کد خبر: ۵۳۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱

لاریجانی با بشار اسد دیدار کرد

علی لاریجانی فرستاده ویژه رهبرانقلاب با بشار اسد رییس جمهور سوریه دیدار کرد
لاریجانی با بشار اسد دیدار کرد

مخاطب۲۴- در دیدار بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، با علی لاریجانی، مشاور ارشد رهبر انقلاب اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، تحولات منطقه به ویژه تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی و تهاجم مستمر به فلسطین و لبنان و لزوم توقف آن مورد بررسی قرار گرفت. همچنین، روابط دوجانبه بین دو کشور و راه‌های تقویت آنها به‌منظور تأمین منافع ملت‌های دو کشور و مردم منطقه بررسی شد.

بشار اسد بر پایبندی به حقوق تاریخی فلسطینیان و حمایت از ایستادگی ملت‌های فلسطین و لبنان با تمامی امکانات، پایان دادن به کشتار و جلوگیری از جنایات نسل‌کشی تأکید کرد.

بیشتر بخوانید

از سوی دیگر، لاریجانی با تاکید بر حمایت ایران از سوریه و آمادگی برای انواع همکاری‌ها، نقش محوری سوریه در منطقه و لزوم تقویت این نقش در راستای منافع کشور‌های منطقه و ملت‌های آن را مورد تأکید قرار داد.

برچسب ها: علی لاریجانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟ موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟
موزه تخصصی ایلام‌شناسی هفت‌تپه برای هفتمین سال متوالی در فهرست برگزیدگان آیین ملی موزه برتر قرار گرفت و عنوان پرافتخار «موزه برتر» را از سوی کمیته ملی ایکوم ایران (شورای بین‌المللی موزه‌ها) کسب کرد.
واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟ واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟
تامین اجتماعی درباره واریز حقوق‌ها بدون افزایش توضیحاتی ارائه داد.
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
برگزیده
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
صفحه خبر بالای تصاویر