینه‌های استقراض پایین‌تر به نفع طلاست، که بهره پرداخت نمی‌کند.

طبق گزارش بلومبرگ، این فلز گرانبها بیش از ۸ درصد از بالاترین رکورد در ۳۱ اکتبر افت کرده است و این کاهش پس از پیروزی ترامپ در کاخ سفید افزایش یافته است. قیمت‌ها هنوز حدود ۲۵ درصد در سال جاری افزایش یافته است، که تحت تأثیر چرخه تسهیل پولی فدرال رزرو، خرید‌های بانک مرکزی و افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی که منجر به تقاضای بیشتر برای این پناهگاه شده است

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر